Horoscop chinezesc. Semnul tău este incompatibil cu cel al partenerului? Iată ce să faci!

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash

Horoscop chinezesc. Semnul tău este incompatibil cu cel al partenerului? Nu te descuraja şi nici nu e cazul să renunţi la o relaţie doar din acest motiv. Aflăm mai multe de la astrologii citaţi de yourchineseastrology.com.

Dacă discutăm strict din punct de vedere astrologic, există mai multe elemente de luat în calcul în astrograma unei persoane, indiferent dacă vorbim de astrologia chineză sau occidentală. În cea chinezească, avem cei patru piloni (Ba Zi), care sunt daţi de anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Ca în orice sistem astrologic, există şi relaţii de compatibilitate şi incompatibilitate între anumite semne. În astrologia chineză, sunt trei relaţii de incompatibilitate: de ofensă, de ciocnire (lovire), de pedeapsă. Toate acestea pot fi remediate prin metode diferite.

Horoscop chinezesc - compatibilitate. Relaţii de ofensă

Dacă între tine şi partenerul/a de cuplu există o diferenţă de vârstă de şase ani, atunci vorbim de o relaţie de ofensă, predispusă la multe conflicte, risc de despărţire, iar relaţia poate fi dureroasă sau dăunătoare pentru una dintre părţi.

Există şase perechi de zodii care se află în relaţii de ofensă: Şobolan - Cal; Bivol - Oaie / Capră; Tigru - Maimuţă; Iepure - Cocoş; Dragon - Câine; Şarpe - Porc.

Cum se poate remedia o relaţie de ofensă? Se pot face mici ajustări cu ajutorul metodelor Feng Shui. Iată ce să facă fiecare dintre cele şase perechi de mai sus:

Şobolan - Cal: Dacă tu şi partenerul tău sunteţi născuţi în aceste semne zodiacale, ar trebui să evitaţi să vă puneţi capul patului în direcţia Sud-Nord. Puneţi în dormitorul vostru un tigru sau o maimuţă decorativă, dar condiţia e să alegeţi doar una dintre cele două decoraţiuni. Vă puteţi înconjura de oameni născuţi în aceste două semne pentru a ajuta la închegarea relaţiei. 

Citește continuarea pe astrosens.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel