Horoscop chinezesc 29 ianuarie- 4 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Zodiac Chinezesc 2024. Anul Dragonului de Lemn
Descriere foto: Zodiac Chinezesc 2024. Anul Dragonului de Lemn

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 29 ianuarie- 4 februarie 2024.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:

Șobolanule, energia din această săptămână este pregnantă pentru tine. Fii atent la persoanele cu care te angajezi, mai ales dacă acestea îți declanșează alarmele de alarmă. Unii dintre voi trebuie să schimbați rapid cursul înainte de a suferi o trădare.


Zi norocoasă în dragoste: 29 ianuarie

Karma este de partea ta în problemele de suflet, așa că nu te teme să fii tu însuți autentic. Oricine a profitat de tine în trecut va plăti prețul acum, în timp ce soarta te ajută să găsești fericirea de până la adânci bătrâneți.

Zi norocoasă în prietenie: 2 februarie

Dacă este posibil, intră în modul introvertit în această săptămână sau reduci cât de mult timp socializezi cu oamenii. Energia din această săptămână este mai propice reflecțiilor și reajustărilor personale.

Zi norocoasă în carieră:  30 ianuarie

Dacă te simți chemată, efectuează un ritual de succes în această săptămână pentru a atrage mai multă bogăție și oportunități. Dacă viețile voastre sunt foarte strâns legate între ele, îți poți invita familia să participe.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Prezentare generală:

Încet și sigur se câștigă cursa, Bou. Acum, a sosit momentul să mai accelerezi puțin ritmul. Nu trebuie să te grăbești ca un iepure, desigur, dar împinge-te un pic mai departe decât ești obișnuit.

Zi norocoasă în dragoste: 3 februarie

Pasărea care construiește un cuib depune în cele din urmă oul. Aceasta este înțelepciunea ta pentru această săptămână în viața ta amoroasă. Nu lăsa persoanele neangajante să-ți irosească timpul.


Zi norocoasă în prietenie:  29 ianuarie

Un ritual de tăiere a cablurilor te va ajuta să-ți cureți aura și să-ți vindeci rănile interioare în această perioadă. De asemenea, poți asocia acest lucru cu o baie de imersiune pentru a te ajuta să îți recentrezi centrele energetice.

Zi norocoasă în Carieră:  29 ianuarie

În carieră, păstrează lucrurile simple și directe în această săptămână. Cu cât asculți mai mult acum, cu atât mai ușor îți va fi calea de urmat.

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:


Tigrule, s-ar putea să te confrunți cu unele situații care îți induc anxietate în această săptămână sau să te trezești cedând în fața fricii. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să respiri adânc de câteva ori când se întâmplă acest lucru. Aceasta te va ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ și lucidă.

Zi norocoasă în dragoste: 4 februarie

Soarta vieții tale amoroase este în mâinile tale în această săptămână. Atâta timp cât îți menții valorile și respectul de sine, vei fi bine și vei lua decizia corectă.

Zi norocoasă în prietenie:  29 ianuarie

Dacă săptămâna aceasta simți nevoia să citești un volum ocult sau o carte cu un subiect care nu are nicio legătură cu viața sau interesele tale, ai încredere în această dorință intuitivă și deschide cartea respectivă. Ceea ce vei afla te va uimi.


Zi norocoasă pentru Carieră:  2 februarie

Ai grijă să nu amesteci munca și dragostea. S-ar putea să se întoarcă împotriva ta în viitor.

Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Iepure, ține-te bine și ai răbdare în această săptămână. Încă nu este momentul potrivit pentru a-ți lansa ideile în lume sau pentru a-ți pune planurile în mișcare.

Zi norocoasă în dragoste: 3 februarie

În dragoste, ai încredere în instinctele tale. Dacă acesta îți spune că cineva este interesat de tine, crede-l. Dacă comportamentul lor este încă ezitant, poate că nu sunt încă pregătiți pentru o relație sau se confruntă cu o criză personală în spatele scenei și nu sunt disponibili din punct de vedere emoțional. Nu este o judecată asupra ta și a dorinței tale.


Zi norocoasă în prietenie: 29 ianuarie

Mergi pe drumul mai puțin străbătut în această săptămână, fie în alegerile tale vestimentare, fie în activitățile creative. Ceva genial și extraordinar așteaptă să se întâmple pentru tine și pentru tine.

Zi norocoasă în carieră:  31 ianuarie

Dacă instinctul tău îți spune să cauți noi oportunități, ai încredere în el. Forțele cosmice îți susțin planurile de carieră și te vor conduce spre următorul pas potrivit dacă pui totul în mișcare.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Prezentare generală:

Dragon, energia din această săptămână se pregătește pentru Anul Nou Lunar de săptămâna viitoare. Sunteți entuziasmat? Este Anul Dragonului, până la urmă! Nu fi surprins dacă ți se întâmplă lucruri întâmplătoare chiar acum.

Zi norocoasă în dragoste: 3 și 4 februarie

Viața ta amoroasă ar putea fi puțin săracă și fadă în această săptămână, dar nu-ți face griji. Lucrurile vor prinde ritmul destul de curând. Deocamdată, bucură-te de acest timp alături de cei dragi și răsfață-te cu activități de autoîngrijire.


Zi norocoasă în prietenie: 31 ianuarie

Dacă te simți chemat, fă o ofrandă strămoșilor în această săptămână și exprimă-ți recunoștința pentru tot norocul de care te-ai bucurat până acum în viață și de care speri să te bucuri în viitor. De asemenea, poți purta un talisman norocos pentru a te bloca în norocul tău.

Zi norocoasă pentru carieră: 30 ianuarie

Ai grijă să nu amesteci munca și prietenia! Te îndrepți din punct de vedere cosmic spre o fază îngrijorătoare în acest aspect. Atâta timp cât păstrezi lucrurile profesionale, vei fi bine. Dacă permiți ca liniile să se estompeze, s-ar putea să nu o faci.

Șarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Șarpe, darurile tale creative vor izbucni din interiorul tău în această săptămână. Nu te reține! Dezlănțuie-ți talentele și lasă-le să te uimească pe tine și pe toți cei din jur!

Zi norocoasă în dragoste: 2 februarie

Săptămâna de lucru energetic nu este foarte bună pentru viața ta amoroasă, mai ales dacă ești singură. Te vei descurca mai bine dacă petreci timp solo și te recentrezi în afara acestui parteneriat.

Zi norocoasă în prietenie:  4 februarie


Dacă ai suferit o pierdere recent sau ai rupt legăturile cu un prieten din cauza unei trădări, aprinde o lumânare neagră în cursul acestei săptămâni cu intenția de a închide acest capitol și de a merge mai departe. Îți va ușura povara de pe suflet.

Zi norocoasă pentru carieră: 31 ianuarie

Munca în echipă face ca visul să funcționeze! Aceasta este înțelepciunea ta pentru această săptămână legată de viața ta profesională. Poți chiar să le oferi colegilor tăi de echipă o gustare sau o cafea pentru a-ți arăta aprecierea după orele lungi de muncă asiduă.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Unele săptămâni sunt mai agitate decât altele. Aceasta s-ar putea să se dovedească a fi așa pentru tine. Așadar, ține cont de treburile și responsabilitățile tale. Dacă reușești să gestionezi totul cu succes în acest moment, îți va aduce roade frumoase în viitorul apropiat.

Zi norocoasă în dragoste: 3 și 4 februarie

Dacă partenerul actual sau interesul tău amoros îți amintește de cineva din trecut sau de un fost, nu confunda relația actuală cu cea din trecut. Altfel, s-ar putea să pedepsești un nevinovat pentru greșelile altcuiva.


Zi norocoasă în prietenie: 29 ianuarie

De asemenea, dacă te-ai gândit să participi la o ședință de terapie/consiliere, energia din această săptămână este excelentă pentru astfel de demersuri. Poți chiar să achiziționezi un caiet de terapie.

Zi norocoasă în Carieră: 4 februarie

Nu se va întâmpla nimic semnificativ în viața ta profesională în această săptămână, dar asta este în regulă. Folosește acest timp pentru a rămâne centrat și pentru a face planuri de viitor. Sau, pur și simplu, bucură-te în orice mod poți.

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)


Prezentare generală:

Capră, ai grijă la bârfe și la bârfitori în această săptămână. Deși poate fi amuzant, s-ar putea ca în curând să te trezești la capătul brutalității lor. Forțele cosmice sunt cu ochii pe tine.

Zi norocoasă în dragoste: 30 ianuarie

Lasă-ți latura creativă să preia controlul asupra vieții tale amoroase în această săptămână. Las-o să surprindă persoana cu care te angajezi și arată-i ce te face extraordinar.

Zi norocoasă în prietenie:  1 februarie

Puterile tale de manifestare sunt puternice în această săptămână, așa că profită de ele și realizează un ritual pentru a-ți aduce dorințele la viață! Cuarțul clar va fi, de asemenea, benefic pentru tine în această perioadă.


Zi norocoasă în carieră: 29 ianuarie

Încearcă să îți păstrezi viața profesională și cea privată separate în această perioadă. Îți poți provoca accidental un rău dacă dezvălui adevăruri dureroase persoanei nepotrivite.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Nu-ți fie rușine să fii tu însuți și să trăiești așa cum te simți bine. Atâta timp cât nu faci rău nimănui și nu distrugi lumea din jurul tău, nimeni nu are dreptul să te judece aspru sau să încerce să intervină în calea ta.


Ziua norocoasă în dragoste: 3 februarie

Unii dintre voi sunt pe cale să întâlnească un suflet pereche! S-ar putea să nu fie un suflet pereche romantic, totuși. În cele din urmă vă vor face cunoștință cu persoana iubită în cel mai uimitor mod.

Zi norocoasă în prietenie:29 ianuarie

De asemenea, ia-o ușor în această perioadă și bucură-te de tine. Forțele cosmice îți oferă o pauză, ceea ce te va ajuta enorm atunci când ritmul se va relua.

Zi norocoasă în carieră: 29 ianuarie

Dacă așteptai un semn pentru a începe ceva nou în carieră, acesta este. Dă-i drumul! Astrele se aliniază minunat pentru tine în acest moment.

Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Prezentare generală:


Fii tu însuți și trăiește din inimă. Meriți toate lucrurile extraordinare care vor veni în curând în calea ta, iar toate acestea se datorează muncii tale asidue. Unii dintre voi vor beneficia de lucrul la stima de sine chiar acum.

Zi norocoasă în dragoste: 3 februarie

În dragoste, energia din această perioadă este mai potrivită pentru activități solitare și activități de autoîngrijire. Timpul pentru dragoste va sosi în curând. Nu te stresa.

Ziua norocoasă în prietenie:  29 ianuarie

Dacă ai chef să îți perfecționezi cunoștințele sau să citești mai multe cărți pe această temă, fă-o! 


Zi norocoasă în Carieră:  2 februarie

În viața ta profesională, ia-o ușor și ia-o încet. Energia ta în acest moment este mai potrivită pentru a observa detaliile și a planifica viitorul. Momentul de a pune în aplicare aceste planuri va veni mai târziu.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Intuiția ta este puternică în această săptămână. Ai încredere în ea mai presus de orice altceva ... chiar și atunci când ești nesigur. Ea te va proteja de situații dăunătoare și de persoane toxice care se prefac în fețe prietenoase.


Zi norocoasă în dragoste: 4 februarie

În dragoste, nu îndepărta semnalele de alarmă și nu găsi scuze pentru comportamentul rău al nimănui. Dacă tu nu te-ai comporta așa sau nu ți-ai pierde controlul în acest fel, atunci este evident că nu sunt perechea emoțională potrivită pentru tine.

Ziua norocoasă în prietenie: 30 ianuarie

Unii dintre voi ar putea dori să efectueze un ritual de recunoștință în această săptămână, cu tămâie, fructe și flori. Asigură-te doar că ofrandele tale sunt luminoase și colorate pentru a te reprezenta energetic în cel mai bun mod posibil.

Zi norocoasă pentru carieră:30 și 31 ianuarie


În cariera ta, ai grijă la minciuni și povești răstălmăcite în această săptămână. S-ar putea să te trezești pus în față ca miel de sacrificiu sau să ajungi să faci munca murdară a altcuiva în locul lui fără să îți dai seama.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

Talentele tale artistice sunt puternice în această perioadă. Profită de ele și lasă-ți sufletul să zburde liber! Acest lucru este valabil mai ales pentru cei dintre voi care sunteți cântăreți sau lucrați în industria muzicală într-o anumită calitate.


Zi norocoasă în dragoste: 31 ianuarie

În dragoste, încetinește lucrurile și lasă-ți relația să crească și să se desfășoare organic. Dacă cineva încearcă să te facă să mergi prea repede, dă-te înapoi. Este posibil să aibă motive egoiste în spatele scenei.

Zi norocoasă în prietenie: 4 februarie

Cei care au făcut un ritual de manifestare în ultimele șase luni vor începe acum să vadă cum roadele eforturilor lor prind viață. Așa că țineți ochii deschiși! Recolta este aici!

Zi norocoasă în Carieră:  29 ianuarie

În viața profesională, ia lucrurile ușor în această săptămână. Energia ta este mai potrivită pentru sarcini logistice și contabilitate. Momentul de a fi mai creativ sau mai direct va veni mai târziu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel