Horoscop chinezesc. Zodiile care au noroc în dragoste, în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Mayur Gala
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mayur Gala

Acordă-ți puțin timp în această săptămână pentru a te gândi la tot ceea ce îți dorești să trăiești printr-o relație amoroasă, romantică. Trei semne zodiacale chinezești vor avea parte de dragoste în acestă săptămână. 

1. Cocoșul
(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

Cocoș, norocul tău în dragoste este atât de puternic în această săptămână, încât s-ar putea să fie nevoie să fii mai atent atunci când te plimbi prin piscina de întâlniri sau în viața ta amoroasă logodită. S-ar putea să treci printr-o perioadă de strălucire chiar acum, dacă ești singur. Energia ta este extrem de atractivă și atrage spre tine tot felul de indivizi, atât răutăcioși, cât și pe cei care vor cu adevărat să găsească dragostea adevărată. Nu-i lăsa pe cei fermecători să te orbească la steagurile roșii. Dacă cineva pare timid și își face timp să te abordeze, nu-l da încă deoparte. Viața ta amoroasă se va simți ca o poveste de dragoste de vară în această săptămână, dacă ești într-o relație. Petreceți timp cu partenerul dvs. în compania familiei și a prietenilor. Energia este foarte bună acum pentru conversații grozave, aventuri surpriză și întâlniri cu noi cunoștințe care să aibă un impact pozitiv asupra relației cu partenerul tău de viață.

2. Bou
(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Zece pe toată linia! Ești super norocos în această săptămână în dragoste. Tot ce trebuie să faci este să nu sabotezi această energie bună, viața ta va fi o petrecere în următoarele zile. Desigur, în funcție de faptul că ești introvertit sau extrovertit, definiția ta de "petrecere" va varia, dar această energie este aici pentru a face ordine, așa că așteaptă-te ca ea să se alinieze cu ceea ce îți aduce cu adevărat bucurie. Dacă ești singur, ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a socializa cu prietenii tăi - cei care nu te interesează din punct de vedere sexual sau romantic. Acest lucru poate părea contraintuitiv, dar norocul tău depinde de aceste interacțiuni. Poate fi o ieșire între fete sau o zi de băieți la plajă, dar norocul tău în dragoste va străluci atunci când te afli în compania prietenilor tăi favoriți și a camarazilor/femeilor loiali. Dacă ești într-o relație, comunică cu partenerul tău despre lucrurile importante din această săptămână în viață. Dacă ai nemulțumiri sau probleme pe care le-ai ținut ascunse, acum este momentul să vorbești despre ele. Energia bună va preveni conflictele și vă va permite să vorbiți din inimă într-un mod care vă va aprofunda relația cu partenerul dvs. de viață.

3. Calul
(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Cal, energia iubirii din această săptămână pentru tine se referă la alegerile bune. Care este palmaresul tău în această privință? Norocul este aici pentru a te ajuta să întorci o nouă pagină, prin deblocarea intuiției tale sociale sau prin punerea în valoare a acelor calități care te-au ajutat întotdeauna enorm în viața ta amoroasă. Dacă ești singur, vorbește din inimă în această săptămână atunci când interacționezi cu potențiali parteneri și mergi la întâlniri. Pasiunea față de viață este contagioasă și poate transforma o primă întâlnire ciudată într-o întâlnire a minților care te surprinde pe tine și pe cel cu care ești. Dacă sunteți într-o relație, petreceți timp cu partenerul dvs. de cuplu în această săptămână, făcând acele lucruri mici de pe lista de dorințe pe care v-ați dorit întotdeauna să le faceți, dar pe care nu ați apucat să le faceți. Fie că este vorba de a încerca noul local din orașul tău care explodează pe Instagram sau de a merge la o manichiură-pedichiură de cuplu, găsește-ți timp pentru a bifa cel puțin un lucru de pe acea listă. Dacă tu și partenerul tău semnificativ nu aveți o astfel de listă de dorințe, acum este momentul să vă faceți una!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel