Horoscop chinezesc octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile!

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc Octombrie 2021: va fi o lună de distracție și deranj. Vezi previziunile detaliate despre dragoste, carieră, familie, prieteni, finanțe pentru toate semnele zodiacale.

Șobolan (1948, 1960, 1972 , 1984 , 1996 , 2008 , 2020 )


Șobolanul poate aștepta cu nerăbdare o creștere binevenită a averilor sale. Aceasta va fi o lună productivă pentru Șobolan, mai ales că va putea continua cu câteva idei pe care le are, precum și să se ocupe de anumite chestiuni pe care ar fi putut să le pună deoparte.

Mulți Şobolani de-a lungul lunii vor desfășura activități legate de casa lor, fie în cumpărarea unor articole noi, fie în îmbunătățirea anumitor zone și, deși ceea ce are în minte, poate dura mai mult timp și poate fi mai perturbator decât anticipase inițial, va fi mulțumit cu ceea ce realizează. Pentru că există o şansă să piardă bani, ar trebui să înveţe să investească inteligent şi să ştie cât să pună deoparte pentru a evita neplăcerile.

În plus, va fi, de asemenea, o lună bună pentru a ajunge din urmă la corespondența fără răspuns sau la alte sarcini de muncă restante pe care Şobolanul trebuie să le facă. Ar putea să întâmpine câteva dificultăţi la locul de muncă, însă pentru a rezolva lucrurile, Șobolanii ar trebui să fie concentrați și să aibă o abordare pozitivă.

Șobolanul ar trebui să încerce să se ocupe de problemele care s-au acumulat, precum și să folosească orice șansă pentru a-și face locul de muncă mai ordonat și mai eficient. Eforturile sale îl vor răsplăti frumos.

La nivel personal, Șobolanul se poate aștepta la câteva ocazii sociale deosebite, în care se poate bucura de compania celor importanți pentru el. La sfârșitul lunii octombrie, în special, se vor observa multe activități sociale. În cazul în care există dificultăţi în relaţia de cuplu, este recomandată o vacanţă cu partenerul.

 

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)


Bivolii se pot aștepta la o lună propice în octombrie. Majoritatea lucrurilor vor merge aşa cum îşi doresc. 

Relațiile vor fi plăcute. Bivolii singuri vor găsi parteneri ideali. Pentru cei căsătoriţi nu vor fi probleme grave și fericirea va predomina în atmosfera familială. Finanțele vor fi profitabile. Surplusul de bani ar trebui pus în investiții sigure și poate fi utilizat în perioade dificile.

Relațiile cu ceilalţi vor însemna mult pentru aceşti nativi. Atât pe plan personal, cât și social, Bivolii vor fi solicitaţi și, fiind activi de fel, se vor distra și îi vor ajuta, de asemenea, pe cei din jur. În plus, aceşti nativi vor primi mai multe invitații pentru a ieși, iar acestea din nou pot duce la niște ocazii memorabile.

Vor descoperi, de asemenea, că luna îi va oferi mai multe șanse să petreacă în activități de care se bucură și indiferent dacă este vorba de călătorii sau de a-și urmări interesele, hobby-urile, octombrie va conține niște momente plăcute pentru aceşti nativi.

În ceea ce privește munca, vor exista și șanse mari să-și folosească eficient abilitățile și, din nou, implicându-se în tot ceea ce se întâmplă, vor realiza multe. Bivolul ar trebui, de asemenea, să profite de șanse pentru a ajunge să se întâlnească cu oameni importanţi în mediul său de lucru. Contactele pe care le construiește acum s-ar putea dovedi de ajutor în viitorul apropiat.

 

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)


Luna lunii octombrie se va dovedi a fi norocoasă pentru oamenii Tigru. Se arată o perioadă de creștere profesională. Oamenii de afaceri vor obține investiții pentru a-și extinde proiectele. Elevii nu vor avea nicio problemă în finalizarea cursurilor.

Viața de dragoste va fi cordială, fără nici o ceartă între parteneri. Cei singuri vor avea succes în găsirea iubirii.

Tigrii ar trebui să-și reducă agresivitatea și ar trebui să evite să intre în încurcături legale.

Tigrului îi place să fie ocupat, dar, în octombrie, există șansa ca el să-și răspândească energiile puțin prea mult și să nu realizeze atât de multe ca rezultat.

Luna aceasta, nativii Tigru trebuie să se decidă asupra priorităților și să rămână cu acestea. În munca sa, în special, Tigrul ar trebui să reziste să se implice în activități care nu sunt cu adevărat preocuparea sa sau în care nu are atât de multă experiență.  Aceasta este o lună pentru a rămâne concentrat și disciplinat.

De asemenea, având în vedere viitorul său, dacă există abilități pe care consideră că ar fi util să le învețe sau există subiecte despre care ar dori să afle mai multe, ar trebui să pună întrebări, să urmeze cursuri, să cerceteze. Gândindu-se la acest lucru, Tigrul își poate vedea ideile dezvoltându-se bine.

Luna aceasta va fi, totuși, o lună destul de costisitoare și deși nu vor fi cheltuieli supărătoare, Tigrul ar trebui să evite să cedeze la prea multe pofte scumpe. Atât pe plan intern, cât și social, va fi o lună activă, când Tigrul se bucură de compania altora și de numeroasele ocazii și întâlniri care au loc. În mijlocul tuturor evenimentelor, ar trebui să-și acorde tot timpul și șansa de a se relaxa (și, uneori, de a prinde somnul pierdut!) Prin atingerea unui echilibru între odihnă şi activitate, aceşti nativi se vor distra cu atât mai mult.

 

Citește continuarea pe Astrosens. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience