Horoscop Chinezesc 17 iunie-18 iulie 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Previziuni pentru toate zodiile / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Ghiriș
EXCLUSIV
Descriere foto: Nicoleta Ghiriș

Nicoleta Ghiriș, astrolog specializat în metafizică chineză și numerologie, dezvăluie horoscopul chinezesc pentru perioada 17 iunie - 18 iulie 2023.

Nicoleta Ghiriș, astrolog specializat în metafizică chineză și numerologie, a fost invitată în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată pe Spectacola, DC News și DC Medical. 

Horoscop Chinezesc 17 iunie-18 iulie 2023, cu Nicoleta Ghiriș:

Luna nouă chinezească

Această energie o resimțim instant din momentul în care a pătruns acolo.

„O energie centrală cu excelente rezultate la învățătură. Nu ar fi de mirare să se ajungă la un consens în legătură cu problemele care sunt prin prisma acestei energii. Este o lună a calului de foc, o energie de insatisfacție. Însă, o energie care ne raportează mult la imaginea noastră exterioară. Adică, s-ar putea să fim nesatisfăcuți de modul în care suntem priviți sau ni se adresează anumite lucruri. Excesele sunt nemulțumirile lunii. Trebuie să fim atenți la excesele pe care le facem, chiar și culinare. O dublare a energiei lunare luna aceasta, foarte interesat. Este ca și când energia anuala e dublată de această lună. E o energie de dragoste amplificată. Atenție ce facem cu ea. Trebuie să fim atenți pe zona de iubire și să analizăm mai bine când vine spre noi o iubire nouă”

Șobolan

Șobolanul are o energie de multiplicare-evenimente. Este o energie de amplificare a energiilor zilei. Îi sfătuiesc pe șobolani să urmărească energiile zilei pentru că ei, cumva, amplifică energiile respective. Culorile ne ajută, iar perioada aceasta e culaorea de pământ, apă: negru-albastru, violet-albăstrui, primește ajutor de la nativul maimuță.

Bivol

Cu energie de pierderi și deposedări. O energie de furturi și pierderi. Începe și sezonul vacanțelor. Mai sunt și certuri, în familie. Este recomandată culoarea de apă, deci negru-albastru. Primește ajutor de la nativii cocoș.

Tigru

Pentru tigrii, tot așa, și la ei, trebuie să fie precauți la a nu da bani cu împrumut luna aceasta. Atenție la certuri, furturi, dispute. Ei în schimb au un ajutor de la energia lunară. De exemplu, pot pierde bani sau pot cheltui bani. La fel, culoarea de apă: negru, albastru, violet, albăstrui și primesc ajutor de la nativii cal.

Iepure

Iepurii sunt avertizați pe zona aceasta de energie scăzută, succes redus, de îmbolnăviri. Ar trebui să fie atenți la sănătatea lor și ar trebui să facă orice intervenție pe care au amânat-o. Să înceapă să relaționeze cu zona aceasta sau să se ducă să facă simple verificări. Recomand culorile de metal: alb,gri, și de lemn: verde, oliv, kaki și primesc ajutor de la nativii capră luna aceasta.

Dragon

Cu energie de certuri și dispute. Destul de agresivă această energie. Ar trebui să fie atenți la bârfe. Dragonilor le-am spus să-și muște limba de fiecare dată când vor să spună ceva, să fie atenți la energia cuvintelor anula acesta.  Vor auzi cuvinte care nu le vor plăcea. Este recomandată culoarea de foc: roșu, portocaliu, cărămiziu. Ajutor de la nativii cocoș.

Șarpe

Luna aceasta șerpii vor fi prost înțeleși. Și ei, să dojenească cât mai mult. Și asupra șerpilor este această energie agresivă de certuri și dispute. Dar, dacă știu să gestioneze, se va disipa energia și nu mai au probleme. Bârfe și deposedare și la ei. Recomandare culori de foc: roșu, portocaliu, cărămiziu. Ajutor de la cocoș.

Cal

Au energie de câștiguri luna aceasta. Atenție la excese și la dependențe luna aceasta. Ei și le știu foarte bine. Să știe să apese pedala de stop. Recomandat, tot așa, energia de foc: roșu, portocaliu, cărămiziu. Însă, și pământ: crem, bej, maro, galben, dar mai degrabă focul. Lor nu le trebuie ajutor.

Capră

Cu energie de succes, ajutor de la energia lunară, iarăși. Succes academic, creativitate. Pot cerceta cu de-amănuntul. Atenție să nu cerceteze în amănunt relația. Recomandat pentru ei apa și metalul: negru, albastru sau alb, gri.

Maimuță

Succes mare academic. Extraordinar de mare succes aici. Recomand culorile de apă și metal.

Cocoș

Au protecție și ajutor divin, dar și ajutor din partea celorlalți. Are noroc divin la bani. Ei ajută pe toată lumea luna următoare și sunt și remunerați. 

Câine

Cu ajutor de la energia lunară, sunt aliații cailor. Au energie de insucces și de căzături. Să fie mai prudenți, atenți, luna aceasta. Anumite afecțiuni văd aici, însă, cumva, și câinii și mistreții sunt salvați. Se creează o energie care devine o mică protecție luna aceasta, dar mare atenție. Recomandat metale și lemn. Primesc ajutor de la nativii cal.

Mistreț

Aceeași tipologie de energie ca la câini, dar ei s-ar putea să aibă ajutor de la nativii capră. Să poarte: alb, gri, verde, olive, kaki.

Puteți viziona emisiunea integral aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel