Horoscop chinezesc 26 februarie- 3 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 26 februarie- 3 martie 2024.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână te îndeamnă să ai răbdare. Nu este momentul potrivit pentru a face mișcări mari și o mare apariție pe scenă. Vei beneficia mai mult de o abordare conservatoare.

Zi norocoasă în dragoste: 2 martie


În dragoste, găsește puterea de a fi cel mai bun prieten al tău, chiar dacă ești înconjurat de oameni care încearcă să te convingă să rămâi cu persoana nepotrivită pentru că nu vor ca status quo-ul să le dea peste cap viața. Nu este vorba despre ei.

Zi norocoasă în prietenie: 28 februarie

Dacă te simți chemată, mergi într-un pelerinaj, chiar dacă este vorba doar de o excursie de o noapte în orașul vecin sau într-un camping unde poți găsi liniște și pace.

Zi norocoasă în carieră: 27 februarie

Energia prinde viteză în cariera ta! Așa că așteaptă-te la schimbări pozitive aici, cum ar fi o mărire de salariu, o nouă oportunitate sau chiar o recompensă pentru performanță.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Prezentare generală:

Opțiunile sunt nesfârșite, dar prioritățile tale sunt puține. Cunoaște-le pe acestea din urmă, astfel încât să nu te lași distras de tot și de toate lucrurile care nu sunt pentru tine.


Zi norocoasă în dragoste: 29 februarie

În dragoste, vei beneficia de abstinență în această săptămână pentru a-ți da seama dacă ești cu adevărat cu persoana potrivită sau dacă corpul tău te convinge că este așa. Îngrijirea de sine este calea de urmat acum.

Ziua norocoasă în prietenie: 3 martie

Cei mai mulți dintre voi vor fi sufletul petrecerii în această săptămână, fie că o faceți în mod conștient sau nu. Unii dintre voi ar putea fi comedianți în devenire, din câte știți!

Zi norocoasă în carieră:  26 februarie

Este timpul să puneți bazele pentru ceva important în cariera voastră. Jurnalul te poate ajuta să îți restrângi viziunea și să tragi înainte ca o săgeată.

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:

Soarta ta este legată de un semn zodiacal al Calului în această săptămână. Acesta poate fi un prieten sau un coleg. Asigură-te doar că este vorba de o muncă în echipă și că o persoană nu este împovărată excesiv ca un catâr.


Zi norocoasă în dragoste: 27 februarie

În dragoste, s-ar putea să trebuiască să mai aștepți o vreme pentru sufletul tău pereche adevărat. Forțele cosmice te ajută să creezi ceva mare într-un alt aspect al vieții în acest moment, așa că toată atenția se concentrează pe asta.

Ziua norocoasă în prietenie: 2 martie

Dacă nu îți place starea prieteniilor tale sau a rețelei sociale, acum este momentul să faci ceva diferit sau să sugerezi noi planuri pentru a readuce scânteia în ceea ce este învechit și stagnant. Despre ce va fi vorba?

Zi norocoasă pentru carieră: 27 februarie

În carieră, ți se pregătește o confruntare cu cineva care nu poate face diferența între o competiție sănătoasă și un război total. Ține-ți simțurile în alertă în această perioadă!

Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Ești frumos, puternic, încrezător și curajos. Te îndoiești de acest lucru? Dacă da, trebuie să incluzi în viața ta afirmații zilnice. Altfel, potențialul tău se va irosi.

Zi norocoasă în dragoste: 3 martie

În dragoste, dacă cineva refuză să ia atitudine pentru tine împotriva intimidării din partea familiei sau a prietenilor sau îți dă ultimatumuri nedrepte, ia-o ca pe o favoare pe care ți-o face, arătându-ți adevărata sa față. Nu te merită, indiferent de ceea ce ar putea spune.

Zi norocoasă în prietenie: 26 februarie

În viața ta socială din această săptămână, vei avea o mulțime de opțiuni - fă-ți prieteni noi, vino cu idei noi sau încearcă ceva nebunesc și diferit. Este alegerea ta și liberul tău arbitru.

Zi norocoasă în carieră: 27 februarie

Sunteți un profesionist extrem de talentat. Nu lăsa concurența să te convingă de contrariul. Ei sunt doar speriați de potențialul și creșterea ta.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Prezentare generală:

Un capitol se încheie chiar acum, iar altul va începe în curând. Fii blând cu tine însuți în timp ce treci prin această perioadă de tranziție. Toată lumea face față în mod diferit situațiilor de acest gen, și la fel poți face și tu.


Zi norocoasă în dragoste: 3 martie

În dragoste, nu lăsa persoana potrivită să-ți scape printre degete din cauza fricii! Vei regreta teribil după aceea. Acum este momentul să fii curajos și îndrăzneț, indiferent de rezultat.

Zi norocoasă în prietenie: 26 februarie

Poate că știi sau nu, dar oamenii îți apreciază cu adevărat gândurile și înțelepciunea. Nu recunosc acest lucru pentru că le rănește mândria și le este teamă că vei crede că sunt mai prejos decât tine.

Zi norocoasă pentru carieră:  28 februarie

Fii îndrăzneț și direct în carieră în această săptămână. De asemenea, faptul că ești deschis la idei noi și feedback te va ajuta să duci ceva de la bun la grozav.

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Dacă ți se pare dificil să ajungi la linia de sosire chiar și după ce ai început ceva cu mult entuziasm, acum este momentul să abordezi această problemă internă. Ce te blochează?


Zi norocoasă în dragoste: 2 martie

În dragoste, găsește un echilibru între timpul pentru noi și timpul pentru tine în această săptămână. Aceasta este scurtătura pentru a nu te enerva din cauza partenerului tău. În plus, te va ajuta să îți păstrezi individualitatea și să nu te învrăjbești.

Zi norocoasă în prietenie: 3 martie

Viața ta socială va fi eclectică în această săptămână și surprinzătoare din multe puncte de vedere. Lasă-te purtat de valuri să te ducă spre țărmuri intrigante și noi aventuri!

Zi norocoasă în carieră:  27 februarie

Dacă te-ai gândit să încerci ceva nou în carieră, acum este momentul să o faci. De fapt, energia este sortită pentru noi începuturi de tot felul.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Energia este foarte dulce și frumoasă pentru tine în această săptămână. Las-o să aducă bucurie și camaraderie în viața ta. Nu te ascunde și nu rata distracția.

Zi norocoasă în dragoste: 3 martie


În dragoste, fă un ritual de manifestare în această săptămână, dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche. Energia este puternică acum pentru o astfel de întreprindere. Asigură-te doar că te concentrezi pe dorințele tale și nu pe temerile tale!

Zi norocoasă în prietenie: 27 februarie

Prietenii tăi te vor duce în locuri interesante în această săptămână, chiar dacă este vorba de o metaforă și doar de niște bârfe care îți stârnesc o idee. Așadar, ascultă cu atenție și fii atent.

Zi norocoasă în carieră:  29 februarie

Viața ta profesională va fi foarte puternică și în această săptămână. Este timpul să lași bucuria să-ți fie lumina călăuzitoare și să transformi banalul în ceva incredibil.

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:

Este timpul să te extinzi spre noi orizonturi și să lași bucuria vieții să-ți infuzeze ființa. Forțele cosmice sunt de partea ta și susțin succesul tău.

Zi norocoasă în dragoste: 2 martie

În dragoste, fă o listă de verificare a ceea ce îți dorești cu adevărat într-un parteneriat romantic și ce nu îți dorești. Există ceva care lipsește în viața ta pe baza acesteia? Ce poți face pentru a crea o schimbare pozitivă aici?


Ziua norocoasă în prietenie:  29 februarie

Unii dintre voi ar putea intra într-o spirală de exces de indulgență în această săptămână, în timp ce vă aflați în compania prietenilor. Nu lăsați presiunea colegilor să vă conducă pe panta alunecoasă.

Zi norocoasă în carieră:  3 martie

Puterile tale de manifestare sunt puternice în această săptămână în ceea ce privește cariera ta. Profită de acest curent ascendent și lasă-l să fie vântul sub aripile tale.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână te îndeamnă să fii atent cu cine te conectezi și cui îi spui secretele tale. Persoana nepotrivită îți poate arunca o piedică în proiectele tale.

Zi norocoasă în dragoste: 28 februarie

În dragoste, vei avea de câștigat dacă te vei concentra asupra rănilor vechi care au nevoie de vindecare. Acestea te împiedică să fii fericită și să te conectezi cu persoana potrivită. Terapia te poate ajuta cu siguranță în acest sens.

Ziua norocoasă în prietenie:  1 martie

De asemenea, dacă intuiția ta te avertizează asupra unor posibile răutăți în cercul tău intim sau asupra prezenței unor prieteni falși, nu ignora această alarmă. Stai și află ce se află în centrul acelui mesaj.


Zi norocoasă pentru Carieră: 29 februarie

În ceea ce privește cariera ta, acum este un moment bun să îți extinzi operațiunile și să adaugi călătoriile și explorările. O întreagă lume de oportunități te așteaptă!

Cocoșul
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)
Prezentare generală:


Energia din această săptămână are un aer de liniște pentru tine. Acordă-ți atenție intuiției tale și lasă-te ghidat de ea spre locurile bune și departe de cele toxice.

Zi norocoasă în dragoste: 2 și 3 martie

În dragoste, încearcă să asculți mai mult decât să vorbești în această săptămână. Îți va deschide ochii și mintea la experiențele celorlalți, mai ales dacă aceștia aparțin unui mediu cultural diferit sau au avut o educație neconvențională.

Zi norocoasă în prietenie: 29 februarie

Vei beneficia mai mult de pe urma faptului că ești introvertit în această săptămână decât extrovertit. Lasă liniștea și introspecția să-ți aducă perspective și conștientizare.

Zi norocoasă în carieră: 27 februarie

În cariera ta, ritmul va continua ca de obicei. Fii la înălțimea responsabilităților tale și îți va fi bine.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână te îndeamnă să te întorci spre interior și să acorzi mai multă atenție lumii din jurul tău prin această lentilă. Odată ce distragerile dispar, intuiții intrigante le vor lua locul.


Zi norocoasă în dragoste: 26 februarie

Unii dintre voi nu sunt atât de entuziasmați de dragoste și romantism în această perioadă. Nu lăsați pe nimeni să vă culpabilizeze în legătură cu asta sau să vă facă să vă simțiți anormali. O astfel de condiționare contravine principiului consimțământului și liberului arbitru.

Zi norocoasă în prietenie: 2 martie

În viața ta socială, vei beneficia de faptul că vei fi mai deschis la experiențe noi în această săptămână. Lasă lumea să te uimească și apoi arată-ți ceva frumos.

Zi norocoasă în carieră: 3 martie

Ferește-te însă de idilele de la locul de muncă! Unii dintre voi ar putea avea în preajmă un personaj nesuferit care nu poate ține separat profesionalul de personal.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână te îndeamnă să fii mai introspectiv decât de obicei. Îți vei descoperi astfel punctele forte și talentele. Poate chiar o idee sau două noi!

Zi norocoasă în dragoste: 26 februarie

În dragoste, nu alerga după nimeni, chiar dacă ești într-o relație cu el și refuză să își onoreze angajamentul. Persoana potrivită nu va fi niciodată atât de ezitantă sau caldă și rece.


Ziua norocoasă în prietenie: 2 martie

Dacă te simți chemată, adaugă o băutură sănătoasă la rutina zilnică de dimineață, ca o curățare a energiei și a corpului. Ține minte: este un mit că lucrurile sănătoase au gust rău. 

Zi norocoasă pentru carieră: 3 martie

Unii dintre voi ar putea fi invitați să devină parteneri la locul de muncă în această săptămână, mai ales dacă sunteți avocat sau faceți parte dintr-un start-up. Lasă-ți inima să te ghideze în acest următor (și important) pas!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel