Horoscop Chinezesc 2021: Ce oportunități și pericole aduce Anul Bivolului Alb de metal

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto Unsplash / Autor D. Aida
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto Unsplash / Autor D. Aida

În curând va începe Anul Nou Chinezesc, care în 2021 corespunde Bivolului Alb de Metal. Iată ce ar trebui și ce nu ar trebui să faci în această perioadă, în funcție de semnul tău zodiacal.

Peste 4 săptămâni, Anul Nou Chinezesc va începe, exact pe 12 februarie 2021, data când debutează Festivalul Primăverii în țara asiatică. În acea zi va începe ciclul Bivolului de Metal care va aduce beneficii în principal celor născuți sub acest semn al Horoscopului chinezesc,  adică celor care s-au născut în 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 și 2009, dar și cei care se vor naște în 2021.

Astrologul argentinian Ludovica Squirru Dari a împărtășit predicțiile pentru această perioadă. Boiul - sau Bivolul - reprezintă ordinea, disciplina, efortul, munca și schimbările sistematice prin care va continua să treacă lumea, planeta.

Mesaj de trezire: „Trebuie să puneți în ordine ce s-a întâmplat în acest an haotic și nebun al șobolanului“
 

Ludovica Squirru, expert în horoscopul chinezesc, a făcut câteva predicții generale entru 2021. Pentru început, este foarte important să „sortăm“ lucrurile din trecut înainte de a începe o nouă etapă. „Pentru a primi anul bivolului metalic trebuie să puneți în ordine acest an haotic și nebun al șobolanului” , a spus Squirru.


Vezi continuarea pe ȘtiriDiaspora.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel