Horoscop chinezesc pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop chinezesc pentru luna octombrie.

Șobolan

Zi norocoasă pentru dragoste: 23 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 5 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 16 octombrie

Energia lunii octombrie este veselă și frumoasă pentru tine, Șobolanule. Calendarul tău social îți va aduce cele mai multe bucurii, mai ales momentele petrecute alături de cei mai dragi prieteni, fie că îi cunoști de o viață, fie că te-ai apropiat de curând. Unii dintre voi chiar vor avea parte de o perioadă extraordinară de Halloween și în preajma acestuia. Poate că ați planificat o ținută de grup care să omagieze o glumă interioară?


Evitați negativismul cât mai bine posibil în această lună. Nu ascundeți sub preș lucruri care trebuie abordate, pentru că este o linie fină pe care trebuie să mergeți. S-ar putea chiar să beneficiezi de o vizită la standul unui cititor de tarot dintr-un carnaval sau să îți arăți mâna unui chiromanțist. Octombrie este, până la urmă, momentul perfect pentru a deveni puțin înfricoșător.


Boul

Ziua norocoasă pentru dragoste: 23 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: Ziua norocului: 9 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 7 și 8 octombrie


Luna octombrie va aduce încercări și necazuri la ușa ta, Bivol. Nu le privi dintr-o perspectivă negativă. Soarta îți permite să îți dovedești curajul și să îți impui punctul de vedere. Nu lăsa pe nimeni să treacă peste tine și să te trateze ca pe un preș. Ești mai inteligent, mai puternic și mai capabil decât crezi.

Dacă vă simțiți chemat să faceți un ritual de Lună Plină pe 28 octombrie pentru a vă ajuta cu stabilitatea, finanțele și poate chiar cu dragostea. Cuarțul clar, lumânările albe, iasomia, bergamota, nuferii și esența de apă sfințită sunt ingrediente excelente pe care le poți lucra în cadrul ritualului tău. Poți face chiar și o baie rituală în zilele de miercuri pe parcursul lunii pentru a te ajuta să îți aliniezi chakrele.

Tigru

Zi norocoasă pentru dragoste: 15 octombrie


Ziua norocoasă pentru prietenie: 18 și 19 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 26 octombrie

Octombrie fie va fi o lună extraordinară pentru tine, Tigrule, fie te va îndemna să te ridici la înălțimea provocărilor și să-ți dovedești că ești demn de a primi binecuvântări. Totul depinde de modul în care alegi să îți petreci timpul. Dacă lași opiniile celorlalți și presiunea colegilor să te influențeze, fie că îți dai seama sau nu, îți vor fi rezervate cele din urmă. Dacă îți urmezi instinctul și rămâi la ceea ce este corect pentru tine, primele vor fi cele dintâi.

Unii dintre voi ar putea beneficia de lucrul cu un șaman în această perioadă pentru a vă ajuta să ajungeți în cele mai adânci colțuri ale sufletului vostru și să vă scoateți la iveală puterea ascunsă. Să-ți cureți casa în mod regulat este o alternativă bună pentru cei care nu au acces la șamani, dar care ar dori să mențină energia din spațiul lor de locuit curată și cu fluxuri libere.


Iepurele

Ziua norocoasă pentru dragoste: 5 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 15 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 29 octombrie

Iepure, viața ta amoroasă va fi în centrul atenției cosmosului în octombrie, fie că îți place sau nu. Se anunță evenimente predestinate, conexiuni predestinate și căderi predestinate. Ești chemat să te ții tare de principiile tale și de prioritățile care contează pentru tine. Asta te va ajuta să ieși de partea cealaltă nevătămat, fie cu un suflet pereche lângă tine, fie fără lipitori agățate.


Poți lucra cu cuarțul roz pentru a te ajuta să te aliniezi doar cu cele mai pozitive și benefice vibrații de iubire în această lună. Să porți un pandantiv din cuarț roz, să ții în mână cuarț roz în timp ce meditezi sau să ții o bucată de cuarț roz lângă pernă înainte de a adormi sunt câteva opțiuni pentru tine.

Dragon

Zi norocoasă pentru dragoste: 31 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 30 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 29 octombrie

Dragon, dacă în luna octombrie ai nevoie să te îndepărtezi de oameni și să te întorci spre interior, acordă-ți spațiul necesar pentru a te ocupa de nevoile tale și nu permite presiunii colegilor să te facă nefericit. Meditația și ritualurile de respirație te pot ajuta în încercarea ta de a te înțelege, la fel ca și jurnalul. Chiar dacă nu vrei să faci nimic, simplul fapt de a te îndepărta de energia celorlalți îți va oferi spațiul de care ai nevoie pentru a-ți auzi intuiția vorbindu-ți clar.


Dacă te-ai gândit să lucrezi cu un terapeut sau să achiziționezi o carte de lucru psihologică pentru a te ajuta să descâlcești nodurile interioare, energia din această lună este bine plasată pentru a te ajuta în acest sens. Prietenii tăi ar putea veni și ei în ajutorul tău, fără să-ți dai seama.


Șarpele

Ziua norocoasă pentru dragoste: 27 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 15 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 9 octombrie

Șarpe, poți să rămâi acolo unde ești și să rămâi blocat în status quo, sau poți să-ți asumi o șansă și să mergi după ceea ce promite să-ți umple sufletul de fericire. Aceasta este energia lunii octombrie pentru tine. Unii dintre voi s-ar putea să vă aflați într-o relație care trebuie reevaluată. Va rămâne această persoană alături de voi la bine și la rău? Dacă nu a făcut-o în trecut, credeți cu adevărat că o va face în viitor?


Scrierea în jurnal a sentimentelor tale despre același lucru îți poate aduce claritate, iar efectuarea unei meditații de vizualizare ghidată te poate ajuta să ajungi în sufletul tău și să găsești răspunsurile pe care le cauți. Există o mulțime de videoclipuri bune pe YouTube care te pot ajuta în acest sens.

Cal

Zi norocoasă pentru dragoste: 1 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 22 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 19 octombrie

Octombrie va fi o lună binecuvântată din punct de vedere financiar pentru tine, Cal. Cei care și-au investit banii cu consecvență pentru o perioadă lungă de timp sunt pe cale să intre într-o viață fructuoasă. Alții dintre voi sunt în pragul unei descoperiri, mai ales dacă sunteți antreprenor sau proprietar de afaceri. Continuă să faci ceea ce ți se potrivește!


Dacă nu ați făcut-o deja, această lună este excelentă pentru a vă reconecta cu un hobby pierdut sau cu un proiect de pasiune pe care poate l-ați pus în rafturi anterior. Lasă-ți latura creativă să iasă la iveală și să se joace. Lasă-ți și copilul interior să se distreze! Unii dintre voi ar putea beneficia de colaborarea la acest proiect distractiv cu un prieten sau cu cineva din cercul vostru social pentru a duce totul la nivelul următor.


Capra

Ziua norocoasă pentru dragoste: 19 octombrie

Ziua norocoasă pentru Prietenie: 17 octombrie


Ziua norocoasă pentru carieră: 4 și 5 octombrie

Capră, vei avea nevoie de răbdare și curaj pentru a trece cu bine peste luna octombrie. Asta nu pentru că te pândește un bau-bau să îți dea viața peste cap, ci pentru că soarta vrea ca tu să fii stăpânul destinului tău. Dacă suferi de anxietate, acum este un moment bun pentru a găsi un exercițiu de împământare sau un ritual zilnic care să te ajute să treci de la o mentalitate de frică la mentalitatea de provocator. Provoacă-ți credințele și condiționările în această perioadă și vei ajunge în curând la următorul nivel de creștere a sufletului tău.

De asemenea, fă-ți timp în această lună pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi și cu familia ta. Fie că o faci la un picnic, o ieșire în familie, o vacanță sau o vizită la domiciliu, depinde de tine. Nu lăsa să treacă întreaga lună fără să aprofundezi legăturile cu cei care sunt importanți pentru tine.

Maimuță

Zi norocoasă pentru dragoste: 16 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 7 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 23 octombrie

Pace, liniște și finaluri deschise îți sunt rezervate în octombrie. Ești într-o poziție unică în acest moment pentru a-ți schimba destinul dacă vrei. Unii dintre voi stau pe o idee de mină de aur care vă va aduce multe succese și aprecieri. Alții dintre voi permit ca numărul excesiv de opțiuni disponibile în lumea reală să vă încurce, când știți deja ce vă doriți cu adevărat în inima voastră. Da, este intrigant atunci când prietenii și cunoștințele noastre sunt implicați într-un domeniu de muncă sau de studiu despre care nu știm nimic, dar care sună fascinant.


Nu ar fi mai bine să purtați acele conversații amuzante cu ei despre viețile voastre diferite decât să încercați să trăiți totul de unul singur și să nu faceți nimic de valoare în rest? Luați-vă ceva timp în această lună pentru a dezvolta o practică de mindfulness. Fie că respirați profund de cinci ori pe zi dimineața, fie că faceți un ritual de ceai sau altceva, depinde de voi.

Cocoșul

Zi norocoasă pentru dragoste: 22 octombrie


Ziua norocoasă pentru prietenie: 21 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 18 octombrie

Cocoș, luna octombrie îți va dezvălui dihotomiile lumii. În anumite dihotomii, unii au totul, iar alții abia supraviețuiesc de la o zi la alta. Anumite simboluri sunt considerate idealuri de frumusețe, dar alții sunt tratați fără milă pentru că le lipsește un membru sau au buza despinsă. Fiți atenți la aceste aspecte în alb și negru ale realității. Puteți chiar să vă scrieți în jurnal sentimentele pentru a vă aduce mai multă claritate și înțelepciune.

Soarta încearcă să te ajute să te ridici la un nivel superior acum. Așa că fii cu ochii în patru și urechea trează pentru mesaje din partea universului. Acesta poate veni la tine prin intermediul animalelor, a penelor de pasăre sau chiar a unor lucruri cotidiene lipsite de importanță care devin brusc consecvente.

Câine

Zi norocoasă pentru dragoste: 22 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 9 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 15 octombrie

Nu lăsa anxietățile și temerile să te domine în octombrie, Câine. Pentru unii dintre voi, este posibil ca trecutul să vă bântuie în continuare, fie prin declanșatoarele zilnice, fie prin postările de pe rețelele de socializare sau prin apelurile constante de conectare din partea celor pe care nu îi mai vreți în viața voastră. Respiră adânc atunci când se întâmplă asta și închide ochii. Uită de tot ce te înconjoară și concentrează-te doar pe bătăile inimii tale. Simțiți cum acel organ măreț pompează sângele prin voi, simțiți cum respirația intră și iese din plămâni și apoi centrați-vă.


Unii dintre voi vor beneficia dacă vor participa la un refugiu de yoga sau meditație în această lună. S-ar putea chiar să vă facă cunoștință cu noi prieteni pe care nu i-ați fi întâlnit altfel. Dacă vă simțiți chemați să o faceți, citiți mai multe cărți în această lună. Un râu nesfârșit de cunoaștere vă așteaptă.

Porc

Zi norocoasă pentru dragoste: 25 octombrie

Ziua norocoasă pentru prietenie: 29 octombrie

Ziua norocoasă pentru carieră: 8 octombrie

Porc, luna octombrie va fi incredibil de fermecătoare pentru tine. Unii dintre voi ar putea chiar planifica o vacanță de câteva zile în cursul lunii, care să vă îndepărteze rapid de tot ceea ce v-a stresat în ultima vreme. Nu fiți surprinși dacă și cariera voastră va cunoaște un impuls, într-o anumită măsură. Unii dintre voi vor beneficia de lucrul cu cuarțul clar sau cu malachitul în această perioadă, pentru a spori toate bunătățile care vin spre voi.


Dacă este posibil, faceți o baie rituală în timpul Lunii noi din 14 octombrie și în timpul Lunii pline din 28 octombrie. Puteți adăuga lumânări parfumate și lumini ambientale în mediul înconjurător pentru a face experiența mai sinceră și mai relaxantă. Uleiurile esențiale și ierburile pot ridica și ele nivelul băii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel