Horoscop. Cele mai vorbărețe semne zodiacale. Aceste zodii devin deseori enervante și cicălitoare

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Brooke Cagle
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Brooke Cagle

De la discuții mărunte la idei mari, oamenii iubesc conversația. Semnele de aer - Gemeni, Balanță și Vărsător - sunt cel mai des asociate cu limbajul și comunicarea. 

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Acest semn de aer este guvernat de Mercur. Ei nu pot să nu vorbească. Vorbirea este ca o respirație pentru Gemeni, iar mintea lor rapidă le permite să schimbe vitezele ori de câte ori este necesar pentru a menține conversația.


Gemenii pot relaționa cu aproape oricine și nu au nicio problemă în a conduce discuțiile sau în a interveni cu ceva valoros, chiar dacă nu știu prea multe despre subiect.


2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Fără filtru aici! Poate că Berbecul impulsiv și înflăcărat nu este cel mai elocvent semn al zodiacului, dar atunci când are ceva de spus, ar fi bine să crezi că toată lumea din jur o va auzi.


Berbecul poate țipa peste oricine și orice, și va continua până când își va spune cuvântul. Este cineva care nu este de acord cu ei? Pregătiți-vă pentru o dezbatere zgomotoasă și lungă!


3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Sincer, entuziast și la obiect, Săgetătorul va trăncăni cu plăcere ore întregi despre subiectele lor preferate (dintre care există sute în orice zi).


Săgetătorul este un profesor grozav, deși s-ar putea să trebuiască să îi faci să se oprească și să dea înapoi din când în când; au tendința de a se devansa pe ei înșiși și pe publicul lor. Cel mai bun mod de a-i face pe Săgetători să tacă este să le oferi o carte nouă sau să te oferi să îi înveți ceva de care nu au mai auzit până acum.


4. Pești (19 februarie - 20 martie)


Unul dintre semnele cele mai conștiente din punct de vedere emoțional, cea mai mare dorință a Peștilor ar fi ca toată lumea să poată citi ce este în inimile celorlalți fără să fie nevoie să o exprime în cuvinte. Din păcate, nu suntem cu toții empatici înnăscuți, așa că trebuie să ne folosim de vorbire pentru a ne exprima sentimentele.


Peștii au o mulțime de sentimente. Dacă le oferiți o deschidere, vă vor spune totul despre el... și apoi, probabil, vă vor spune și despre al vostru.


5. Leu (23 iulie - 22 august)


Totul este un spectacol pentru Leu. Ei nu au conversații atât de mult cât pun în scenă un număr de improvizație. Leului îi place să spună povești, să facă mari proclamații și să mulțumească oamenii. 


Vei avea și tu șansa de a vorbi, dar va trebui să aștepți replica. Dacă Leul este pe val, acesta nu va veni pentru o vreme.


6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul este un alt semn de aer, iar ei sunt adesea găsiți pe un podium, raliind mulțimea să acorde atenție unei probleme majore a lumii. Apoi, chiar și într-o conversație privată, Vărsătorii nu se pot abține să nu țină discursuri.


Și-au făcut cercetările. Le pasă cu adevărat de subiect. Nu se pot odihni până când toți ceilalți nu înțeleg care este miza.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel