Horoscop. Cele mai mari greșeli legate de bani pe care le face fiecare semn zodiacal

Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Fiecare zodie are obstacolele sale atunci când vine vorba de problemele legate de bani. Iar modul în care fiecare zodie își vede averea și ceea ce face pentru a o menține poate genera o mentalitate dăunătoare față de aceste finanțe. 

Berbec

Berbecul nu lasă niciodată ca un portofel subțire să îl împiedice să-și urmărească visul. Această atitudine cavaleristă față de finanțele personale le poate oferi această libertate, dar îi va afunda într-o groapă adâncă de datorii personale dacă nu sunt atenți. Dacă Berbecul vrea să se îngrijească pe termen lung, trebuie să învețe să gestioneze impulsul care îl încurajează să deschidă cont de card de credit și să învețe cum să găsească echilibru în numeroasele daruri  pe care viața i le va oferi.

Taur

Fiind un furnizor priceput și generos, problemele de bani ale Taurului vor veni rareori din cauza faptului că nu are suficienți. Înzestrat în a întinde resursele, Taurul poate să țină pasul și să genereze abundență chiar și în mijlocul unui colaps economic. Totuși, Taurul nu este lipsit de probleme legate de bani. Sunt cunoscuți pentru faptul că acumulează resurse chiar și în perioadele de abundență sau muncesc prea mult chiar și atunci când au deja suficient. Taurul  trebuie să învețe cum să aibă încredere că universul le va da ceea ce au nevoie, indiferent de situație.

Gemeni

Pentru Gemeni, a rezista cheltuielilor pe termen scurt pentru obiective pe termen lung este o provocare, mai ales atunci când au o opinie împărțită. Acest semn hiper-social va ajunge să își cheltuiască salariul pentru a petrece timpul cu restul colegilor după muncă, dar apoi este dezamăgit când nu își poate permite acea vacanță pe care dorea să o ia. Încearcă o aplicație de economisire automată a banilor. 

Rac

Racul se agață de conceptul de securitate financiară mai mult decât orice altă zodie. Într-un efort de a se proteja de calamități viitoare, ei pun de obicei părți semnificative din fiecare salariu într-un cont de economii. Asta sună foarte bine până când își dau seama că nu se bucură de roadele muncii lor. Racul trebuie să se concentreze mai puțin pe economisirea pe termen lung și să se bucure de obiectivele pe termen scurt. 

Leu

Leului îi place să își cheltuiască banii pe obiecte de lux care sunt peste ceea ce au nevoie. Mesele fine, hainele extravagante, cadourile luxuriante cu care își copleșesc iubita, toate acestea pun presiune pe buzunarul lor. Leul vrea să fie cel care furnizează, dar, uneori, scopul nu justifică mijloacele. Pentru a învăța cum să profite la maximum de monedele lor, Leii trebuie să învețe cum să găsească opulența pe care o caută fără să-și cheltuiască salariul câștigat cu greu.

 

Fecioară

Fecioara este pricepută în a selecta investiții pe termen lung, de pe urma cărora poate obține profit pe termen lung. Dar cu ce costuri? În dorința de stabilitate a acestui semn de pământ, ar putea ajunge să-și vândă comunitatea sau să se angajeze în întreprinderi care afectează mediul înconjurător. Cu siguranță se pot face mulți bani investind în afaceri dubioase, cum ar fi dezvoltarea privată sau gazele naturale, dar dacă Fecioara stă cu ochii doar pe buzunarul lor, va urma în scurt timp o criză spirituală.

Balanță

Balanțele își cheltuiesc banii câștigați cu greu ca și cum ar avea ceva de demonstrat. Săritul la nota de plată după o noapte costisitoare în oraș poate crea un precedent pe care nu își pot permite să îl repete. Și, fiind o persoană plăcută de oameni care caută armonia, Balanța se luptă să stabilească limite care i-ar ajuta să economisească banii de care au nevoie. Prin exersarea modului de a spune nu celorlalți mai des, Balanța va învăța în cele din urmă cum să spună da pentru ei înșiși.

Scorpion

Cea mai mare problemă cu banii a Scorpionilor este judecarea și supraevaluarea valorii unui cadou pentru ei înșiși. Cadourile din partea altora cad, de asemenea, sub analiza lor și pot duce la resentimente pe termen lung. Devalorizarea este o formă de abuz financiar; pentru ca Scorpionul să se ridice deasupra propriului set de așteptări nerealiste, va trebui să acorde mai puțină importanță obiectelor materiale. Uneori, un cadou este doar un mod de exprimare a iubirii (nu cât de mult s-a cheltuit pe el), iar Scorpionul trebuie să învețe cum să nu respingă aceste cadouri din partea celorlalți.

Săgetător

Săgetătorul nu poate rezista atunci când vine vorba de a face achiziții impulsive care să răzbată o nevoie temporară. Dorința lor de mișcare constantă i-ar putea propulsa să se arunce pentru acel bilet de avion de ultim moment, chiar dacă știu că ar avea mai multă stabilitate financiară dacă ar opta pentru o vacanță de stat în acest an. Pentru a-și rezolva problemele economice, Săgetătorii trebuie să își studieze cu atenție finanțele și obiceiurile de cheltuieli. Atunci când își vor cunoaște tiparele emoționale, Săgetătorii vor fi mai capabili să își țină economiile sub control.

Capricorn

Capricornul se pricepe la buget, contabilizând fiecare bănuț, cum este cheltuit și cum a fost câștigat. Această îndemânare le conferă abilități financiare și capacitatea de a menține un flux constant de venituri care să curgă în visteria lor. Totuși, dacă Capricornul merge prea departe cu obsesia banilor, bugetarea lor poate deveni atât de constrângătoare încât să uite cum să se distreze. Capricornul trebuie să aibă încredere că băgând mâna în pușculiță din când în când, nu va împiedica banii să curgă.

Vărsător

Când vine vorba de bani, cea mai mare problemă a Vărsătorilor este că trăiesc în viitor înainte ca acesta să sosească. Fiind vizionarul semnului zodiacal, Vărsătorul are bună credință că, în cele din urmă, totul va fi bine. Dar acest optimism cu privire la viitor poate însemna că își vor sacrifica sănătatea pe termen scurt și își vor asuma un exces de stres în căutarea îndeplinirii viziunii lor financiare. Acest lucru înseamnă adesea să nu-și atingă potențialul maxim de câștig și să neglijeze ceea ce au nevoie pe termen scurt.

Pești

Cea mai mare problemă financiară a Peștilor este faptul că ei evită cu totul banii și plăcerile lumești. Există o valoare în operarea pe sisteme diferite de monedă, deoarece atât banii, cât și timpul sunt creați de oameni. Dar, în timp ce Peștii nu au nicio problemă în a intra într-o lume de vis în care banii nu contează, ei au nevoie de ajutorul celuilalt semn dacă vor să opereze în această lume în mod eficient. Prefăcându-se că banii nu există nu va face ca capitalismul să dispară. Peștii trebuie să învețe cum să se implice mai mult în această lume, dar îi pot ajuta și pe celelalte semne să contribuie la o societate care prosperă în afara legilor cererii și ofertei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 aug 2021, 22:50 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience