Horoscop. Cele mai sentimentale semne zodiacale. Pentru acești nativi dragostea e totul

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor S. Hermann & F. Richter
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor S. Hermann & F. Richter

Aceste zodii sunt foarte emotive și pun mare preț pe sentimentele lor. Trăiesc adesea în trecut și trec cu greu peste o despărțire. 

Rac


Racul este semnul zodiacal guvernat de lună - care este planeta amintirilor, a emoțiilor și a sentimentalismului. Acestea fiind spuse, nativul Rac este unul dintre semnele cele mai predispuse să se piardă în profunzimea sentimentelor sale. Racii sunt unul dintre semnele emoționale ale zodiacului , ceea ce îi face să fie foarte sensibili și empatici. Aceștia petrec mult timp gândindu-se la trecut și fiind nostalgici după senzațiile și sentimentele pierdute în timp. 

 


Scorpion 


În timp ce Scorpionii tind să fie căutători ai adevărului și să fie puternic conduși de realitate, ei au o latură profund sensibilă și vulnerabilă, motiv pentru care tind să fie persoane care au nevoie de foarte multă încredere pentru a se deschide în fața altor persoane. Dar, odată ce un Scorpion construiește o legătură cu cineva sau ceva, acesta își ia sentimentele în serios. Deși nu s-ar putea grăbi să o arate, aceste conexiuni emoționale dețin un sens profund și sacru pentru ei.

 


Pești


Peștii sunt visătorii zodiacului, iar acești nativi înotă întotdeauna în mările emoțiilor și a fanteziilor lor. Aceste semne creative și spirituale construiesc conexiuni la fel de profunde cu lucruri precum arta și muzica, ca și cu oamenii. Sunt sensibili în mod natural și au un contact profund cu sentimentele lor, astfel încât chiar și momentele importante ale vieții pot avea o semnificație emoțională puternică pentru ei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel