Horoscop chinezesc pentru luna aprilie. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „O duce cel mai bine, are multe posibilități”

Data publicării:
Marian Golea, captură video Youtube
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube

Marian Golea a prezentat horoscopul chinezesc pentru toate semnele zodiacale.

Marian Golea a fost invitat în cadru emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna aprilie. 

„Este o lună falsă. Această lună trebuia să fie cea care încheie primăvară, dar nu, suntem tot în primăvară, de asta sunt aceste oscilații de temperatură. Până pe 20 vom avea multe schimbări, până vom intra pe semnul Dragonului și atunci se încălzește vremea. Anul acesta nu va avea primăvară sau toamnă, trecerile vor fi foarte bruște.

Este un an al Iepurelui, care este animalul de dragoste pentru Cal, Câine și Tigru, Tigrii s-ar putea să-și iubească aproapele, dar există multe cupluri care sunt dușmani, Dragon-Câine, spre exemplu, dar există un stâlp al parteneriatului, iar dacă cei doi stâlpi sunt în legătură poți face orice, nu o să-i desparți. Este un an bun pentru cele trei zodii.”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV. 

 

Șobolan

Este cel mai rău, pentru că a fost prins  cu o stea a certurilor și se continuă. Nu numai că se ceartă, dar în fiecare zi are câte o problemă. Până pe 20 aprilie ar trebui să stea liniștiți. Iepurele este o pedeapsă pentru el. 

Bivol

Este norocos, pentru că poate să-și facă planuri, joacă pe cunoștințele lui, nu pe ce i se spune. Are o lună foarte bună, dar are parte de mici pedepse. Nu vă puneți gânduri foarte mari, nu aveți cum. După 20 aprilie e o schimbare mare.

Tigru

Mi se pare că o duce cel mai bine, deși are mici probleme, dar e în fruntea jocului și să nu uităm că ei sunt cei mai buni de muncă, ei duc cât pot. El este într-o perioadă a creșterii, poate să crească, nu extrem de mult, dar are posibilități. 

Iepure

E în continuare cel mai rău. Îl macină steaua 5, poate avea parte și de o boală, vorbim despre orice, mai mult despre cele virale. 

Dragonul

Este formidabil, își face planuri de viitor.

Șarpele

Este favorizatul anului, își poate face planuri de căsătorie, de făcut copii. Poate face o groază de lucruri.

Calul

Anul acesta are un an bun. Vine o stea a bolilor pe el, dar are și suma 10, are steaua anuală de prosperitate. Poate să transforme niște probleme mai urâte în ceva frumos. Se poate îndrăgosti.

Oaia

Are și ea o lună bună, dar are niște parametri mai proști. Își aduce aminte că are o boală sau o problemă mai veche și o trage înapoi. Ea trebuie să o ducă binișor.

Maimuța

Este puțin cam nepăstuită, pentru că ea vrea acum, în locul ăsta, vrea să se împlinească tot ce vrea, dar nu se va întâmpla. 

Cocoșul

Este pe partea de Vest, care stă din ce în ce mai prost, boli de plămâni, lucruri urâte.

Câinele 

Se duce la tribunal, dar este eliberat. Trump este Câine, în 15 minute e afară, își plătește doar cauțiunea.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru a doua jumătate a lunii aprilie. ZODIA care va avea probleme financiare: „Cheltuie impulsiv”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel