Horoscop chinezesc în anul TIGRULUI de APĂ, previziuni pentru toate zodiile! Se schimbă reperele, sistemul de valori

Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto Unsplash / Autor D. Aida
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto Unsplash / Autor D. Aida

Octavian Sbârnă, acupunctor, terapeut Vindecare Șamanică, terapeut Constelații Familiale, Psihoterapeut, specialist în terapie cranio-sacrală și Maestru Reiki se caracterizează a fi un călător. Vine în exclusivitate pentru Astrosens.ro cu previziuni prețioase și cu sfaturi și recomandări pentru fiecare dintre noi. Aceste previziuni sunt valabile până la finalul lunii ianuarie a lui 2023 când va începe anul Iepurelui de Apă. 

Starea planetei acum, energia acesteia, are mare legătură cu energia Tigrului de Apă, iar această energie a Tigrului, desigur, poate veni cu valențe pozitive sau negative. Potrivit zodiacului chinez, 2022 Anul Tigrului-Apă a început pe februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui de Apă va începe.

În ceea ce privește astrologia chineză, potrivit lui Octavian Sbârnă, „în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni". Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins. Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Trebuie să mă întreb cine și unde anume sunt. Nu este cazul să las o rană de nedreptate să mă controleze. Desigur, asta nu înseamnă că voi fi cel care se întoarce cu capul în partea celaltă când se întâmplă ceva, dar nici nu sunt cel care transformă totul într-o răscoală în care mă rănesc singur și îi rănesc și pe cei din jurul meu. 

Previziuni pentru toate zodiile până pe 21 ianuarie 2023 când se va încheia anul Tigrului de Apă și va începe cel al Iepurelui de Apă:

ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Șobolanul este asociat cu organul colecist, are legătură cu ideea de decizii, cu a merge pe un anumit drum.  Aici există una dintre cele mai mari provocări pentru acești nativi în continuare, deoarece ei sunt fie complet indeciși, fie de-a dreptul încăpățânați. Energia Tigrului care arată tot felul de schimbări de repere pentru că lucrurile stau într-un anumit fel.

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Bivolul are legătură cu ficatul. Din perspectiva acupuncturii, ficatul are legătură cu ideea de planificare. Ficatul este precum un arhitect al planurilor în aceste credinț, iar Bivolul despre asta vorbește, despre în ce direcție vreau să cresc, unde vreau să merg, cum vreau să mă dezvolt?

Însă aici intervine o problemă: creștem, creștem, ne dezvoltăm, dar trebuie să ne și bucurăm de acea creștere, de bucuria atingerii unor stadii intermediare. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel