Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023. Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, ne ajută să ne conectăm la Univers, la trăirile noastre, la legătura cu Divinitatea. 

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023

Berbeci sunt foarte ponderați. Trebuie să stea ei cu ei să își pună în minte sufletul, mintea, proiectele. Pot renunța la un viciu, de exemplu. Trebuie să fie atenți la ce nevoi are corpul lor. Poate exista un moment bun astral.

Taurii au o Lună Plină care se formează pe axa iubirii. Se gândesc la ce fac bine, ce nu fac bine. Este un fenomen care pune accentul pe limbajul comun, o lume comună pe care o pot împărtăși cu partenerul de viață. Fac multe lucruri concret, împreună, dar e vorba și de perspective pe termen lung.

Gemenii pot avea multe înțelesuri legate de drumul lor profesional, carieră, perspective, dacă le convine să avanseze. Trebuie să fie atenți dacă li se potrivește ceea ce li se propune. Le e limpede care este poziția potrivită pentru ei, poate prea înaltă ori prea joasă, în ambele cazuri sunt nemulțumiri.

Pentru Raci, Luna Plină e răscolitoare din perspectiva crezurilor și credințelor. Trebuie să analizeze dacă e ceva greșit sau toxic în convingerile lor, pentru că sunt foarte conservatori. Au de analizat relația cu străinătatea.

Leii au fenomenul pe axa prosperității. Au și planete bune în zona banilor. Înțeleg la această Lună Albastră care sunt mecanismele de care pot profita să fie mai prosperă munca lor. E ceva ce pot specula în avantajul lor. E, de asemenea, o Lună care îi ajută pe Lei să se detașeze.

Fecioarele se gândesc la sensul locului lor în lume. Multe Fecioare pot înțelege cum reacționează oamenii la ele și de ce. Luna le aduce dorința de a-și schimba imaginea, de a fi mai relevante, de a fi mai vizibile. Este posibil multe din ele să ia decizii foarte mari.

Pentru Balanțe, sfatul este să își eficientizeze eforturile. Sunt eforturi legate de stilul de viață, aprovizionare, îngrijire. Le trece prin minte că pot exista soluții mai simple la modul în care își duc viața, în general. Perfecționismul lor mai mult aduce bătăi de cap.

Scorpionii au parte de iubire, pasiune pentru lucrurile la care acum lucrează. Sunt demersuri, strategii pe care le fac pentru dezvoltarea lor. E bine să mai lase de la ei, să ierte. Asta li se recomandă astrologic să facă.

Săgetătorii au vizate căminul și familia, responsabilitățile pe care vor să le împartă cu alții. Sfat: să discute mai atent cu șefii legat de planurile de viitor, importanța și relevanța lor la serviciu.

Pentru Capricorni, e o Lună Plină care îi ajută să înțeleagă cum gândește celălalt. Mai mult sunt cu ochii pe alții. Luna îi ajută să îi înțeleagă pe alții. Sfat: să fie atenți dacă au aceeași manieră de a atinge obiectivele.

 Vărsătorii au Luna pe axa financiară. Sunt preocupați de bani. Ce să facă? Să speculeze activitățile care le vin ușor. Tot ce ține de imaginea lor este speculat la maximum. Au persoane calificate cu care cooperează.

Peștii sunt vizați direcți, Luna fiind în semnul lor zodiacal. E o Lună Plină rațională și eficientă. Își apreciază corect calitățile și defectele. Cumva, pot hotărî o îmbunătățire a comportamentului și a atitudinii lor. Au un autocontrol foarte mare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 31 aug 2023, 13:13 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience