Horoscop. Cele mai triste semne zodiacale. Au cele mai mari șanse să fie depresive

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ JJ Jordan
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ JJ Jordan

Să știi că viața este grea înseamnă că știi cu ce trebuie să te confrunți, spre deosebire de a crede că totul este numai soare și petale de trandafiri tot timpul. Iată care sunt cele mai triste semne zodiacale. 

Și, deși horoscopul nostru ne poate ajuta să ne liniștim, atunci când ești unul dintre cele mai deprimate semne zodiacale din astrologie, pare că nu există niciun avantaj.


1. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racul este cel mai nefericit atunci când nu arată bine. Și pentru că sunt atât de capricioși și emoționali, au tendința de a suferi de depresie mai mult decât celelalte semne.


Da, poate părea superficial, dar Racii țin foarte mult la aspectul lor, iar dacă nu arată ca un fel de ideal, se prăbușesc în depresie.


Atunci când își combat însă depresia cu condiția fizică, totul este bine.


2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Obsedatul de control al zodiacului, Balanța este destul de întristată și chiar deprimată de faptul că nu poate controla fiecare lucru care există.


Natura lor indecisă le afectează, de asemenea, emoțiile, ceea ce îi poate duce la confuzie în ceea ce privește ceea ce simt cu adevărat.


Acest lucru cauzează depresie și anxietate pentru aceste suflete sensibile.


3. Pești (19 februarie - 20 martie)


Familia îi deprimă pe Pești - nu atât familia în sine, cât incapacitatea unor familii de a se înțelege. Ei sunt adepții ordinii și tradiției, iar atunci când viața de familie pare să iasă de pe drumul cel bun, la fel se întâmplă și cu ei.


Așadar, atunci când Peștii din zodiac se luptă cu probleme familiale, le dărâmă fațada visătoare.


4. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Stagnarea îi deprimă pe Tauri, iar atunci când se simt blocați în loc, intră rapid în spirală. Se predispun și ei în acest sens, deoarece tind să găsească situații confortabile care sfârșesc prin a-i plictisi.


Cu toate acestea, Taurii vor rămâne pentru mai mult, ceea ce știu că este greșit, dar o fac oricum. Lipsa de mișcare, progresul oprit - acestea sunt lucrurile care îl fac pe un Taur să fie distrus.


5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Marele rumegător, Fecioara devine foarte deprimată gândindu-se la propria viață. Și, din moment ce nu se opresc niciodată din a contempla suișurile și coborâșurile din viața lor, acest lucru poate duce la epuizare emoțională.


Fecioara are tendința de a gândi prea mult și de a crea scenarii fictive în capul lor, iar aceste scenarii se termină întotdeauna în dezastru. Ei anticipează vremuri proaste care îi așteaptă și, făcând acest lucru, își strică momentul de acum cu o depresie grea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel