Horoscop. Cele mai PRIETENOASE semne zodiacale. Sunt sociabile și fermecătoare

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Simon Maage
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Simon Maage

Le place să cunoască oameni noi și să fie sociabili. Sunt extrovertiți și vorbăreți și, astfel, se pot împrieteni cu ușurință cu oamenii. Din punct de vedere astrologic, există 4 semne zodiacale care sunt foarte prietenoase. 

Unora le place să fie distanți și reci. Nu sunt prea încântați sau dornici să își facă noi prieteni și să își extindă cercul social. Le place propria companie și nu depun prea mult efort pentru a-și face prieteni. Pe de altă parte, există alte persoane care își fac prieteni oriunde s-ar duce.


Iată cele mai prietenoase semne zodiacale: 


Berbec


Persoanele născute în Berbec sunt aventuroase și dinamice. Nu sunt timizi sau ezitanți atunci când întâlnesc oameni noi și, astfel, reușesc cu ușurință să atragă oamenii prin carisma și entuziasmul lor. Își răsfrâng latura lor aventuroasă asupra celorlalți și îi impresionează pe toți cei din jurul lor.


Gemeni


Gemenii sunt fluturi sociali. Ei nu se gândesc de două ori înainte de a se împrieteni cu oricine întâlnesc. Sunt ființe pline de viață și energie care atrag instantaneu oamenii cu vibrația lor proaspătă. Îi fac pe ceilalți să se simtă confortabil în jurul lor și devin cu ușurință cea mai populară persoană din grup.


Balanță


Balanțele sunt calde și primitoare. Ei se asigură că toată lumea se simte confortabil și inclusă. Se străduiesc să mulțumească oamenii, iar prietenia lor este ceea ce îi atrage pe ceilalți. 


Săgetător


Săgetătorii sunt brutal de sinceri, optimiști și foarte energici. Ei pot înveseli instantaneu moralul oricui. Oamenii se simt atrași de farmecul lor, de spirit și de un bun simț al umorului.

 

Citește și: Horoscop. Cele mai MATERIALISTE semne zodiacale. Își doresc să aibă mereu din ce în ce mai mulți bani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel