Horoscop CHINEZESC - Noiembrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de succes redus

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  (4 noiembrie- 4 decembrie 2021), pentru toate zodiile.

Horoscop CHINEZESC 4 noiembrie- 4 decembrie 2021 (perioadă guvernată de energia de succes redus)
  
„Începe o lună energetică de maximă precauție pentru noi toți, rugămintea este să rămânem precauți/ protejați, mai ales că luna aceasta vine și cu o energie foarte puternică de succes redus. Se pot înregistra rupturi sau renunțări. Pot există momente și mai tensionate legate de perioada medicală prin care trecem, se pot înregistra chiar alunecări de teren și dezastre. Pot exista poate momente de retragere și este bine să păstram asupra noastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Unii putem inregsitra oarece neplăceri chiar și în sfera prosperității. Maximă prudentă mai ales când conducem!!!


Bineînțeles- fiecare zodie va fi impactată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu de viață, însă toate energiile zodiilor sunt extrem de puternic aspectate. Posibil să ne încerce sentimente de autoritate exagerată, să nu uităm însă, că diplomația poate să dea roade, oricând este folosită.
Remediile coloristice recomandate în centrul caselor și al birourilor sunt culorile de metal: alb, gri (ex: un covor, carpeta, element de design) și mai ales lemn (verde, olive, kaki), culori care vor diminua energia negativă lunară.

Încercați să petreceți cat mai putin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție cu mentorii și părinții (mai ales cu patronul casei).
Energetic luna aparține zodiei Mistreț de pământ și vom rămâne angrenați în sfera zonei mentorilor noștri, pot fi ei șefi sau părinți sau chiar profesori, cu o tendință de dominare, pe care o putem resimți de la alții, dar o și putem practica din păcate chiar noi. Diplomația de care putem da dovadă nu ar scuza tendințele despotice, pe care le putem manifesta luna aceasta.


 
Zodiile și energia care le va guverna această luna dar și remediile necesare sunt:

 

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Luna aceasta este una dintre cele mai importante luni din acest an, cu tendința de a avea succes răsunător în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera carierei și a business-urilor. Să nu uităm că zona sanătătii a fost greu încercată anul acesta și luna aceasta poate veni și cu vindecare și găsire de remedii pentru afecțiunile existente. Rămâneți protejați în continuare de orice remediu de sănătate. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon sau Bivol pentru o mai mare protecție energetică. Culorile ce vor potența această energie de succes luna aceasta sunt: albastru, negru, alb, gri.


 Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

În perioada aceasta, veți fi predispuși la multiple câștiguri, fiind extrem de puternică vă va aduce mai mulți bănuți. De asemenea sunteți predispuși la maxime reușite în zona de acumulare de noi cunoștințe sau chiar urmând un cu totul nou parcurs, unde trebuie să acumulați din ce în ce mai multe informații noi, veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe și Bivol, pentru a maximiza eforturile voastre și a vă proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.


Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Asupra voastră tronează o energie puternică de prosperitate. Sunteți sfătuiți să strângeți ceea ce acumulați. Este posibil să începeți cursuri noi, să practicați noi idei, care să va aducă plus de bănuți, ce va poate ajută, în ceea ce vă propuneți să faceți pentru viitorul vostru. Încercați să petreceți timp cu nativul Cal, pentru a maximiza eforturile. Luna aceasta posibil să primiți ajutor de la cine nu vă așteptați- sau cineva în secret să vă susțină pentru a începe să câștigați mai mult. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.


Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți să manifestăți certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire, energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Mistreț, vă vor proteja energetic, dar și energia lunară care vă este prielnică, în a reduce cât mai mult posibil aceste tendințe de ceartă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta, pentru a diminua energia de ceartă sunt alb, gri, roșu, roz, portocaliu.


 Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Luna aceasta se va raporta mai mult la evenimente puternice, pozitive în sfera dragostei și învățăturii. Energia din această lună poate rezolva problemele cu care vă confruntați sentimental, relațional. Vă poate propulsa în a acumula mai mulți bănuți, a vă reuși proiectele, a fi cu persoana mult dorită pe plan sentimental. O perioadă excelentă să obțineți ce vă doriți pe acest plan. Veți acumula noi cunoștințe ce va pot ajuta să câștigați bănuți în plus. Înconjurați-va de nativi Șobolan pentru a fi ajutăți. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza energia benefică sunt negru, albastru, alb, gri.


Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Această perioadă este dedicată relațiilor și studiului. Energia lunară nu vă este prietenă și din acest punct de vedere este luna cea mai încercată din an, fără această susținere fiind predispuși la atacuri din partea celorlalți. Atacurile pot fi și de natură fiananciară. Sfaturile pornesc de la a încerca să nu dați sau să luați bani cu imprumt. Vă puteți răni ușor, așa că este bine să nu vă aventurați fizic în zone periculoase, însă se pot crea oarece neplăceri chiar și în sfera sănătățîi. Puteți ajunge la concluzia că ați fost chiar pedepsiți pe nedrept. Nativii Bivol vă pot susține energetic pe linia de plutire. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza energia benefică și a fi protejați sunt negru, albastru, alb, gri.


Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Perioada descrisă va veni cu o amplificare a lucrurilor, dar și a succesului ce este prezent în semnul vostru. Luna vă poate aduce noi idei de business foarte profitabile și noi oportunități benefice pentru faima voastră, sau planul, pe care îl aveți voi în minte acum. Perioada este foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile, pe care le veți avea această perioadă.Tineți aproape nativul Tigru pentru a beneficia de aceste victorii pe toate planurile. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza energia benefică sunt verde, olive, kaki, roșu, roz, portocaliu.


Oaie: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Atenție la stomac si infecții respiratorii dar și ginecologice. Există o energie destul de puternică, ce vă poate guverna luna aceasta pe zona îmbolnăvirilor si deja resimțiți acest lucru. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine să aveți lângă voi un nativ Mistreț pentru o mai mare protecție energetică. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki, alb și gri.


Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Și asupra voastră există energia foarte puternică, ce va predispune la îmbolnăviri. Fiind zodia de atac direct energetic asupra voastră în această perioadă, maximă prudență asupra a tot ce însemnă grijă față de corpul vostru. Nu este momentul să riscați anumite acțiuni, care vă pot dauna, să nu încercați să gustați lucruri noi, care vă pot afecta digestiv. Atenție la stomac si infecții respiratorii dar și ginecologice. Este bine să fie alături de voi un nativ Șobolan, pentru o mai bună protecție energetică. Vă sfătuiesc să faceți voi investigații medicale de bună voie, pentru a nu fi împinși de nevoie către spital. Puteți chiar resimți că sunteți pedepsiți pe nedrept luna aceasta. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki, alb și gri.


Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică este prezentă în această lună în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră mai ales toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi, demisii cu impact financiar, dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri de afaceri, discuții pe plan financiar, existând predispoziția să aveți de suferit. Atenție la sănătatea copiilor. Este bine să va înconjurați de nativi Tigru, să vă ajute. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.


Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Vă aflați energetic luna aceasta sub umbrela ajutorului divin. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Este bine să va înconjurați de nativi Cal și Tigru, să vă ajute. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a potența acest ajutor sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru. 


Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Mai ales nativul Mistreț, se regăsește într-o poziție favorabilă perioada menționată. Vor începe să fie susținuți foarte mult din partea unei figuri masculine, fie ea profesor- mentor sau din familie. Sunteți practic susținut din mai multe direcții și chiar puteți afirma că o forță divină vă vine în ajutor în tot ce întreprindeți. Va aflați energetic luna această sub umbrela ajutorului divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Nativul Tigru și Mistreț vă poate ajută mult, în această perioada. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru. 
Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată sa se alature nouă.

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel