Horoscop chinezesc 2021. Are steaua succesului şi a victoriilor! Nimeni nu o mai poate învinge

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, specialist în astrologie chineză, au vorbit despre noul an chinezesc.

Anca Dimancea şi Marian Golea au dezvăluit, în cadrul emisiunii „Dar şi har” de la Antena 3, secretele noului an chinezesc:

Horoscop chinezesc 2021 pentru Şobolan

Vor apărea conflicte, vor apărea oameni care pleacă de la serviciu. Un an foarte plin de încărcătură. Şobolanul o duce, în schimb, binişor. El face ce ştie să facă: bani. E aducător de prosperitate. În rest, trebuie să aibă grijă la sănătate.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Bivol


Cu toate că este an de Bivol, nu o să fie un an bun pentru Bivoli. Cu toate că are nişte elemente de prosperitate foarte bune, nişte elemente de ajutor foarte bune, dar din cauza încăpăţânării lui, nu îi va fi bine. Au tendinţa de a cădea în noroi şi de a se odihni şi atunci vine şeful lui şi dă cu biciul.  

Horoscop chinezesc 2021 pentru Tigru

Are steaua multiplicării, dar o duce mai bine decât Bivolul. El este justiţiar şi avem un sfat pentru toţi oamenii din lumea asta: nu vă puneţi cu Tigrii anul acesta. Dacă până acum mai înghiţeau câte o prostie, acum devin firioşi şi nu te mai iartă. Profesional, va fi un an benefic.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Iepure

O duce mult mai bine anul acesta. Are un an minunat, cu o singură excepţie. Are această energie foarte puternică care poate să le dea: certuri, probleme de comunicare, pot fi foarte bârfiţi, pot fi chiar trădaţi, chiar şi la locul de muncă sau în familie. 

Citește articolul integral pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel