Horoscop chinezesc. Semnele zodiacale care sunt cele mai norocoase în următoarea săptămână

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cinci semne astrologice vor avea parte de noroc în următoarea săptămână.

Potrivit horoscopului săptămânal chinezesc din săptămâna 17 - 23 iulie, Dragonii, Șerpii, Iepurii, Maimuțele și Caii sunt cei mai norocoși.

1. Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

Norocul inimii

Dragonule, trăiești o perioadă extraordinară în acest moment. Singura problemă este că cei mai mulți dintre voi nu știu cine sunteți, deoarece binecuvântările și schimbările se strecoară pe lângă voi în mod constant. Vei putea simți forța acestui noroc abia după ce vor trece câțiva ani și vei privi în urmă la viața ta.

Săptămâna aceasta este aliniată cu această energie extraordinară. Inima ta te conduce cu adevărat în acest moment. Nu te pune în cumpănă și nu lăsa părerea altora să-ți strice norocul și viitorul. Cu cât te asculți mai mult pe tine însuți și acționezi pe baza acelor indicații interioare, cu atât mai puternic va fi viitorul tău. Acest lucru este valabil mai ales în chestiunile legate de inimă, dacă vrei să te așezi cu cineva care te face cu adevărat fericit. Asigură-te doar că nu lași impulsivitatea să-ți distrugă fericirea.

2. Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)


Noroc intuitiv

Șarpe, energia norocoasă din această săptămână este interiorizată și introspectivă. Cu cât petreci mai mult timp departe de oameni, norocul tău va străluci. Este aproape ca și cum neliniștile și problemele altora nu vor infecta ceea ce este bun pentru tine dacă faci asta. Unele semne zodiacale trebuie să ia măsuri în această perioadă. Nu mai trageți de timp. Momentul potrivit este acum. Dar tot va trebui să te confrunți cu câteva provocări.

Interesant este că unele semne chinezești pot primi o lovitură intuitivă în această săptămână, care poate schimba cursul pentru cineva apropiat. Îi puteți salva de la luarea unei decizii financiare teribile sau de la căderea în capcana unui individ nefast. Nu puneți la îndoială această intuiție. Nu vei putea da timpul înapoi dacă îți dai seama că ai făcut o greșeală că nu ai vorbit mai devreme.

3. Iepurele
(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Noroc în dragoste

Iepure, nu uita să citești horoscopul amoros al săptămânii, pentru că ești norocos în dragoste începând cu 17 iulie. Pentru unii Iepurași este la propriu pentru că vă căsătoriți. Pentru alții, tu și partenerul tău plănuiți lucruri mari pentru viitor. Sunteți pe drumul cel bun, mai ales dacă este vorba despre copiii voștri și despre internat, dar procesul va dura mai mult timp până se va încheia.

Dacă sunteți singur, veți simți în continuare energia acestui noroc. Dar există un mesaj de avertizare. Unele semne chinezești au un prieten din copilărie care este destul de toxic. Acesta poate fi, de asemenea, un prieten pe care ți l-ai făcut în ultimii ani. Această persoană urăște atunci când alți oameni își găsesc dragostea. Uneori încearcă să rupă relația sau să se strecoare în ea. Nu închideți ochii în fața acestei realități sau vă veți găsi într-o situație delicată în scurt timp.

4. Maimuță
(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Noroc brutal

Maimuță, nimeni nu vrea să citească "brutal" în asociere cu norocul său, dar asta este realitatea pentru tine în această săptămână (și în săptămânile următoare). Te afli la o răscruce de drumuri în viața ta în acest moment. Decizia ta fie te va ridica din gropile iadului, fie te va târî și mai adânc în ape mai tulburi. Trebuie să fii atent. De aceea ești pe lista norocoșilor în această săptămână. Trebuie să preiei controlul asupra norocului tău acum și să nu lași gândirea negativă sau oamenii negativi să-ți saboteze șansele sau să te împingă pe un drum fără întoarcere. Este la fel de înspăimântător pe cât crezi tu că este.


Poartă un cristal protector care să te ajute să ajungi de partea cealaltă dacă te simți chemat. Obsidianul și jetul sunt alegeri bune. Poți alege și un alt cristal dacă ai o legătură personală puternică cu unul, dar stai departe de cristalul de cuarț în această perioadă.

5. Calul
(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)


Finanțe binecuvântate

Cal, în această săptămână ești norocos în finanțe. Ai luat în trecut decizii bune în materie de investiții și asta îți aduce noroc acum. Vei fi norocos și la locul de muncă, datorită eforturilor tale consecvente care duc la o evoluție bună. Meriți acest lucru! Asigură-te că nu te lauzi cu norocul tău în fața celorlalți și nici măcar nu "împarți" fericirea ta. Unele semne chinezești care sunt Cai au în jurul tău câteva persoane intens geloase care se simt bine doar atunci când ei sunt cei care o duc bine și sunt înconjurați de oameni care o duc prost.

A face un ritual de recunoștință pentru a vă onora strămoșii și pentru a trimite mulțumiri în univers va fi de un ajutor masiv în această perioadă. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele cu inimă bună care nu pot să tacă despre norocul tău. Dacă trebuie să împărtășești vești bune, împărtășește-ți bucuria cu universul sau cu orice putere superioară în care crezi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel