Horoscop. Cele mai mari DEFECTE ale zodiilor. TOP 5 cele mai RELE semne zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ sursa engin akyurt
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ sursa engin akyurt

Aceste 5 semne zodiacale nu sunt obișnuite să îi menejeze pe cei din jur și pot fi uneori foarte rele. Iată cele mai mari defecte ale lor. 

Iată care sunt cele mai rele 5 semne zodiacale, conform astrologiei.


Fecioară


Fecioarele pot fi uneori foarte nepoliticoase, iar asta le clasează în topul celor mai rele zodii. Felul lor a de spune lucrurilor pe nume te poate devasta, uneori. Nu vor ezita să se răzbune pe tine dacă le-ar greșit sau dacă le-au supărat cu ceva. 


Chiar dacă nu le-ați făcut nimic, uneori invidia lor îi poate determina să facă lucruri rele pe care nu vi le veți imagina vreodată. Așa că, atunci când ești cu o Fecioară, este mai bine să nu-ți lași să iasă la iveală toate secretele și slăbiciunile, pentru că cine știe când îi poți câștiga ca dușman și ce tot ce poate folosi împotriva ta.


Scorpion


Un Scorpion nu trebuie provocat niciodată, deoarece știe cum să ducă o luptă și nu se lasă până nu o câștigă sau până nu se răzbună. Un Scorpion te poate face să faci orice își dorește. Sunt curajoși, dar într-un mod care te va face să regreți că i-ai întâlnit și să-i ștergi din viața ta, dacă este posibil.


Pești


Această zodie este unul dintre cei mai mari dușmani ai tăi, dacă le-ar greșit cu ceva. Ei sunt, adesea, plini de sentimente negative. Gelozia, furia, agresivitatea și violența sunt cele mai rele trăsături ale personalității lor. Pot fi mincinoși de zile mari când vine vorba de propria siguranță sau, ca să fiu mai precis, de beneficii. Tânjesc după răzbunare și sunt o cutie plină de înșelăciune și trădare. Nu vă așteptați niciodată la loialitate din partea unui Pești și chiar dacă o faceți, pregătiți-vă pentru suferință și dezamăgire.


Berbec


Aceste persoane, de altfel liniștite, sunt cei mai mincinoși și cei care frâng inimi. Răutatea lor te poate face să te cutremuri, uneori. Dacă te plac, ești în siguranță. Dacă nu, hotărăște-te să le vezi partea lor murdară și fii gata să fii martor la cât de jos pot ajunge când vine vorba de răzbunare. Sunt cei mai răi când vine vorba de furie și egoism.


Leu


Leii te vor face să regreți ziua în care i-ai întâlnit, dacă și când vei ajunge să le vezi partea lor cea mai rea. Ei nu au filtre și acest lucru te poate face să te simți descurajată. Deși te poți aștepta la puțină empatie din partea lor, ei se vor asigura că te vor face să regreți că ai avut așteptări, de fapt. Deși acest lucru se întâmplă mai ales pentru că vor să vă dea o lecție care vă va rămâne pe viață și să se asigure că nu veți mai repeta niciodată aceleași greșeli.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel