HOROSCOP. Cele mai MINCINOASE 4 semne zodiacale. Nu trebuie să ai încredere în ele

Data publicării:
Horoscop, Unsplash.com/ autor Ali Pazani
Descriere foto: Horoscop, Unsplash.com/ autor Ali Pazani

Aceste 4 semne zodiacale pot minți foarte ușor și pot manipula pe oricine își doresc. 

Gemeni


Gemenii sunt unul dintre cele mai false semne zodiacale. La prima vedere sunt oameni prietenoși și simpliști, care nu ar răni niciodată o muscă, dar, în realitate, sunt ființe toxice cărora le place să răspândească zvonuri și să bârfească. 


Scorpion


Scorpionii sunt oameni foarte ambițioși, care vor depune toate eforturile pentru a-și atinge obiectivul. Astfel, ei manipulează și păcălesc oamenii pentru a-și face treaba. Au două fețe, deoarece nu își dezvăluie intențiile reale oamenilor și se prefac că sunt inocenți și inofensivi.


Săgetător


Săgetătorilor nu le place confruntarea. Nu pot face față luptelor și astfel, pur și simplu pentru a evita conflictele, devin falsi. Ei sunt plăcuți de oameni și oferă complimente false oamenilor doar pentru a fi în cărțile lor bune. 


Pești


Oamenii născuți în Pești nu sunt răi, dar sunt totuși falși. Motivul din spatele falsității lor este că nu pot critica oamenii și, astfel, se prefac că le plac lucrurile pe care le urăsc în secret. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel