Horoscop Chinezesc 16-22 august: Iepurii riscă să rămână fără niciun șfanț. Furtuni în viața de familie pentru Șerpi

Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto Unsplash / Autor D. Aida
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto Unsplash / Autor D. Aida

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 16 august - 22august 2021. Iepurii ar putea avea probleme financiare, dacă nu sunt vigilenți. Iată previziunile complete pentru toate semnele. 

Venus în Balanță îți dă dorința de a împărtăși descoperirile tale cu cineva; nu este un moment de reculegere. Este un moment de conversație plăcută; chiar și întâlnirile de afaceri pot fi programate în muzee, iar petrecerile corporative pot fi organizate în teatre sau săli de expoziții.

Nu vă fie teamă să adăugați un element de creativitate la munca dumneavoastră - este un moment mai degrabă pentru lucrări realizate manual, exclusiviste, decât pentru lucrări de calitate.

Horoscop Chinezesc 16-22 august: Previziuni pentru toate semnele

 

Șobolan

Aveți toate șansele să fiți apreciat și recunoscut la locul de muncă. Vă puteți aștepta la ajutor din partea unora dintre membrii familiei sau a prietenilor dumneavoastră. Ai încredere în intuiția ta superioară, care aproape niciodată nu te înșeală.

Bivol

Veți putea să vă lărgiți orizonturile și să stabiliți contacte mai strânse cu prietenii și cunoscuții. Nu luați ranchiuna prea personal: dați dovadă de detașare și atunci lucrurile se vor îmbunătăți. S-ar putea să vă confruntați cu probleme în viața personală care sunt greu de rezolvat.

 

Citește continuarea pe ȘTIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel