HOROSCOP. Compatibilitate Berbec - Săgetător. Două semne de Foc care se atrag și pot cuceri lumea împreună

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

De ce sunt Berbecul și Săgetătorul atât de compatibili? Aceste două semne zodiacale sunt cuplul perfect al astrologiei. 

Personalitățile lor înflăcărate facilitează înțelegerea reciprocă, iar Berbecul și Săgetătorul împărtășesc trăsături de personalitate similare, ceea ce îi face să fie o pereche atât de bună.


Aceste semne de Foc fac unii dintre cei mai buni prieteni și parteneri. Atât Berbecul, cât și Săgetătorul tind să fie extrovertiți; Săgetătorul este capabil să se potrivească cu caracterul îndrăzneț al Berbecului, în timp ce alte semne zodiacale s-ar putea să se lupte să țină pasul cu el; iar Berbecul și Săgetătorul se hrănesc unul cu entuziasmul și pofta de viață a celuilalt.


Pentru că Berbecul și Săgetătorul sunt amândoi semne de Foc, atunci când se întâlnesc, chimia lor este de nebănuit. Și puține perechi sunt la fel de aventuroase și sălbatice ca duo-ul Săgetător și Berbec.


Când vine vorba de libertatea lor, acesta este un lucru pe care ambele semne zodiacale îl apreciază. Berbecul are nevoie de libertate, în timp ce Săgetătorului nu-i place să se simtă legat. Aceștia doi consideră că sunt cei mai fericiți atunci când sufletele lor sunt libere, așa că nu se vor limita unul pe celălalt. Acesta este rareori un parteneriat sufocant.


În aceeași notă, ceea ce îi atrage unul spre celălalt este nevoia lor de onestitate. Atât Berbecul, cât și Săgetătorul tânjesc după onestitate și pot fi sinceri până peste măsură. Ei se încadrează în rolul de a fi cel mai mare animator al celuilalt, încurajându-și partenerul în timp ce caută gloria și triumful.


Aceste semne sunt foarte motivate și își varsă energia în cei pe care îi iubesc fără prea multe rezerve.


Compatibilitatea relației dintre Berbec și Săgetător


Berbecul iubește aventura, în timp ce Săgetătorului îi place să călătorească, așa că împreună sunt niște tovarăși perfecți de călătorie și de afaceri.


Una dintre cele mai bune părți ale unei relații dintre Berbec și Săgetător este că rareori se încurcă unul pe celălalt. Berbecul tinde să conducă, în timp ce Săgetătorul nu se supără să îl urmeze, atâta timp cât există înțelegere reciprocă.


Ei se echilibrează cu adevărat unul pe celălalt, mai ales dacă luăm în considerare faptul că Berbecul detestă negativitatea, iar Săgetătorul este un optimist. De fapt, această pereche este atrasă de fericire și entuziasm, și rareori există un moment de plictiseală.


Unii ar putea considera că aceste semne zodiacale sunt naive cu natura lor veselă și plină de noroc; cu toate acestea, Săgetătorul și Berbecul își găsesc confortul atunci când pot închide părțile înfricoșătoare și deprimante ale lumii.


Cu toate acestea, uneori Săgetătorul se plictisește de comportamentul autoritar al Berbecului, iar Berbecul se poate enerva de spontaneitatea Săgetătorului și de lipsa de planificare atentă.


Deoarece nu sunt mulți oameni care pot ține pasul cu energiile înalte care vin din partea acestor semne de Foc, lucrând împreună cei doi pot găsi un confort pe care nu mulți alți oameni sunt capabili să îl ofere.


Uneori, acest lucru poate duce la susținerea de către cei doi a unor tipare nesănătoase și a evitării, dar, în general, acest lucru aduce o relație satisfăcătoare care ia o pauză de la realitățile dure ale lumii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel