Horoscop chinezesc 25 - 31 decembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 - 31 decembrie 2023.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:

Lasă-te ghidat de iubire în această săptămână, Șobolanule. Lasă-ți inima să decidă ce vrei să faci și unde vrei să mergi. Călătoria este mereu în desfășurare și niciodată statică. Îmbrățișează această necunoaștere și privește cum ți se întâmplă ceva extraordinar.

Zi norocoasă în dragoste: 26 decembrie

Dacă ești singur și nu ești sigur cu cine să te angajezi și dacă ar trebui să faci acest lucru, întreabă-te dacă îți dorești o dragoste romantică sau compania unor prieteni buni. Nu te alege cu o karmă proastă, inducând pe cineva în eroare în mod inutil.


Zi norocoasă în prietenie: 27 decembrie

Unii dintre voi vor beneficia de a face un ritual cu lumânări în această săptămână pentru a vă ajuta să încheiați anul 2023 cu grație și recunoștință. Puteți chiar să vă invitați prietenii apropiați și membrii familiei, astfel încât toată lumea să facă această activitate împreună și să începeți noul an cu o perspectivă nouă.

Zi norocoasă pentru carieră:  29 decembrie

Energia din această săptămână nu este grozavă pentru cariera ta. Așa că nu pierdeți timpul încercând să impulsionați lucrurile în acest domeniu. Așteaptă până săptămâna viitoare, când 2024 va fi oficial peste tine.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Prezentare generală:

Fii atent la dinamica grupului din jurul tău în această săptămână, dar păstrează-ți sfaturile pentru tine. De asemenea, ești îndemnat să nu încerci să îi pui pe toți pe aceeași lungime de undă cu tine. În schimb, găsește-i pe acei câțiva oameni din mulțime care deja vibrează cu tine și știi că sunt sufletele tale pereche într-un fel.

Zi norocoasă în dragoste: 30 decembrie

Viața ta amoroasă va fi binecuvântată în această săptămână cu cadouri frumoase, cine scumpe și una sau două surprize impresionante care îți sunt pregătite. Bucură-te de sfârșitul de an!


Zi norocoasă în prietenie: 31 decembrie

Dacă te simți chemată, urcă pe scenă săptămâna aceasta și lasă-ți talentele să strălucească. Poate fi o reprezentație scenică la propriu sau actul metaforic de a fi în centrul atenției la o petrecere. Este timpul să ieși din zona ta de confort.

Zi norocoasă pentru carieră: 31 decembrie

În carieră, fii prudent în privința planurilor tale și nu încerca să pui lucrurile în mișcare acum. Așteaptă până în 2024, care este la doar o săptămână distanță!

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:

Tigrule, dacă te-ai simțit vreodată singur în timp ce te afli în compania prietenilor și a familiei tale, ești îndemnat să-ți notezi în jurnal gândurile tale despre acest lucru în această săptămână. Revelații importante te așteaptă.

Zi norocoasă în dragoste: 31 decembrie

În dragoste, condu cu tandrețe, dar nu-ți pierde din vedere nici obiectivele romantice finale, oricare ar fi ele. Forțele cosmice îți acoperă spatele și te vor conduce spre persoanele potrivite și te vor îndepărta de cele nepotrivite.


Zi norocoasă în prietenie: 29 și 31 decembrie

Cei care lucrează într-o echipă mare sau colaborează în mod obișnuit cu oamenii vor beneficia de pe urma unui pas înapoi din rolul de lider în această săptămână. Fii un jucător de echipă în această săptămână și privește cum totul se desfășoară frumos.

Zi norocoasă pentru Carieră:  28 decembrie

Energia din jurul carierei și a vieții tale profesionale este foarte bună în această săptămână. S-ar putea să dai din întâmplare peste o idee sau o oportunitate nouă, de asemenea. Profită de ele atunci când îți ies în cale!

Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Ești îndemnat să fii mai caritabil în această săptămână. Ceea ce se întâmplă, se întoarce. Te afli în prezent într-o perioadă sortită în care fiecare bună rânduială și act de pozitivitate va amplifica binecuvântările pe care ți le rezervă anul 2024.

Zi norocoasă în dragoste: 27 decembrie

În dragoste, lasă-ți latura creativă să preia frâiele. Mare sau mic nu contează. Ceea ce contează este ceea ce faci cu ea.

Zi norocoasă în prietenie:  28 decembrie

Cei care vor avea mulți musafiri acasă sau vor participa la petreceri vor avea parte de o surpriză în această săptămână. Fii deschis și receptiv în timp ce te implici în aceste spații și vei fi surprins de unele lucruri întâmplătoare care se întâmplă.


Zi norocoasă pentru carieră: 29 decembrie

Acum nu este momentul să te concentrezi asupra carierei tale. Forțele cosmice vor ca tu să ai răbdare și să permiți ca anul 2024 să se deruleze înainte de a face orice mișcare mare (sau îndrăzneață).

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Prezentare generală:

Dragon, energia din această săptămână este perfectă pentru a încheia capitole nedorite din viața ta și pentru a deschide calea către un viitor mai luminos (și mai curat) în 2024. Ești gata să faci pasul cel mare? Ești gata să faci o "curățenie de primăvară"?


Zi norocoasă în dragoste: 25 decembrie

În dragoste, conversațiile captivante, timpul liniștit petrecut alături de jumătatea ta semnificativă și activitățile mai introvertite sunt indicate pentru tine. Creează-ți o bulă de liniște și în curând tocmai acest lucru va domni suprem.

Zi norocoasă în prietenie:  25 și 26 decembrie

Dacă ești nemulțumită de persoanele din cercul tău de prieteni, nu te strădui să te implici cu ele în această săptămână. Ce versiune a ta vrei să iei cu tine în noul an?

Zi norocoasă pentru carieră: 27 decembrie

Dacă începi la un nou loc de muncă în această săptămână, dedică ceva timp pentru a-i cunoaște pe noii oameni cu care vei lucra. Momentul de a-i impresiona pe toți și de a fi un jucător de echipă va veni mai târziu. Până la urmă, este sfârșit de an!

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Șarpe, energia din această săptămână este aici pentru a te entuziasma! Nu fi surprins dacă brusc experimentezi o strălucire sau dacă simți că ai urcat de nivel într-un anumit domeniu al vieții fără să transpiri.

Zi norocoasă în dragoste: 28 decembrie

În dragoste, ești avertizată să nu-ți porți inima pe mânecă în compania persoanelor nepotrivite. Există un motiv pentru care se spune că e bine să lași lucrurile să se desfășoare organic și într-un ritm mai lent.


Zi norocoasă în prietenie: 29 decembrie

Dacă te simți chemată, energia din această săptămână este excelentă pentru un ritual de tăiere a cablurilor, mai ales pe 26 decembrie, când luna va fi plină pe cer. Folosește lumânări negre și sare dacă faci acest lucru.

Zi norocoasă pentru Carieră:  31 decembrie

Viața ta profesională nu este pusă în evidență în această săptămână. Așadar, ia-o ușor în acest domeniu și lasă lucrurile să se desfășoare cu grație. Ritmul se va intensifica odată ce vom intra oficial în Anul Nou 2024.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Cal, fii atent la finanțele tale și la locul în care îți cheltuiești banii câștigați cu greu în această săptămână. Acest lucru este cu atât mai important pentru aceia dintre voi care au copii acasă, care ar putea avea acces la cardurile voastre fără știrea voastră.

Zi norocoasă în dragoste: 31 decembrie

În dragoste, te vei simți binecuvântată și împlinită în această săptămână, mai ales dacă ești deja într-o relație. Dacă ești singur, ești îndemnat să refuzi atenția romantică în această săptămână. În caz contrar, poți deveni agățatul cuiva pentru depresia de sfârșit de an.


Zi norocoasă în prietenie: 31 decembrie

Unii dintre voi vor avea de câștigat dacă vor intra în modul introvertit în această săptămână. Aveți încredere în instinctul dvs. dacă vă cere să faceți acest lucru.

Zi norocoasă în carieră:  30 decembrie

În carieră, asigurați-vă că trimiteți urări de bine echipei și colegilor dvs. cu ocazia sărbătorilor de iarnă și urați-le succes pentru noul an care vine. Lasă-ți latura dulce să preia frâiele.

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:


Capră, dacă te-ai simțit vreodată neglijat în compania prietenilor și a familiei tale, ești îndemnat să te concentrezi asupra ta în această săptămână și să găsești iubirea interioară. 

Zi norocoasă în dragoste: 30 decembrie

Viața ta amoroasă ar putea fi un pic mai lentă în această săptămână, dar fii atent la semne și sincronicități, mai ales dacă ești singur. Ceva interesant se pregătește în spatele scenei!

Zi norocoasă în prietenie:  31 decembrie

S-ar putea să beneficiezi de trecerea la modul introvertit în această săptămână, mai ales dacă te-ai luptat cu depresia cronică, somnul slab sau oboseala extremă. Acum este momentul să ai grijă de tine, astfel încât să poți intra în 2024 cu un sentiment reînnoit de speranță și lejeritate a spiritului.


Zi norocoasă pentru carieră: 28 decembrie

Viața ta profesională nu este evidențiată la fel de mult în această săptămână, dar s-ar putea să te simți chemat să te oferi voluntar la organizații de caritate sau adăposturi locale în această săptămână. Lasă-ți inima să te ghideze în acest sens.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Maimuță, te așteaptă o săptămână frumoasă! Tot ceea ce poate merge bine va merge bine (pentru tine). Ai parte de greii cosmici care te susțin și au grijă de tine în această perioadă.


Zi norocoasă în dragoste: 28 și 29 decembrie

Dacă simți o ciudățenie în legătură cu viața ta amoroasă sau cu jumătatea ta semnificativă, acordă-i atenție. Revelații importante și șansa de a vă aprofunda conexiunea îi așteaptă pe cei care o fac.

Zi norocoasă în prietenie: 29 decembrie

Săptămâna aceasta ești îndemnată să petreci timp cu oamenii, chiar dacă ești introvertită în mod natural și te ferești de întâlnirile și interacțiunile sociale. Este timpul să ieși din zona ta de confort și să îmbrățișezi noul.

Zi norocoasă pentru carieră: 31 decembrie

În carieră, vei găsi pace și camaraderie cu colegii tăi de echipă în această săptămână. Nu uita să îți sărbătorești victoriile (atât cele mari, cât și cele mici)! Până la urmă, este sfârșit de an.

Cocoșul
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Prezentare generală:

Cocoș, energia din această săptămână are o calitate constantă și relaxată pentru tine. Bucură-te de timpul petrecut cu cei dragi, implică-te în activități creative și fă tot ce-ți dorește inima. Este timpul să-ți întinerim sufletul înainte de a întâmpina anul 2024!


Zi norocoasă în dragoste: 28 și 29 decembrie


Viața ta amoroasă va fi cu adevărat frumoasă în această săptămână. Unii dintre voi ar putea chiar să experimenteze o strălucire peste noapte. Lasă-ți inima să te ghideze, dar nu ignora situațiile care te fac să te simți vag inconfortabil.


Zi norocoasă în prietenie: 28 decembrie

Dacă ești o persoană introvertită, fii introvertit în această săptămână. Dacă ești un extrovertit, fii un extrovertit. Sfârșitul de an este momentul tău de a fi și de a trăi așa cum îți place.


Zi norocoasă pentru Carieră: 29 decembrie


Energia se intensifică în cariera ta în acest moment. Așa că nu fi surprins dacă ritmul se accelerează de îndată ce intră în 2024. Ești pe cale să intri într-o nouă eră a vieții tale!

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

A da și a primi sunt numele jocului în această săptămână pentru tine, Câine. Lasă-ți inima să te ghideze, dar nu cădea în capcana mulțumirii oamenilor și a autodeprecierii.


Zi norocoasă în dragoste: 29 decembrie

În dragoste, te așteaptă cadouri frumoase. Vei fi plăcut surprins și uimit de grija celui care ți le oferă. Cei singuri vor avea parte și ei de surprize frumoase.

Zi norocoasă în prietenie:  31 decembrie

Dacă te simți chemat, fă un ritual de tăiere a cablurilor în această săptămână, urmat de un ritual de manifestare. Puterile tale de manifestare sunt puternice în acest moment, așa că ar fi bine să profiți de ele.

Zi norocoasă în carieră: 30 decembrie

Energia din cariera ta este mai răcoroasă în această perioadă. Așadar, folosește această perioadă pentru a-ți recupera spiritul și pentru a te pregăti pentru noul an, 2024. Știi că se apropie ceva pentru tine...

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

Dacă te confrunți cu o criză de melancolie în această săptămână, nu încerca imediat să te distragi. Stai liniștit și implică-te cu acest sentiment. Poți chiar să faci un ritual de împământare pentru a te ajuta să te conectezi cu sufletul tău în timp ce te împaci cu sfârșitul anului 2023 și aștepți să înceapă 2024.

Zi norocoasă în dragoste: 31 decembrie

În dragoste, ești îndemnat să conduci cu dorință și să tratezi oamenii cu bunătate. Nu lăsa ca proastele maniere ale celorlalți să fie o scuză pentru a uita de obiceiurile tale. Cei nepotriviți se vor scoate singuri, în timp ce cei corecți te vor admira și mai mult.


Zi norocoasă în prietenie: 28 decembrie

Unii dintre voi au nevoie de o "curățenie de primăvară" în cercul lor social. Aveți o abundență de prieteni care sunt de fapt dușmani sau cărora nu le pasă deloc de voi? Acum este momentul să recunoști adevărul și să te eliberezi de astfel de dinamici toxice.

Zi norocoasă pentru carieră: 27 decembrie

În ceea ce privește cariera ta, ia-o mai ușor în această săptămână, dar nu renunța la planurile care sunt deja în desfășurare. Echilibrul corect te va ajuta să întâmpini anul 2024 cu mai multă încredere și siguranță de sine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel