Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce le așteaptă pe zodii până în 2025: „Se pot reinventa”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cu ce schimbări vine următorul an și jumătate pentru zodii.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii până în anul 2025, potrivit Fanatik. Există mai multe mesaje clare, care vă pot ghida viața în următorul an și jumătate. Spre exemplu, în timp ce anumite persoane pot avea anumite revelații care să le trezească la realitate, altele primesc avertizări pe plan profesional, dar și în ceea ce privește sănătatea. Este însă și o perioadă extrem de benefică pentru o anumită zodie care poate da lovitura.

 

Berbec

Berbecii sunt alimentați în semnul lor zodiacal. Își vor urma inima, propriul ritm și propriul stil. Ei și-au luat deja niște aripi datorită influenței lui Jupiter. Nu e un lucru rău, dacă au o cauză nobilă și înaltă. Pentru unii e un moment de trezire, mai ales dacă văd că sunt ciclice anumite evenimente.

Taur

Mesajul astrelor pentru Tauri e următorul: nu și-au folosit prea mult energia ori și-au folosit-o prost. Trebuie să fie mai atenți atât la acțiunile lor cât și la corpul lor energetic. Pot analiza situații prin care pierd vitalitate prin ticuri, vicii, obișnuințe. Și profesional au nevoie de o resuscitare.

Gemeni

Gemenii se pot conecta la comunitate. Unii caută acea comunitate în care să se simtă bine. Sunt în stare să călătorească mult pentru a găsi această comunitate, fie că intră într-o sectă, într-o grupare, într-un partid. Alții caută iubirea și partenerul care aduce o colectivitate, un neam, legături de familie mai abundente.

Rac

Mesajul astrelor pentru Raci: Destinul în Berbec e conectat la ideea de putere și reprezentativitate. Vor să recupereze funcția sau demnitatea, să însemne ceva mai mult în viața lor. Sunt mai puțini dispuși să facă anumite compromisuri. Mulți pot scăpa de o karmă familială și relațională cu acest destin în Berbec.

Leu

Pentru Lei, următorul an și jumătate aduce o perioadă în care se reformulează crezurile personale, regulile, eticheta, legile, principiile după care ei se guvernează. Unele principii rămân în picioare, dar altele nu.

Fecioară

Fecioarele au un destin în Berbec care le îndeamnă să își potențeze atuurile și capacitățile, să aibă mai mult curaj în a-și cere drepturile și a lupta pentru meritele lor. Să lucreze la proiecte mai fertile, să pună mai mult în practică experiența acumulată. Destinul le va învăța, chiar dacă lucrează în echipă, să aibă o mai mare contribuție.

Balanță

Mesajul astrelor pentru Balanțe: Destinul în Berbec reflectă puterea de a gestiona o relație personală, mai îndeaproape. Sunt nevoite să ofere mai mult în relație. Poate fi un test de rezistență. Unele relații se pot rupe. Ele își asumă mai multă libertate sau își iau mâinile de pe partener.

Scorpion

Scorpionii au un destin care stimulează munca. Vin proiecte mai curajoase sau, pur și simplu, aceeași muncă e făcută mai asumat, mai responsabil. Au o ambiție, o întrecere cu ei înșiși de a face lucrurile. Pot lucra bine ca subalterni, însă ei hotărăsc dacă sunt dispuși să lucreze sub bagheta cuiva.

Săgetător

Pentru Săgetători, Destinul în Berbec aduce dorința de a retrăi tinerețea, de a-și reîmprospăta viața prin pasiuni pe care le (re)descoperă. Îi inspiră pe Săgetători să își găsească noi puncte de atracție și interes. E un tranzit bun pentru ei, poate cel mai bun dintre toate zodiile, perioadă în care se pot reinventa.

Capricorn

Capricornii au destinul cu accentul pe cămin și familie, pe acel acasă pe care încă unii îl caută. Poate că și relațiile de familie, cu părinții, dar și cu partenerul de viață se remodelează.

Mesajul astrelor pentru Vărsători: nativii de aer au un destin stimulativ la nivel intelectual. Sunt ambițioși și vor proiecte mari, avangardiste, care nu s-au mai văzut, nu s-au mai făcut. Pot accepta propuneri pe care nu le-au mai avut până acum.

Pești

Peștii au destinul aducător de motivație, mobilizare, putere, chiar putere fizică. E o nouă viață pe care o încep și noi activități pentru care au nevoie de energie. Simt că trebuie să se bazeze doar pe ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 aug 2023, 17:43 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience