Horoscop. Cele mai norocoase zodii în dragoste, duminică, 10 martie

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Iată ce semne zodiacale se vor bucura de mult romantism și dragoste în relație.

 

1. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Este posibil să simți că nu ai fost alături de partenerul tău în ultima vreme, deși inima și mintea ta sunt la locul potrivit. Iubești mult această persoană. Cu toate acestea, nu ești persoana care nu are mereu la ea cele mai potrivite cuvinte, în momentul în care partenerul trece prin momente dificile. 10 martie e ziua în care o să înțelegi că ești suficient de bun pentru partener, chiar dacă nu ai părerea asta. Dacă ai încredere în tine, cuvintele vor veni de la sine. 

 Nu te îndoi de tine, Rac. Da, ești o persoană foarte sensibilă, iar uneori această sensibilitate a ta te face să te gândești un pic "prea" timid atunci când vrei să exprimi anumite lucruri.  Partenerul tău va fi uimit, dar cu atât mai recunoscător că, în cele din urmă, ai reușit, așa cum știa că vei reuși.

 

2. Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ceea ce este interesant la tine, Balanță, este că-ți dai frâu liber gândurilor atunci când te exprimi. Începi să crezi că acesta este punctul tău forte și chiar o să te ajute în relația sentimentală. Mai mult, chiar dacă te-ai plafonat în relație și totul a devenit o obișnuință, trebuie să știi că pentru a menține flacăra aprinsă e nevoie să faci constant lucruri noi. Odată ce vei lua la cunoștință schimbările care pot transforma relația voatră, totul poate lua o întorsătură foarte bună. Acest lucru creează o atmosferă fantastică între voi și mult romantism.

 

3. Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Acum, că poți conversa pe îndelete cu partenerul tău, te simți mult mai în largul tău și simți că pot fi luate mai repede anumite concluzii. Ți-a luat mult timp să ajungi în locul în care tu și partenerul tău sunteți acum și vă simțiți relaxați unul în preajma celuilalt, deoarece ai petrecut mult timp cu el doar pentru a vă cunoaște.  Acum, că ați trecut această graniță și vă aflați în segmentul "relaxat", este timpul să profitați de asta.

Astăzi poți comunica clar, corect și cu mult respect pentru persoana cu care ești. Vei descoperi că, cu ajutorul Lunii conjuncte cu Mercur, lucrurile merg foarte, foarte bine, atât de bine încât ai putea fi surprins de cât de multe promisiuni ai în față din fața persoanei dragi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel