Horoscop chinezesc pentru săptămâna 6-12 noiembrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop chinezesc săptămânal  6-12 noiembrie, 2023.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:


Energia din această săptămână este una mixtă pentru tine. Începutul săptămânii va fi plăcut și plin de satisfacții. S-ar putea chiar să o petreci alături de omul (sau animalul) tău preferat. Mijlocul săptămânii va aduce unele factori de stres. Ține-te tare prin părțile subțiri și te vei bucura de un weekend minunat când energia se va schimba.

Zi norocoasă în dragoste: 6 noiembrie

Ești îndemnat să te gândești mai practic la dragoste în această perioadă. Dacă sunteți cu cineva, vă vedeți căsătorindu-vă cu el, având copii, îmbătrânind împreună și rămânând împreună în momentele dificile și în perioadele de boală? Dacă nu, trebuie să vă asigurați că nu ignorați semnalele de alarmă.

Ziua norocoasă în prietenie: 7 noiembrie


Ia-ți ceva timp liber în această săptămână pentru a te concentra doar pe tine și pe nevoile tale personale. S-ar putea chiar să beneficiezi de o restricție a interacțiunilor tale sociale. Energia te va favoriza cu un impuls și o direcție sporită săptămâna viitoare.

Zi norocoasă în carieră: 11 noiembrie

Viața ta profesională va beneficia de un ritm mai lent acum. Nu te stresa din cauza lucrurilor mărunte. Detaliile se vor rezolva de la sine în următoarele câteva săptămâni.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)


Prezentare generală:

Energia din această săptămână te cheamă să te ocupi de peisajul tău interior. Unii dintre voi vor beneficia în mod direct de găsirea unui terapeut sau de participarea la o sesiune de terapie de grup pentru a înțelege curenții emoționali care vă afectează. Ești predispus să gravitezi spre familiarul toxic în caz contrar.

Zi norocoasă în dragoste: 6 noiembrie

Amintește-ți de valoarea ta în această săptămână, chiar dacă ai în jurul tău persoane care nu te susțin. Nu îți dai seama de asta, dar ești o forță de luat în seamă. Nu lăsa pe nimeni să atenueze această lumină în folosul lor.


Zi norocoasă în prietenie: 8 noiembrie

Odată ce vei face schimbări în cercul tău interior și vei înceta să mai tolerezi toxicitatea și comportamentul îndreptățit, te vei deschide către noi relații și prietenii. Abilitățile tale de manifestare sunt puternice acum. Trebuie să îți dorești pentru ca ceva să se întâmple.

Zi norocoasă pentru carieră: 12 noiembrie

Dacă te-ai gândit să-ți schimbi locul de muncă sau să-ți asumi mai multe responsabilități la serviciu, acum este momentul să te gândești mai serios la asta. Talentele tale au nevoie de mai multe oportunități de a străluci.

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:

Ești îndemnat să fii atent la modul în care colegii și familia ta îți afectează finanțele în această perioadă. Unii dintre voi trebuie să economisiți ceva semnificativ pentru un vis drag sufletului vostru. Nu irosiți aceste fonduri pentru a face pe plac celorlalți sau pentru a păstra aparențele.

Zi norocoasă în dragoste: 9 noiembrie

Ai încredere în instinctele tale în viața ta amoroasă în această săptămână. Acestea te vor conduce către persoanele potrivite pentru tine (dacă ești singur). Dacă ești într-o relație, ele îți vor da ideile potrivite și inspirația pentru a-ți duce viața amoroasă la următorul nivel.


Zi norocoasă în prietenie: 10 noiembrie

S-ar putea să nu ai suficient timp de petrecut cu prietenii tăi în această săptămână (sau viceversa), dar asta nu înseamnă că legăturile tale slăbesc. Asigură-te doar că împărtășești cu ei momentele de sărbătoare, astfel încât să nu se simtă excluși.

Zi norocoasă pentru carieră: 12 noiembrie

De asemenea, ai încredere în sfaturile tale în această săptămână în ceea ce privește cariera și planurile tale. Același lucru poate fi realizat în mai multe moduri diferite (inclusiv ceva nou și creativ). Nu lăsa pe nimeni să-ți uzurpe autoritatea în acest sens.

Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Ți se pregătește o săptămână plină de odihnă și relaxare. Așadar, apleacă-te asupra acelor activități de autoîngrijire și oferă-ți o strălucire. De asemenea, poți împărtăși această energie cu favoriții tăi, invitându-i la un brunch sau la un bufet sau la o altă activitate de calitate.

Zi norocoasă în dragoste: 12 noiembrie

În dragoste, ești îndemnat să îți cunoști valoarea și să nu faci compromisuri în ceea ce este important. Deseori întâlnim o mulțime de oameni grozavi care pot fi incompatibili din cauza acestor particularități. Asta nu înseamnă că nu poți fi prieten cu ei sau că nu îi poți adăuga în rețeaua ta socială.


Zi norocoasă în prietenie: 12 noiembrie

Creativitatea ta va fi la un nivel maxim în această săptămână. Profită de ea și apleacă-te asupra acelor experiențe efemere care promit ceva extraordinar dacă rămâi cu ele până la final. S-ar putea chiar să beneficiezi de reluarea unui hobby pe care l-ai abandonat cu ceva timp în urmă.

Zi norocoasă pentru carieră: 12 noiembrie

Dacă te simți nesigur în legătură cu unii dintre prietenii tăi sau cu cariera ta, notează-ți în jurnal gândurile și sentimentele pe această temă. Poate că intuiția ta știe că ceva trebuie să se schimbe, chiar dacă mintea ta conștientă nu a ajuns încă la această realitate.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este aici pentru a-ți deschide larg inima și a te binecuvânta cu ceva puternic. Fii receptiv și vei vedea curând beneficiile în următoarele săptămâni. Dacă ești îndrăgostit iremediabil de cineva, o dorință s-ar putea, de asemenea, să devină realitate în această săptămână.

Zi norocoasă în dragoste: 10 noiembrie

Lasă dragostea să-ți vindece inima și să aducă frumusețe în viața ta. Atâta timp cât ai încredere în intuiția ta și te orientezi spre cei care scot la iveală ce e mai bun în tine, vei fi de aur. Vei beneficia, de asemenea, dacă îi vei permite iubitei sau partenerului tău semnificativ să te ajute să ieși din zona ta de confort într-un fel sau altul.


Zi norocoasă în prietenie: 11 noiembrie

Unii dintre voi vor avea de câștigat dacă vor permite colegilor de serviciu și cercului de prieteni să se suprapună în această săptămână. Puteți chiar să organizați o petrecere sau o adunare care să permită acest lucru. O mulțime de idei bune și de inspirație îți sunt rezervate atunci când o vei face.

Zi norocoasă pentru carieră: 12 noiembrie

Ia-o mai ușor în carieră în această săptămână. Nu este momentul potrivit pentru acțiuni decisive. Un ritm sedentar, cu un ochi pe adaptări, te va ajuta mai mult.

Șarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Răbdarea îți va fi pusă la încercare în această săptămână, dar ai în tine mai mult decât suficientă putere pentru a trece cu brio această provocare secretă. De asemenea, un ritm mai lent te va avantaja mai mult în această perioadă atât în carieră, cât și în obiectivele tale sportive.

Zi norocoasă în dragoste: 11 noiembrie

În dragoste, nu-ți compara relația ta cu cea a altcuiva. Aparențele pot fi înșelătoare, mai ales pe rețelele de socializare. Fă-ți binele de cuplu și cunoaște steagurile roșii vs. steagurile verzi pentru situația ta. Acest lucru este valabil mai ales dacă te întâlnești cu cineva din spectrul autist sau care este diferit în vreun fel.

Zi norocoasă în prietenie: 12 noiembrie

Prietenii tăi îți vor aduce cea mai mare bucurie în această săptămână. Așa că nu renunța la activitățile sociale cu ei. Lasă universul să vă surprindă pe toți cu niște experiențe extraordinare.

Zi norocoasă în Carieră:  9 noiembrie

Energia din această săptămână este bună și pentru un ritual de carieră sau de manifestare a banilor. Poți folosi magia lumânărilor pentru asta sau a plantelor. Ritualurile de foc vor fi mai puternice dacă vrei să manifești ceva rapid.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Dacă te-a încântat dorința de a începe ceva nou sau de a te lansa într-o nouă aventură, energia din această săptămână este perfectă pentru asta. Permite-ți să te apleci asupra acestei forțe de bun augur și nici măcar frica nu te va putea opri.

Zi norocoasă în dragoste: 10 noiembrie

Energia din această săptămână este, de asemenea, bună pentru a găsi o încheiere în viața ta amoroasă și pentru ritualurile de tăiere a cordonului. Dacă ești singură, acum este momentul să ieși din zona ta de confort și să încerci ceva diferit în dragoste.

Zi norocoasă în prietenie: 6 noiembrie

Dacă nu ți-ai găsit încă tribul tău de suflet, ai încredere. Forțele cosmice se aliniază pentru tine și te vor conduce în cele din urmă la persoanele potrivite. Este mai bine să ai un cerc restrâns sau să fii singur decât să permiți ca oamenii toxici să facă ravagii în viața ta.

Zi norocoasă pentru carieră: 7 noiembrie

Uneori, este bine să fii de partea opusă a ceea ce este popular, mai ales dacă alternativa este să devii un bătăuș sau să îi maltratezi pe alții în numele ierarhiilor sociale. Jurnalizează-ți gândurile și sentimentele pe acest subiect în această săptămână. Te vei înțelege mai bine în acest fel și vei ști ce este bine pentru tine.

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:

Capră, energia din această săptămână este dulce și relaxantă pentru tine. Vei beneficia mai mult dacă te apleci asupra obiectivelor tale relaționale sau dacă petreci timp de calitate cu cei dragi decât dacă te concentrezi pe productivitate. Permiteți universului să vă binecuvânteze cu acest răgaz.

Zi norocoasă în dragoste: 8 noiembrie

În problemele de suflet, lasă-te condus de inima ta, chiar dacă cineva te ridiculizează sau te numește prostănac. Cei indisponibili emoțional se vor descalifica în acest fel, permițându-ți să stabilești legături adevărate cu cei care îți aduc bucurie și pace în suflet.

Zi norocoasă în prietenie: 9 noiembrie

De asemenea, fii deschisă să primești mesaje de dincolo în această săptămână. Acestea vor veni la tine în moduri neașteptate, fie prin pene, fie printr-un mesaj pe un panou publicitar sau chiar printr-o reclamă pe Instagram. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru aceia dintre voi care au avut pe cineva care a trecut de curând de partea cealaltă. Ei doresc să vă trimită dragoste și binecuvântări.

Zi norocoasă pentru carieră: 11 noiembrie

Viața ta amoroasă și cariera se împletesc într-un fel în această perioadă. Fiți atenți! Unii dintre voi își pot găsi literalmente jumătatea semnificativă în timp ce lucrează sau colaborează cu cineva. Viceversa este de asemenea adevărată, unde tu și partenerul tău puteți începe o afacere împreună sau creați o pagină comună de social media.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Acum este momentul să te hotărăști asupra viitorului tău și să-ți stabilești un drum în cel puțin un aspect al vieții. Nu aștepta până în ianuarie 2024 pentru a-ți stabili rezoluțiile. Energia este mai favorabilă în această perioadă. Te vei găsi mult mai departe decât majoritatea celorlalți dacă te vei apleca asupra acestui aspect.

Zi norocoasă în dragoste: 12 noiembrie

Bunătatea și altruismul te vor duce departe în viața ta sentimentală în această săptămână. Unii dintre voi ar putea chiar să întâlnească pe cineva special în timp ce faceți voluntariat la un eveniment. Așa că nu lăsați aceste oportunități să treacă!


Ziua norocoasă în prietenie:  12 noiembrie

Energia din această săptămână este bună și pentru a găsi claritate cu privire la experiențele dureroase din trecutul tău. Acestea nu te-au distrus. Notează-ți în jurnal gândurile și sentimentele pe aceste subiecte, chiar dacă te declanșează, astfel încât să te poți ridica precum pasărea Phoenix.

Zi norocoasă pentru carieră: 11 noiembrie

Săptămâna aceasta ești îndemnat să gândești mai colectiv în viața profesională. Fii un jucător de echipă, nu un dictator. Ajută, nu pune piedici. În curând, vei invita o mulțime de binecuvântări în calea ta și sprijin pozitiv.

Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)
Prezentare generală:


Ai în fața ta o mulțime de opțiuni în această săptămână, mai ales când vine vorba de divertisment și activități de plăcere. Nu lăsa ca dependența de muncă să-ți strice aceste aventuri. Dacă nimeni nu dorește să te însoțească, mergi singur!

Zi norocoasă în dragoste: 8 și 9 noiembrie

De asemenea, ești îndemnat să fii mai înțelept în privința persoanelor pe care le inviți în viața ta sentimentală. Persoanele nepotrivite pot îmbrăca înfățișările potrivite. Odată ce știi care sunt steagurile verzi și steagurile roșii, nimeni nu te poate păcăli.

Zi norocoasă în prietenie: 7 noiembrie

Implică-te în idei noi în această săptămână și pune-te în compania unor oameni care îți aduc conversații interesante. Nu îți vei da seama imediat, dar acest lucru îți va aduce și soluții și inspirație pentru viitor.


Zi norocoasă pentru Carieră: 6 noiembrie

Energia din această săptămână este mai contemplativă și solitară pentru cariera ta. Așadar, ține-ți sfatul și urmează-ți calea. Vei vedea rezultatele discreției tale destul de curând.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Intuiția ta va fi puternică în această săptămână. Nu ignora intuițiile pe care le primești din acest capăt. Unii dintre voi au șanse să câștige o mulțime de bani dacă urmează aceste indicații, mai ales când vine vorba de o oportunitate nou-nouță în carieră.


Zi norocoasă în dragoste: 6 noiembrie

Ești îndemnat să ieși din zona de confort și în viața ta amoroasă, mai ales dacă ești deja într-o relație! Complicitatea poate ruina cea mai bună dintre relații.

Zi norocoasă în prietenie:  7 noiembrie

Norocul tău este puternic săptămâna aceasta și în domeniul afacerilor personale. Depinde de tine dacă te folosești de acest lucru pentru a-ți spori puterea de vedetă, pentru a-ți da o strălucire sau pentru a-ți crește stima de sine. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine și în binecuvântările care sunt aici pentru tine.


Zi norocoasă pentru carieră: 9 noiembrie

În viața profesională, ești îndemnat să fii mai compătimitor față de ritmul și stilul de învățare al altora. Nu judeca prea repede. Această mentalitate te va ajuta să vezi lucrurile mai clar și să dobândești mai multă înțelepciune pe măsură ce progresezi.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

Karma este de partea ta... dacă ai acumulat viraje bune de-a lungul anilor. Universul te va binecuvânta ca niciodată și s-ar putea chiar să blocheze negativitatea de a-ți strica viața. Un ritual de recunoștință te poate ajuta cu siguranță să te sprijini pe această energie și să menții energia pozitivă să curgă.


Zi norocoasă în dragoste: 10 noiembrie

Dacă vă căsătoriți cu cineva în această săptămână, nu ați fi putut alege un moment mai prielnic. Felicitări! Dacă nu este cazul tău, perioada este bună pentru a-ți aprofunda conexiunea cu acea persoană specială.

Zi norocoasă în prietenie: 9 noiembrie

Ai încredere în instinctele tale în spațiile sociale în această săptămână. Acestea te vor conduce către cele mai bune experiențe și chiar te vor ajuta să găsești ajutor și sprijin pentru alte domenii ale vieții tale. Puterile tale de manifestare sunt, de asemenea, puse în evidență aici, mai ales dacă ești în căutarea de noi prieteni sau vrei să îți extinzi rețeaua socială.


Zi norocoasă pentru carieră: 8 noiembrie

În această săptămână vei avea parte de o experiență excelentă și în viața profesională, mai ales dacă ești un profesionist în domeniul resurselor umane sau lucrezi în vânzări. Ai încredere în instinctele tale în timp ce mergi mai departe. Poți chiar să-ți investești averea în arene testate pentru a profita de energia bună care este aici pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel