HOROSCOP. Cele mai MARI defecte ale nativilor din zodia Leu. De ce ajung să se certe cel mai des cu cei din jur

Data actualizării: | Data publicării:
Zodia Leu, sursa pixabay/ autor Sarah Richter
Descriere foto: Zodia Leu, sursa pixabay/ autor Sarah Richter

HOROSCOP. Aceste defecte ale nativilor din zodia Leu pot atrage multe antipatii din partea celor din jur. Care sunt cele mai mari defecte ale acestui semn zodiacal?

Adevărul este că fiecare semn zodiacal are o latură întunecată și, în funcție de cât de bine sau prost aspectată este o planetă personală, aceasta poate dezvălui un posibil rezultat, nu că ceva ar fi predestinat, pentru că și în astrologie o persoană își poate exercita liberul arbitru.


Ne străduim să nu judecăm atunci când privim partea întunecată a tuturor semnelor zodiacale, dar există persoane care vor spune cu siguranță că un semn sau altul este cel mai urât semn zodiacal dintre toate.

Unii ar putea spune că Fecioara este cea mai urâtă, alții vor proclama că este vorba de Gemeni pentru duplicitatea lor, iar oamenii ar putea crede chiar că dulcele Taur sau un Rac este cel mai rău infractor al horoscopului dintre toți.

Unele semne zodiacale sunt considerate prea încăpățânate, cum ar fi Gemenii și Taurii. Alte semne zodiacale sunt văzute ca fiind prea manipulatoare, precum Berbecul, Leul și chiar Racul.

Și chiar și Leii pot fi acuzați că sunt cei mai detestați, ceea ce este ciudat, din moment ce Soarele guvernează acest semn zodiacal de foc, nu-i așa? 


Dintre toate cele douăsprezece semne zodiacale, cei născuți între 23 iulie și 22 august ar putea avea cei mai mulți hateri dintre toți, iar acest lucru ar putea proveni din gelozie pentru coama lor perfectă sau din dispreț din cauza curajului lor în vremuri de adversitate și luptă.


De ce ajunge Leul să fie urât de cei din jur?


1. Leul ajunge să fie detestat pentru că este în căutare de atenție.


Fiind un semn de foc care este guvernat de soare, Leul strălucește în mod înnăscut. Dar atenția pe care o primesc în mod natural nu este niciodată suficientă pentru ei.

Ei vor lumina reflectoarelor și nu vor fi mulțumiți până când toți ochii nu vor fi ațintiți asupra lor.

Leii devin orbiți de căutarea lor de atenție nemijlocită și se luptă să simpatizeze cu ceilalți.

Deși se așteaptă la dragoste și atenție din partea celor din jurul lor, adesea nu sunt conștienți de emoțiile celorlalți.

2. Leii sunt egoiști.


Cel de-al patrulea semn din zodiac poate fi egocentric și egoist.

Ei cred sincer că lumea se învârte în jurul lor și că sunt îndreptățiți să facă tot ce este necesar pentru a o menține astfel. Vor neglija inconștient nevoile celorlalți în goana lor după câștiguri personale.

Leii se gândesc mai întâi la ei înșiși. Ei vor fi întotdeauna prioritatea lor principală. Acest lucru îi face să fie un jucător de echipă teribil.

3. Oamenii urăsc atitudinea arogantă a Leilor.


Nimeni nu vrea să fie în preajma cuiva cu un complex de superioritate furibund, iar Leii cu siguranță o fac.

Sunt persoane excepțional de arogante. Leii sunt extrem de plini de ei înșiși și le este greu să vadă că au defecte.

Petrecerea timpului cu un Leu poate fi dureroasă atunci când aceștia vorbesc doar despre ei înșiși. Ei se vor lăuda constant cu ei înșiși și poate fi greu să scoți un cuvânt.

4. Leii sunt încăpățânați.


Deși Taurii sunt cunoscuți pentru că sunt încăpățânați, Leii pot rivaliza în mod surprinzător cu ei.

Să schimbi părerea unui Leu poate fi aproape imposibil. Odată ce au o opinie, este extrem de dificil să îi convingi de contrariu. Nu vor dori să îți asculte punctul de vedere și cu siguranță nu vor fi de acord cu el.

În mod similar, nu le place să ceară ajutor, ceea ce îi poate enerva pe cei din jurul lor. Dacă se rătăcesc în timpul unei plimbări cu mașina, nu vor dori să se oprească pentru a cere indicații, chiar dacă acest lucru duce la ore suplimentare de condus.

5. Leii sunt persoane foarte geloase.


Pentru că Leilor le place să fie în centrul atenției, ei devin geloși când văd pe cineva pe care îl consideră mai talentat decât ei. Iar dacă se întâmplă ca acea persoană să primească multă atenție, Leii se transformă într-o epavă de gelozie.

Natura lor competitivă înseamnă că succesul altora are ca rezultat gelozia din partea lor.

Într-o relație, zodia de foc devine geloasă dacă partenerul lor acordă atenție altcuiva. 


6. Acest semn de Foc este autoritar și iubește să dețină controlul. 


Leii au o mentalitate de tipul "cum vreau eu sau cum vreau eu".

Fiind o modalitate de semn fix, sunt inflexibili și ezită să se schimbe. 

Sunt o forță dominantă și vor să controleze pe toată lumea și orice situație, ceea ce îi poate enerva pe cei din jurul lor.

Deși Leii au calitățile lor, ce-i drept multe, negative, în cele din urmă, au intenții bune.

Ei sunt alimentați de expresia creativă și au capacitatea de a realiza orice își doresc. Problema, însă, este modul în care se apucă de treabă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel