Horoscop. Compatibilitatea prieteniei. Cine este cel mai bun prieten al tău în funcţie de zodie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Adesea vrem să ştim compatibilităţile din relațiile noastre romantice. Dar compatibilitatea nu este doar pentru cupluri; de fapt, funcționează la fel de bine și pentru relaţiile de prietenie. Află cine ţi-ar putea fi cel mai bun prieten, în funcţie de zodie! 

Nu este doar o coincidență faptul că trei dintre prietenii tăi s-au născut în aceeași lună. Deci, de unde știm cine este menit să fie cei mai buni prieteni ai noștri în funcţie de zodie?

Una dintre cele mai simple modalități de a afla dacă sunteţi compatibil cu cineva este dacă semnele dvs. împărtășesc un element. Zodiacul este împărțit în patru grupuri de trei semne (ceea ce astrologii numesc triplicități) bazate pe tipul elementar: foc, pământ, aer și apă. Semnele îndrăznețe de foc (Berbec, Leu și Săgetător) adoră să stea cu semnele sociale de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător). Semnele de pământ  (Taur, Fecioară și Capricorn) se înțeleg cu semnele sensibile de apă (Rac, Scorpion și Pești).

O legătură mai puțin discutată este cea dintre semnele care împărtășesc același conducător planetar: adică Berbec și Scorpion (Marte), Taur și Balanță (Venus), Gemeni și Fecioară (Mercur), Săgetător și Pești (Jupiter) și Capricorn și Vărsător (Saturn). Dacă vrei să vezi mai bine compatibilitatea cu cel mai bun prieten al tău zodiacal, poți vedea, de asemenea, ce semn este în cea de-a treia casă (prieteni apropiați / familia aleasă) și a 11-a casă (rețele sociale) în diagrama de naștere. Aceste semne împărtășesc de obicei același element și vă pot spune multe despre viaţa dvs. de prietenie personală. Îți place să petreci timp cu semne de foc sau să te adâncești în discuţii cu semne de apă?

Dacă toate acestea devin prea complicate, nu vă faceți griji, avem aici un rezumat! Continuați să citiți pentru a afla cei mai buni prieteni ai zodiei tale, scrise chiar în stele.

Compatibilitatea prieteniei. Cine este cel mai bun prieten al tău în funcţie de zodie

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Berbec și Gemeni

Berbec: Berbecul pare să vină întotdeauna în perechi. Și, deși relațiile romantice dintre doi berbeci se termină de obicei în dezastru (flacăra se aprinde, dar se arde repede!), prieteniile pot dura pentru totdeauna. Cine altcineva poate ține pasul cu toată acea energie?

Gemeni: Această prietenie poate fi descrisă pur și simplu ca un emoji plânge de râs. Între înțelepciunea rapidă a Gemenilor și capacitatea Berbecului de a vedea partea luminoasă a fiecărei situații, aceștia doi se distrează întotdeauna și planifică cu siguranță ceva. Ai grijă la farsele lor!

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel