Horoscop chinezesc pentru săptămâna 21-27 august 2023. Previziuni pentru toate semenele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop chinezesc săptămânal. Iată ce te așteaptă în perioada 21-27 august 2023, în funcție de zodie. 

Șobolan
1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Săptămâna aceasta va fi destul de rutinieră pentru tine. Va trebui să îți duci la bun sfârșit treburile și responsabilitățile, să te ocupi de figurile de autoritate și de părinții tăi, să te angajezi cu cunoștințe și cu oameni pe care poate că îți dorești sau nu și apoi să îți odihnești oasele obosite seara. Cu toate acestea, în cadrul fiecărei interacțiuni și conversații, vei găsi o mică fereastră de oportunitate pentru a te alinia cu adevăratul tău sine și a fi autentic cu cine ești. Profitați de aceste oportunități și fiți atenți la ele.

22 august este o zi bună pentru dragoste și prietenii pentru tine în această săptămână. Planificați o întâlnire cu cei mai buni dintre voi în weekend, sau discutați între voi despre lucrurile care vă fac fericiți și cele care vă frustrează. Vă veți apropia mai mult. Ziua de 27 august este excelentă pentru considerații financiare. Nu vă grăbiți prea mult cu planurile de investiții.

Bivol
1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Săptămâna aceasta va fi extrem de productivă pentru tine. Dacă lucrezi împreună cu prietenii sau faci parte dintr-o echipă, 25 și 27 august sunt date importante legate de acest lucru. Fii foarte atent la detalii pentru a nu uita ceva vital. Să asculți mai mult decât să vorbești este, de asemenea, indicat pentru tine. Vei culege multe pepite de înțelepciune în acest fel sau te vei proteja de aceleași nebunii comise de alții.

Dacă te simți chemată, fă un ritual cu tămâie în această săptămână pentru a-ți curăța aura și a aduce energie pozitivă. Ziua de 25 august este bună pentru același lucru. Salvia și smirna sunt excelente pentru acest lucru. Asigură-te doar că ții ferestrele și ușile deschise pentru ca negativitatea să aibă cum să iasă din spațiul tău personal. 24 august este o altă zi bună pentru considerente financiare. Dacă îți ții minte bătrânețea (și pe cea a părinților sau a bătrânilor tăi), vei ști ce să faci și de ce să te ferești.

Tigru
1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Tigrule, orice ar fi, nu-ți reține opiniile în această săptămână, atunci când știi că poți preveni izbucnirea unui conflict. Uneori, a nu spune nimic este la fel de bine ca și cum ai arunca soarta alături de cei care greșesc. Așa că fă-ți mișcările cu atenție. 24 august este o zi importantă legată de acest aspect și îți va fi foarte benefic dacă îți activezi modul introvertit în acea zi. Unii dintre voi au nevoie de acest lucru pentru a-și recupera sufletul și a-și găsi vindecarea interioară.

25 august este o zi bună pentru dragoste și romantism pentru voi în această săptămână pentru cei care sunteți într-o relație. Ieșiți la o întâlnire cu iubitul sau petreceți timp împreună în timpul lucrurilor sentimentale. Poate că există ceva pe Netflix pe care vreți să îl urmăriți împreună!

Iepure
1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Săptămâna aceasta va fi una mixtă pentru tine. Luni va fi enervant, iar marți va fi cam blazat, dar apoi, brusc, săptămâna va deveni incitantă, urmată de o stare de spirit contemplativ care se va instala peste tine în weekend. Acordă-ți spațiul necesar pentru a simți aceste emoții și călărește-te pe acest val. Sunteți mai puternic decât credeți. În plus, emoțiile tale nu sunt o slăbiciune. Călăuzirea valului îți va permite doar să gândești mai creativ.

24 august este o zi bună în această săptămână pentru a te conecta cu părinții tăi și a împărtăși bârfe sau informații. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care locuiesc departe de casă. Nu trebuie să fii ooey-gooey cu sentimentele tale în mod direct, dar și petrecerea timpului de calitate cu cei care contează este un act de dragoste.

Dragon
1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Fii atent la ceea ce mănânci în această săptămână. Dacă este posibil, încercați să vă gătiți mesele. Dacă nu, nu fi prea aventuros cu alegerile tale alimentare, mai ales dacă sunt implicate probioticele. Unele aventuri în afara zonei tale de confort pot fi extraordinare, dar altele te pot duce pe un drum rău.

Dacă aveți o relație la distanță cu partenerul de viață sau aveți cariere ocupate care vă țin despărțiți chiar dacă locuiți împreună, faceți-vă timp pe 21 august pentru a petrece timp unul cu celălalt fără nicio distragere a atenției. Chiar și una sau două ore vă vor ajuta să vă înțelegeți mai bine și să preveniți incidente în viitor.

26 și 27 august sunt zile excelente pentru a vă examina finanțele. Această energie bună va sângera și la începutul săptămânii viitoare pentru mulți dintre voi. Puteți să vă faceți și impozitele. Dacă sunteți implicat într-un aranjament de afaceri cu un semn zodiacal Șarpe, Cocoș sau Iepure, citiți horoscopul lor pentru a ști dacă afacerile vor fi binecuvântate de noroc sau de conflicte. Poate că unul sau mai mulți dintre voi nu spuneți ceea ce trebuie spus.

Șarpe
1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Ascultă-ți intuiția în această săptămână, Șarpe. Indiferent de ceea ce ar putea spune logica, intuiția ta te va ghida pe lângă capcane și probleme. Unii dintre voi sunt predispuși să se simtă vinovați în această perioadă și să spună da atunci când ar vrea să spună nu. Presiunea colegilor poate avea, de asemenea, o influență nejustificată asupra ta. Așadar, fiți atenți. Dacă vă simțiți chemați, o meditație de vizualizare vă poate ajuta să ajungeți la răspunsurile potrivite pentru voi înșivă. Trebuie să îți găsești autoritatea interioară în această perioadă.

26 august este o zi bună în această săptămână pentru a te reconecta cu tine însuți și pentru a-ți arăta iubire și afecțiune. Dacă este posibil, stai în casă și fă lucrurile care îți aduc bucurie. Mănâncă cereale la micul dejun, uită-te la serialul tău preferat și lenevește toată ziua în pijamale. Nu ești limitat decât de limitele imaginației tale.

Cal
1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Dacă te simți nesprijinit în această săptămână sau dacă te simți singur în fața mulțimii, ține-te bine în tine. Opiniile diferite nu înseamnă că tu greșești și ei au dreptate sau viceversa. Cei mai mulți dintre voi sunt implicați într-o circumstanță subiectivă care este prea complexă pentru a fi rezolvată dintr-o dată. Dacă încerci să păstrezi deschise liniile de comunicare, lucrurile se vor rezolva cu succes în timp. Pentru unii dintre voi, această situație frustrantă va implica asistența pentru clienți a unor companii.

25 august este o zi bună pentru dragoste și romantism pentru tine în această săptămână. Dacă ești singur, scufundă-te în activități care îți smulg coarda inimii - chiar și ascultarea starului tău pop preferat contează. Dacă ești într-o relație, mergi în parc cu iubitul tău și bucurați-vă împreună de apusul soarelui. Dacă ai de-a face cu un semn zodiacal Iepure sau Cocoș, citește horoscopul lor pentru a ști cum vă puteți ajuta reciproc. Prieteniile bune au nevoie de timp pentru a se construi. Marile companii necesită timp pentru a fi menținute.

Capra
1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Începutul săptămânii va fi extra plictisitor pentru tine, deși nu va fi stresant. Apoi, weekendul va aduce cu el o surpriză uimitoare. Unii dintre voi se vor afla în avion, zburând spre o vacanță pe o plajă tropicală, alături de partener sau de cei mai buni prieteni. Alții vă pot bate la ușă, așteptând răspunsul și undă verde. 27 august este o zi excelentă din acest punct de vedere pentru voi.

Dacă vă certați cu un prieten, 23 august va fi o zi bună pentru a vă rezolva neînțelegerile și a vă împăca. Poți atenua sentimentele rănite împărțind mâncare, chiar și churros sau gogoși lungi! Dacă simțiți un blocaj creativ, scoateți la iveală câteva îndemnuri de creație care să vă ajute să vă ușurați criza. Unii dintre voi trebuie să vă planificați curând o vacanță pentru a da sufletului vostru o șansă de a se reface din ritmul agitat al vieții voastre.

Maimuță
1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Uneori, cineva trebuie să decidă împotriva părinților și a convingerilor familiei. S-ar putea să te afli la o răscruce de drumuri chiar acum din această cauză. Amintește-ți că tradițiile au fost cândva idei noi adoptate pentru că au adus oamenii împreună. Unii se pot gândi să iasă din dulap sau să se lupte cu identitatea lor. 22 august este o zi bună pentru a-ți jurnaliza gândurile înainte de a lua o decizie finală.

Cristalele clare de cuarț vor fi extrem de norocoase pentru tine în această săptămână. Poartă unul cu tine, dacă nu o faci deja. Îți va aduce pace și claritate, mai ales în legătură cu această dilemă. Dacă interacționezi cu un semn zodiacal Capra, Iepurele sau Boul, citește horoscopul lor pentru a-ți da seama cum să gestionezi situația în care ești implicată fără să vă afectezi relațiile. Poți găsi răspunsurile chiar și prin tehnici de divinație, dacă simți că ai nevoie de ele imediat.

Cocoș
1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Cocoș, ai încredere în ghidul tău interior în această săptămână. Ești în puterea ta acum și poți manifesta tot ceea ce îți dorești. Este posibil să te simți descurajat sau descurajat. Fii animatorul tău dacă nu ai susținători activi în jurul tău. Atâta timp cât știi că drumul este corect pentru tine, nu ar trebui să conteze dacă este greșit pentru altcineva. Ei nu sunt voi.


22 august este o zi bună pentru a te conecta cu prietenii tăi. Poate că este începutul săptămânii, dar încă puteți împărtăși meme-uri, glume sau să vă faceți planuri pentru weekend. Este posibil ca unii dintre voi să fie nevoie să vă faceți mai mult timp pentru prietenii voștri, deoarece ați stat cel mai mult timp doar cu jumătatea voastră semnificativă. Și ei vor să se conecteze cu voi. Ziua de 27 august este excelentă pentru romantism!

Câine
1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Te afli acum în fața unei prăpastii. Decizia ta te va împinge peste sau te va salva de la cădere. Acest lucru se poate referi la viața ta amoroasă și la mutarea cu cineva sau la cariera și viața personală. Lasă-ți intuiția să te conducă spre răspunsul corect. Uneori, prostia poate fi mascată ca un act care necesită curaj. Este curajos dacă îți provoacă rău și nu îți face bine?


Săptămâna aceasta, 25, 26 și 27 august, sunt zile semnificative pentru tine. Dacă nu ești sigur de compania fizică a cuiva, nu te forța să te afli în preajma lui, cu sau fără prieteni. Acest lucru este valabil mai ales pentru aceia dintre voi care se luptă cu stabilirea de limite. Mai bine să te abții de la început, ca să nu te împingi încet pe o pantă alunecoasă.

Porc
1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Trebuie să aduci lumină și iubire în viața ta în această perioadă. Dacă nu ai mers la cumpărături în ultima vreme, universul îți dă undă verde să te apuci de ele. Unii dintre voi ar putea avea nevoie să își aranjeze garderoba. Alții dintre voi pot aduce un ghiveci acasă pentru a îmbunătăți feng shui-ul spațiului vostru. 23 și 24 august sunt zile excelente în acest sens. Luați-vă prietenii sau frații și surorile cu voi, dacă puteți.


Sfârșitul săptămânii va fi mai favorabil pentru voi dacă vă întoarceți spre interior. Poți intra în modul introvertit complet, dacă ești deja introvertit. Alții vor beneficia de meditație, jurnal și alte practici care îți permit să te verifici cu tine însuți și să găsești pacea interioară. Citește horoscopul lor dacă interacționezi cu un semn zodiacal Cocoș, mai ales în dragoste. Nu este nevoie să vă faceți griji. Permiteți ca această relație să crească organic și veți fi surprinși de rezultate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel