Horoscop chinezesc septembrie: Nunți, divorțuri și aventuri periculoase. Aceste semne duc dragostea la un alt nivel în toamna asta

Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Nunți, divorțuri și aventuri: Horoscopul chinezesc al dragostei pentru luna septembrie 2021.

Septembrie 2021 este o perioadă de schimbări pozitive. Unii oameni se așteaptă la o mărire de salariu, alții pot cumpăra un apartament. Află ce te așteaptă, făcând referire la previziunile astrologului Elena Egorova, expertă în horoscoape astrologice.

Horoscop chinezesc septembrie: Nunți, divorțuri și aventuri periculoase

 

Șobolan


Reprezentanții acestei zodii în septembrie își vor realiza în sfârșit adevăratul scop. Ei vor dori să creeze, să facă fapte eroice și să fie primii în toate. Este important să profităm de acest moment și să facem o schimbare decisivă în bine. Totul va merge bine, dar sănătatea ta poate ceda. Fiți vigilenți!

Bivol


Persoanele născute în taurului vor avea parte de surprize plăcute. S-ar putea să fiți invitat la un eveniment important: o nuntă, o petrecere aniversară sau un botez. În niciun caz nu trebuie să refuzați să participați! Aceasta este o scuză excelentă nu numai pentru a vă distra, ci și pentru a face câteva cunoștințe utile. Nu sunt excluse veștile despre noi membri ai familiei.

 

Tigru


Mulți Tigri vor avea în față călătorii importante și deplasări romantice. Reprezentanții acestui semn sunt încă foarte concentrați pe afaceri, dar acest lucru se va schimba în curând. Pentru a obține succesul visat, va trebui să renunțați la oferte tentante, dar dubioase. În septembrie, ar fi o idee bună să începeți să faceți exerciții fizice.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel