Horoscop. Cele mai SENSIBILE semnele zodiacale din astrologie. Cine ocupă primul loc în clasament

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Aceste zodii sunt sensibile și atente mereu la persoanele din jur. Nu-i vor răni niciodată pe ceilalți și vor fi atenți la nevoile lor. 

Persoanele extrem de sensibile procesează lumea din jurul lor în mod diferit. Aceste persoane sunt mai predispuse să sufere de anxietate și depresie.


Iată care sunt cele mai sensibile zodii din astrologie:


1. Pești (19 februarie - 20 martie)


Peștii sunt foarte sensibili, deoarece tind să proceseze lucrurile la un nivel foarte profund. Sunt, de asemenea, extrem de intuitivi și plini de compasiune, le pasă de ceilalți oameni și își doresc întotdeauna să facă tot ce e mai bun pentru ei.


S-a spus că Peștii sunt atât de extrem de sensibili încât le este practic imposibil să nu se emoționeze.


2. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racii sunt ca un mare ghem de emoții, și nu doar ale lor. Sunt mai reactivi emoțional decât aproape orice alt semn zodiacal și au tendința de a se îngrijora de modul în care vor reacționa ceilalți oameni atunci când se confruntă cu provocări sau evenimente negative.


Racii sunt extrem de empatici și simt profund durerea celorlalți.


3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Una dintre trăsăturile distinctive ale persoanelor extrem de sensibile este incapacitatea lor de a lua decizii rapid - și asta este valabil pentru Balanță. Le ia mai mult timp să ia o decizie pentru că trebuie să cântărească fiecare rezultat posibil.


Balanțele au tendința de a se supăra și mai tare atunci când iau o decizie și se dovedește a fi una proastă. O decizie greșită poate bântui Balanța pentru foarte mult timp.


4. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemenii au tendința de a lua lucrurile personal. Dacă cineva nu se simte bine la o petrecere pe care Gemenii o organizează, vor simți că este vina lor.


Gemenii au tendința de a avea o lipsă de capacitate de decizie și de direcție, deoarece se lasă copleșiți de posibilitățile lucrurilor. Ei sunt întotdeauna foarte conștienți de sentimentele celorlalți și nu ar vrea niciodată să facă ceva care să îi supere.


5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Persoanele extrem de sensibile sunt orientate spre detalii, ceea ce este o caracteristică uriașă a Fecioarei.


Ei sunt foarte conștienți de mediul înconjurător și uneori se simt ca și cum ar fi un mare nerv expus. Ei pot vedea negativitate acolo unde nu există și au tendința de a lua lucrurile personal.


Sunt o configurație de emoții încâlcite și încurcate și nu știi niciodată când îi poți declanșa.


6. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Scorpionii pot să nu pară hipersensibili, dar sunt afectați de haos și zgomot. Au tendința de a fi ușor copleșiți și suprastimulați de prea multă activitate în jurul lor.


Se descurcă mai bine folosindu-și concentrarea ca un laser asupra unei singure sarcini, mai degrabă decât să facă mai multe lucruri în același timp. Sunt atât de intuitivi încât poate părea că citesc gândurile.

7. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taurilor nu le place să-și arate latura sensibilă, așa că o țin ascunsă. Dar să nu faci nicio greșeală. 


Sunt foarte empatici și plini de compasiune... până când cred că sunt vizați, iar atunci iese la iveală ferocitatea lor. Taurii îi vor ajuta pe cei care au nevoie pentru că pot simți prin ce trec.


8. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricornii vor să fie plăcuți și să fie bine văzuți, ceea ce îi face foarte sensibili la ceea ce cred ceilalți despre ei. Dacă se fac de râs sau spun un lucru greșit, se bat cu pumnul în piept din cauza asta.


9. Leu (23 iulie - 22 august)


Leii sunt mai sensibili decât par. Dacă le place de cineva, le pasă profund de ceea ce cred și se pot răni ușor dacă nu este pozitiv.


Cu toate acestea, dacă Leilor nu le pasă de cineva, nu le pasă de ceea ce spune sau face acea persoană. Leii oscilează cu ușurință între sensibil și insensibil, așa că este greu să îi cataloghezi ca fiind oricare dintre ele.


10. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorul nu este sensibil. Ei nu iau cu adevărat în considerare consecințele spusei unei glume pe seama altcuiva sau ale dezvăluirii unui secret care va afecta viața altcuiva.


Nu este vorba că sunt răi, ci doar cam nepăsători. Nu le pasă dacă ceilalți îi consideră duri, doar spun lucrurilor pe nume, iar dacă cineva nu suportă o glumă, e vina lor.


11. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Persoanele extrem de sensibile tind să fie suprastimulate de prea multă activitate, dar Berbecul prosperă din acest punct de vedere. Nu sunt cunoscuți pentru faptul că sunt preocupați de sentimentele celorlalți, mai ales când vine vorba de a se abține să fie conflictuali.


12. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii nu sunt deosebit de sensibili, mai ales în ceea ce privește alte persoane. Nu sunt empatici și nu au talentul de a se pune în locul altcuiva.


Nu vor să aibă nimic de-a face cu emoțiile altcuiva și vor face tot ce pot pentru a evita orice fel de supărare emoțională.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel