Horoscop. Cele mai geloase semne zodiacale din astrologie. 4 zodii invidioase pe cei din jur

Data publicării:
Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
Descriere foto: Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Unii oameni au puterea de a se simți cu adevărat fericiți atunci când alții au parte de succes în viața lor. Nu sunt invidioși pe aceștia și pur și simplu le doresc tot ce este mai bun. 

Pe de altă parte, alte persoane sunt foarte geloase, , în momentul în care văd pe cineva care se descurcă bine.


Acest tip de gelozie este adesea rezultatul nesiguranței, nemulțumirii și nefericirii. Potrivit astrologiei, există 4 astfel de semne zodiacale care se simt geloase și nesigure.


Berbec


Persoanele născute în zodia Berbec sunt extrem de competitive. Nu se simt foarte bine atunci când oamenii devin mai de succes decât ei sau își ating visele înaintea lor. Sunt geloși, invidioși și meschini.


Fecioară


Fecioarele nu prea au o problemă atunci când alte persoane devin de succes, atâta timp cât nu le depășesc! Când acest lucru se întâmplă, Fecioarele complotează, plănuiesc și îi manipulează pentru a se simți cumva prost în legătură cu viața lor.


Scorpion


Scorpionii nu sunt cei care își găsesc fericirea în bucuria celorlalți. Nu se simt bine atunci când ceva bun se întâmplă altora în locul lor și devin neliniștiți, geloși și încep să le poarte invidie.


Vărsător


Vărsătorii, nu obișnuiesc să-și bage nasul în treburile altora, decât atunci când află de succesul lor. Vărsătorii se simt nesiguri în legătură cu propria viață și încep să se compare cu cealaltă persoană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel