Horoscop, cu Camelia Pătrășcanu. Ce aduce conjuncția Soare-Neptun-Mercur pentru zodii: „Lucrurile nu sunt tocmai în ordine”

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce aduce conjuncția Soare-Neptun-Mercur pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik

 

Berbec

Berbecii pot avea zile dificile, atât cei care fac drumuri cât și cei care se plâng de diferite probleme de sănătate. E bine să ceară a doua opinie acolo unde nu sunt siguri de unele analize. La locul de muncă se nasc tot felul de vorbe secrete. Primesc semne că lucrurile nu sunt tocmai în ordine. Atenție și la acte, de asemenea! E posibil să existe o prevedere ignorată, așa că nativii de foc se reîntorc la anumite paragrafe.

Taur

Taurii pot fi ușor dezamăgiți de prieteni. Aud că sunt bârfiți. Atenție la bani și la pușculiță. Dacă acceptă să sprijine pe cineva, să-și ia adio de la timpul consumat sau banii împrumutați. Să își cântărească bine cuvintele și să se asigure că tot ce au spus a fost bine înțeles. Să analizeze dacă le e locul în grupul actual de prieteni.

Gemeni

Pentru Gemeni, pot fi complicații din cauza relației cu șefii sau cu autoritățile. Constată ciudățenii în ierarhia de la locul de muncă. Adevărul trebuie spus și lucrurile trebuie devoalate. Pot avea chiar ei acest rol, de a susține o dreptate, însă își pot complica viața.

Rac

În cazul Racilor, conjuncția Soare-Neptun-Mercur activează dorul de casă sau dorul de persoane pe care nu le-au mai vizitat. E vorba nu doar de o distanță geografică de anumite persoane, ci și de o distanță sufletească. Oamenii pot face tot felul de lucruri și pot fi contrariați Racii legat de ce aud despre anumite persoane. Întrebarea „De ce?” este în mintea lor.

Leu

Pentru Lei, conjuncția aduce teama unei păgubiri. Unii o pot avea de-a dreptul. Poate nu e vorba de o pierdere materială cât de o pierdere relațională. O persoană care părea loială se dovedește a nu fi așa. Mulți Lei pot avea un sentiment de gol. Pentru unii se poate pune și problema sănătății, dacă au neglijat-o. Sunt avertizați că riscă să piardă energie sau o funcție.

Fecioară

Fecioarele au trac sau un sentiment de rușine ori de vinovăție. Se întreabă dacă se ridică la înălțime așteptărilor. Au un soi de sfială, deși Marte e bine poziționat în harta lor, în zona renumelui și reputației. Curaj să se implice să facă lucruri mari au, dar au îndoieli că vor putea rezista. Trebuie să dea tot ce au mai bun, chiar dacă se îndoiesc de ele însele. Unele persoane se dovedesc altfel decât au crezut.

Balanță

Pentru Balanțe, conjuncția Soare-Neptun-Mercur aduce dispute, conflicte, certuri. Au la bază niște principii, reguli și norme. Nu sunt de orgolii neapărat. Trebuie să cunoască bine cadrul în care lucrează. Se plâng și cer drepturi, dar trebuie să aibă justificare juridică sau măcar morală.

Scorpion

Scorpionii, mai ales cei geloși, pot trăi momente puternice. Se pot îndoi de farmecul lor. Pot fi sâcâitori sau pisălogi dacă țin la cineva. S-ar putea să fie insistenți, chiar dacă știu că nu e bine. Vor da curs emoțiilor pe care le trăiesc. Nu le place că trebuie să insiste, dar nu se simt înțeleși din prima. Descoperă că lucrurile care le plac pot fi toxice. E tensionată relația cu copiii.

Săgetător

Săgetătorii descoperă stricăciuni și trebuie să intervină. Sunt suspicioși în sfera relațiilor. Interpretează sau distorsionează gesturile celorlalți. Încep să creadă că există intenții ascunse, unele care nu au nicio legătură cu realitatea. E important să fie empatici, să se pună în locul celorlalți. Să fie discreți și să aibă tact, acesta e sfatul principal.

Capricorn

Capricornii pot avea dificultăți în comunicare, dar nu pentru că n-ar dori să comunice. Se cam prind ei cei nu spun ceilalți, însă nu trebuie să fie prea aspri. Trebuie să se întrebe de ce ceilalți nu spun tot. Pot avea sentimentul că au fost înșelați, mai ales la muncă. Au mare problemă cu oamenii care nu își țin cuvântul. E important cum pun întrebările, de pe ce poziție.

Vărsător

Vărsătorii au vizată zona banilor în aceste zile. Apar cheltuieli neprevăzute, poate pentru a ajuta pe cineva. Dacă poftesc la un lucru și fac o cheltuială mai mare decât au calculat, s-ar putea să regrete. Pe de altă parte, pot avea un moment de ezitare când e vorba de abilitățile lor. Parcă nu mai știu dacă sunt în stare să facă un anumit lucru.

Pești

Peștii au revelații în legătură cu propria lor persoană. Înțeleg altfel propriul trecut. Părerea despre ei înșiși se poate schimba. Acum înțeleg de ce au fost anxioși sau de ce au avut anumite ticuri. Sunt zile în care se reactivează bucăți din trecutul lor. Rememorează momente jenante cu scopul de a nu se mai lăsa dependenți de ele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel