Horoscop chinezesc pentru luna martie. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Începe un calvar. Vor urma cutremure”

Data publicării:
Marian Golea, captură video Youtube
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube

Marian Golea a prezentat horoscopul chinezesc pentru toate semnele zodiacale.

Marian Golea a fost invitat în cadru emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna martie. 

„Luna aceasta începe un calvar. Avem două luni la rând care sunt foarte rar întâlnite în calendarul asiatic, pentru că sunt de Iepure. Este o lună falsă, așa se numește. Ei având calendarul cu luna de 28,5 zile și ca să facă compensația, pentru a nu se muta revelionul în mijlocul verii, se introduc la 10 ani trei luni false, în care în luna falsă se folosesc datele lunii precedente. Acum trebuia să fie lună de Iepure și o să mai avem încă una de Iepure. Părinții să aibă mai multă grijă luna asta, când copiii s-ar putea să se îndrăgostească. Lunile nu vor fi deloc favorabile, mai ales pentru Cal și Șobolan, pentru că Iepurele este pedeapsa lui. Maimuța o duce bine, face bani.

Harta anului este plină de lemn, ceea ce duce la destabilizarea pământului, adică vor urma cutremure. Și luna viitoare vor fi. 

Atenție mare la centrul casei, dacă vreți să vă prezentați iubita familie, lăsați pe luna viitoare. Păcălelile sunt mai ales pe Șobolan luna aceasta, dar și la Dragon. El se grăbește, trebuie să citească contractele, înainte să le semneze.

La dragoste, Maimuța și Oaia pot avea relații frumoase.”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii de pe Prima TV.

Șobolan

Luna asta este rea, pentru că are o stea a certurilor, o energie rea. Din cauza asta, trebuie să se liniștească, să ignore toate mesajele de ceartă, să nu răspundă la mesaj. 

Bivol

Este o stea foarte frumoasă, cu o conjunctură în care i se spune că dacă vrea să fie șef, să fie, dacă vrea să facă lucruri, să facă, are steaua victoriei. Orice vrei se poate. Foarte bună luna. Are tot anul steaua accidentului. 

Tigru

Are o lună foarte bună. Încercați orice vă trece prin cap. Dacă ai o idee mai veche, fă. Asta e luna. Luna viitoare nu este la fel de bună.

Iepure

Sunt plini de energie. Din nefericire, sunt predispuși la a avea accidente la picioare. Nu alergați, nu jucați fotbal. 

Dragonul

Se spune că au niște sectoare de mare beneficitate anul acesta, iar acum le pot folosi, Încercați să le folosiți, ei de obicei se complac și nu încearcă să facă ceva nou. Ieșiți din monotonia asta.

Șarpele

Senzațional. Are putere câtă vrea el. El trebuie să-și facă planuri, să nu facă lucruri haotice. 

Calul

Este după Bivol, regina, luna aceasta. Are o stea mică de boală, dar în schimb toate planurile i se adeveresc.

Oaia

Eu spun mereu rău despre Oi, dar acum au o lună foarte bună, și luna viitoare va fi bună pentru ele. Atenție puțin la sănătate.

Maimuța

Are două stele bune. Una din ele este cea a învingătorului, dar are și steaua iubirii. Nu numai că învinge, dar poate găsi mai mulți oameni care o iubesc, o apreciază. 

Cocoșul

Are o stea care va fi foarte bună, dar la un moment dat are o problemă, are și steaua distrugerilor naturale. 

Câinele 

Ar trebui să fie foarte fericit pentru că are prietenul lui secret. Iepurele este prietenul său, deci va fi o lună destul de bună.

Mistrețul

O duce mai bine decât Câinele. Să nu ne facem planuri de dragoste în centrul casei 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel