Horoscop Chinezesc săptămânal. Previziuni până pe 19 septembrie: Greutăți financiare pentru Bivol. Iepurii și-ar putea schimba job-ul

Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc săptămânal previziuni până pe 19 septembrie pentru toate semnele. De la probleme financiare, până la cele în familie, dar și bucurii neașteptate. Iată ce rezervă horoscopul oriental zodiilor.

Săptămâna aceasta, s-ar putea să ai nevoie de sfaturi profesionale sau de ajutor pentru a rezolva o problemă domestică. În general, o mulțime de lucruri ar putea merge puțin prost în zilele următoare. În primul rând, este o chestiune de afaceri colective.

 

Horoscop Chinezesc Șobolan

Feriți-vă de lipsa de claritate: nu vă lansați în proiecte utopice, nu vă lăsați dus de val de oferte tentante de locuri de muncă sau de cursuri de formare. Riscurile de dificultăți digestive vor crește. Dar vor exista relații armonioase cu copiii și cu cei mai apropiați prieteni.

Horoscop Chinezesc Bivol

Vă veți confrunta cu anumite constrângeri financiare și va trebui să vă gândiți cum să cheltuiți mai puțin, menținându-vă în același timp stilul de viață. Veți avea ocazia să rezolvați anumite probleme din cuplu. Vă puteți baza pe ajutorul prietenilor.

Horoscop Chinezesc Tigru

Vei avea suficientă energie și curaj pentru a mătura obstacolele din calea ta și pentru a atinge obiective profesionale importante. Dacă soțul/soția și copiii dvs. visează la liniște acasă, vor fi dezamăgiți, pentru că veți face ca toată mica voastră lume să se "încovoaie" sub dvs. Dacă vă simțiți obosit, dormiți mai mult.

 

Horoscop Chinezesc Iepure

Dacă sunteți singur, nu vă grăbiți să vă căsătoriți: mai aveți timp să vă gândiți la asta. S-ar putea să se producă o schimbare la locul de muncă; încercați să vă adaptați la noua situație. Și dacă vă simțiți brusc trist, folosiți bunul simț și curajul de a ieși din această stare pe cont propriu, nu recurgeți la tranchilizante!

Horoscop Chinezesc Dragon

Starea ta de spirit se va schimba cu o viteză incredibilă în această săptămână, complicându-ți relațiile cu cei din jur. Ar putea exista tensiuni acasă din cauza unui autoritarism sporit. Este o săptămână bună pentru a te îndrăgosti la prima vedere sau pentru a încheia o alianță de durată după o idilă bruscă.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel