Horoscop Chinezesc 12 Aprilie 2021 – 11 Mai 2021. Luna Dragonului de apă. O zodie primește ajutor DIVIN

Data publicării:

În perioada 12 Aprilie 2021 – 11 Mai 2021 vom fi predispuși la certuri. 

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu previziunile pentru perioada 12 Aprilie 2021 – 11 Mai 2021.


Recomand orice culoare de Metal– alb, gri sau argintiu/auriu dar și/sau culoare de foc roșu, roz, cărămiziu, portocaliu în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de ceartă în această perioadă.
Luna aceasta este luna Dragonului de apa. Vom putea auzi despre inundații sau râuri care ies din matcă, despre oameni care își vor susține vehement și zgomotos (certăreț) părerile, este o perioada stresantă, dar care este plină de informații din astral, la tot pasul. Este foarte posibil să visăm cât mai mulți lucruri care se vor petrece imediat, așa cum ni se transmite, să căpătam veleități extrasenzoriale la nivel de percepții. Oricum vă curge informația către noi, atenție marită la tot ce putem recepționa.

Horoscop Chinezesc


Zodiile, energia care îi va guverna dar și remediile necesare sunt:


Sobolan: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de prosperitate, purtați orice activator de prosperitate, amuleta sau pandantiv etc. Toate vor funcționă la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și faimă, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie, să ieșiți victorioși, în a atrage cât mai muti bănuți, o data cu faima de care puteți avea parte. În încercarea de a căștiga mai mult este posibil însă să vă simțiți foarte obosiți.


Bivol: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigura orice amuleta reprezentativa a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea profesorilor sau a lucrurilor pe care le studiați acum. Nu există mare susținere din partea energiei lunare, putând să înregistrați oarece piedici, fiind o energie conflictuală, însă cu energia de care dispuneți, alaturi și de cea anuala, puteți întâlni oameni, care să vă șusțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin.

 

Tigru: Și voi veți resimți o energie a ajutorului divin. Veți primi suport nesperat din partea celorlalți. Aveți susținere din partea energiei lunare și puteți întâlni oameni, care să vă șusțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți un ajutor divin. Vor ieși la suprafață talente ascunse, care vă vor putea susține și pe viitor. Este un oarecare consum aici luna aceasta, însă cu impact benefic pe viitor, să fiți atenți la tot ce se vă întâmplă în această perioadă.


Iepure: Energia victoriei este alaturi de tot ce întreprindeți, mai ales în zona sănătății, puteți găsi o rezolvare la o afecțiune care v-a dat bătăi de cap. Un potențator al victoriei, stindardul victoriei ca și remediu este bine venit și poate amplifica energia. Energia este extrem de puternică luna aceasta și puteți ieși victorioși și în încercarea de a fi cu cineva mult iubit, dar și în a studia ce doriți voi.


Dragon: Luna aceasta fiind și luna energetica a voastră, puteți întreprinde niste activități în sfera prosperității, Exista o energie (din fericire diminuată la voi în sector) ce vă guvernează luna aceasta pe zona îmbolnăvirilor. Puteți da bani pentru investigații în general. Atenția trebuie să fie însă marită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigata. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, Wo lou sau Medicine Buddha.


Șarpe: Exista o energie la fel de diminuata și la voi în semn, energie ce vă guvernează luna aceasta și pe voi pe zona îmbolnăvirilor. Și finanțele voastre pot avea de suferit. Atenția trebuie să fie însă marită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigata. Rămâneți și voi la fel de protejați de orice remediu de sănătate, Wo lou sau Medicine Buddha.


Cal: Pentru voi- energia pierderilor este prezentă în aceasta luna în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotrivă perderilor- amuletele Rinocer și Elefant, care trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări. Nu este foarte puternica energia, însă vă poate aduce ușoare pierderi pe zona de faimă.


Oaie: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, vă poate aduce o creștere a oportunităților pe planul încercărilor de a deveni părinți (energia este foarte puternica și mai ales în sfera femeilor va activa). Exista un atac energetic asupra voastră din partea energiei lunare și fiindcă energia este puternică, va activa și energia de ceartă ce vă guvernează anul acesta. Este luna predispusa celor mai mari certuri pe zona de iubire. Atenție marită!!!!! Rămâneți protejați de amuleta anuala importriva certurilor.


Maimuța: Și voi sunteți la fel de predispuși la energia amplificata de cearta și o mai mare înțelegere aplecata asupra partenerilor va dezamorsa momentele de conflict, care se pot ivi din senin. Ramananeti protejați de amuleta anului împotrivă certurilor și veți trece cu bine peste energia de amplificare a disputelor.


Cocoș: Luna aceasta energia de potențial accident și succes redus este asupra voastră. Este o energie foarte puternica și vă sfătuiesc, să vă protejați în mașină (cu protecție de mașină), să aveți asupra voastră o pagoda a celor cinci elemente și să încercați să nu folosiți obiecte foarte ascuțite, deoarece puteți să vă tăiați foarte ușor.

 

Câine: Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră, Energia nu este extrem de puternică, însă mai poate rezolva din pierderile cu care vă confruntați acest an. Luna aceasta nu excelează în suport pentru voi, fiind opusa vouă, însă putina energie benefica din aceasta luna, vă poate scoate din oarece minore încurcături.

 

Mistreț: Tot o predispoziție către dragoste și învățătură în aceasta perioadă și pentru voi. Vă veți simți mai iubitori și mai dornici de activități, care să vă binedispună. Este o lună mai bună din acest punct de vedere și e posibil să resimțiți un suport al cuiva drag vouă.

 

Toate remediile ce conțin mantre de protecție funcționează că o prezență, care protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși, suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajam la uși și geamuri (busuioc, văsc, etc) pentru că o anumită energie să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitiva, invitata să ni se alăture.

Gândurile- energia și darul cel mai de preț, iar alegerile cu gândul ne definesc viață! Alege, ce e bine pentru tine, mai întăi cu gândul”

 

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel