HOROSCOP CHINEZESC - IANUARIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de energia CONFLICTELOR”

Data actualizării: | Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  (2 ianuarie - 1 februarie 2022), pentru toate zodiile.

HOROSCOP CHINEZESC 2 ianuarie - 1 februarie 2022. Perioadă guvernată de energia CONFLICTELOR.

 
 
Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan posibile conflicte și ar trebui să le găsim rezolvarea înainte de a degenera. Este cel mai bine să refacem relatiile în funcție și de capacitatea noastră de înțelegere, pentru a le stinge pe unele înainte să se agraveze și a ajunge la procese de orice tip.

HOROSCOP chinezesc 2022 – anul Tigrului de apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile


Energia centrală de ceartă și dispute poate aduce o perioada de stagnări și creștere lentă. Se recomandă orice culoare de Metal– alb, gri dar și/sau culoare de foc roșu, portocaliu, roz în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de ceartă să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim pentru orice discuții importante sau aprinse.

Luna aceasta este luna Bivolului de metal, o lună în care vom continua consumul de resurse și de energie, vom munci mai mult.

Încercați să petreceți cât mai mult puțin posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. 


Bineînțeles - fiecare zodie va fi impactată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


HOROSCOP CHINEZESC - IANUARIE 2022

 

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


În perioada aceasta, veți fi predispuși la multiple câștiguri, mai ales luna aceasta în care se formează o combinație energetică benefică, fiind extrem de puternică vă va aduce mai mulți bănuți, mai multă faimă în carieră și în ce întreprindeți. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Energia lunară vă este benefică și este posibil să simțiți chiar un ajutor din partea cuiva.  Încercați să petreceți timp cu nativii Bivol, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu.


Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021


Vă aflați energetic această perioadă sub umbrela ajutorului divin. Este o energie foarte puternică și puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Sunteți vedeta zodiacului luna aceasta și energia lunară va poate doar transmite că trebuie să depuneți mai multe eforturi decât poate o faceți în prezent. Primiți orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur va vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați de ce o să primiți. Există și un noroc de bani, dar care pot sosi cu frustrarea legată de ieșirea din zona de confort sau muncă mai multă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt alb, gri, crem, bej, maro, galben.


Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022


Tot o energie de ajutor vine și și în sprijinul vostru. Este o energie foarte puternică și puteți întâlni oameni care să vă susțină necondiționat, mai ales pe cei ce învață în această perioadă a anului și susțin examene, veți întâlni suport din partea profesorilor sau de ce nu subiectele la exemene vor fi de ajutor pentru voi. Și la voi în semn norocul de bani e posibil să fie asociat cu diverse frustrări luna aceasta. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben, alb, gri.


Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011


Perioada aceasta reprezintă una dintre cele mai importante luni din acest an, cu tendința de a avea un succes răsunător în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera sănătății voastre dar și al relațiilor. Posibil să începeți o nouă relație sau să înregistrați succes în a restabili o relație existentă. Pentru femei va exista perspectiva unor relații bune. Culorile ce vor potența această energie de succes luna aceasta sunt: albastru, negru, alb, gri.


Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012


Puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Atenție la ficat, încheieturi și membre- mai ales că este o perioada în care vom călători către destinații de ski, etc. Energia de îmbolnăviri este slabă, însă poate să va creeze un disconfort orice entorsă sau altă afecțiune, mai ales în concediu este bine să va ocolească. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă, energia lunară nu va este atât de prietenoasă. Puteți pierde și o primă sau ceva bănuți. Este bine să aveți lângă voi un nativ Șobolan pentru o mai mare protecție energetică. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki.


Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013


Activitățile vizate va pot aduce în sfera medicală (sănătate). Atenție la ficat, încheieturi și membre- mai ales că este o perioada în care vom călători către destinații de ski, etc. Energia de îmbolnăviri este slabă, însă poate să va creeze un disconfort orice entorsă sau altă afecțiune, mai ales în concediu este bine să ne ocolească. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă, un mare ajutor va veni pentru voi însă de la energia lunară, care va este extrem de prietenoasă și va va susține maxim. Este bine să aveți lângă voi un nativ Bivol pentru o mai mare protecție energetică (atenție însă că acesta cumva să nu preia asupra să anumite afecțiuni destinate vouă). Și zona de prosperitate poate aduce o ușoară scădere în această lună.Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki.

 

Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014


Umbrela energiei pierderilor, slăbită, este însă prezentă în această lună în semnul vostru. Puteți înregistra competiție neloială, beneficii financiare soldate cu pierderi. Se poate manifestă mai ales în sfera faimei și renumelui (recunoașterii). O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră mai ales această lună, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari, deoarece energia lunară nu vă conferă neapărat un ajutor. Pentru cei ce nu sunt în sfera școlară această energie vă poate aduce, pierderi proiecte, demisii cu impact financiar, dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri de afaceri, angajați, existând predispoziția să aveți de suferit. Este bine să va înconjurați de nativi Tigru, să vă ajute.  Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu.


Oaie: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015


Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie destul de puternică, care poate alimenta discuțiile și certurile, procesele. Sunteți și zodia impactată cel mai mult de energia lunară a Bivolului și astfel puteți resimți oarece lovituri din multiple părți. Rămâneți protejat de orice remediu de protecție și importriva certurilor. Țineți aproape nativul Iepure, luna aceasta pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioada pentru a minimiza amplificarea energiei de ceartă sunt negru și albastru.


Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016


Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, mai ales în anumite zile în care veți fi mai predispus la energia de ceartă sau în altele în care există o energie scăzută, problemele se pot amplifica negativ. Vizate în primul rând certurile agresive și procesele pe care le puteți intenta/vi se pot intenta, de pe o zi pe alta. Este bine să aveți un nativ Șobolan alături de voi. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a minimiza energia de amplificare sunt negru și albastru.


Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017


Există o energie a succesului scăzut, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera copiilor, diverse neplăceri raportate la acestia. Pot exista ușoare probleme de sănătate. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată. Foarte bine că această energie în sectorul voastru este mai scăzută că intensitate, insă este bine să fiți precauți și să fiți atenți la minore accidentări, fie ele și în casă. Nativul Bivol vă poate susține și proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki, alb și gri. 


 Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018


Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioada asupra voastră. Energia este ușor slăbită însă poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna această nu excelează însă în suport pentru voi, însă datorită energiei mai sus menționate poate ajuta în a relaționa cu un mentor favorabil vouă (fie el din familie sau de la muncă, spre exemplu șef) și asta în a avea un salariu mai bun, a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele. Energia poate aduce însă răniți sentimental mai ales vizați sunt cei din cuplurile proaspăt îndrăgostite. Este bine să fiți înconjurați de nativi Tigru. Colori recoamandate sunt verde, olive și negru și albastru.


 Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019


Tot energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioada și asupra voastră. Energia este ușor slăbită însă poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna această a Bivolului nu vă este extrem de benefică. În această perioada însă va recăpătați un ușor suport, poate fi el și moral, din partea cuiva care vă sustinea. Este recomandat nativul Iepure în preajma voastră și culorile  verde, olive și negru și albastru.

 

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează ca o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă.

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel