HOROSCOP: Cele mai detestate zodii și de ce sunt ele, de fapt, cele mai bune

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Sunt persoane care, de multe ori fără să facă niciun efort, sunt pur și simplu detestate de toată lumea. De regulă, dar nu întotdeauna, aceste persoane pot fi din următoarele patru zodii: 

Desigur, nu suntem definiți de zodiile noastre, ci doar avem caracteristici comune. Pentru că în realitate, suntem o combinație vastă care rezultă din educație, relațiile noastre și experiențele trăite. Totuși, dacă veți constata că o persoană pe care o detestați este din următoarele zodii, să nu vă mire: 

1) Scorpionul

E ticălosul din filme, zgripțuroaica înfiorătoare lângă care nu poți să sta, răzbunătorul fără limite, e deținătorul adevărului suprem. Ai putea să juri că trăiește în peșteri umede și întunecate, de unde îți complotează dispariția sau inventează moduri de a te chinui. În realitate, scorpionii sunt de multe ori inflexibili, imposibil de convins, spun prea dur adevărul în față și nu ezită să te taxeze dacă cred că ai greșit. Sunt misterioși, dar nu pentru că au o agendă ascunsă sinistră, ci pentru că le place să stea singuri în minte alor. Trebuie să se simtă în siguranță înainte de a se destăinuie sau apropia de cineva. Privirile goale și ironia protejează intensitatea emoțională profundă a Scorpionului. Sunt de multe ori ca un bloc de gheață. Odată ce s-au decis, însă, că ești de încredere, exteriorul lor rece se topește și ești lăsat să intr în tărâmul lor interior cald și empatic. Scorpionii sunt atât de intuitivi încât ați putea crede că vă citesc mintea. Ei caută conexiuni umane reale, intime. Și odată ce le vor găsi, vor face orice pentru a-i proteja pe cei care le pasă.

2) Leul 

E furiosul egocentric, preocupat peste măsură de propria-i persoană, care face orice ca să iasă în evidență și nu suportă să-i ia cineva lumina reflectoarelor. E autoritar și încăpățânat, și totul în jurul lui trebuie să strălucească perfect.  De fapt, Leii, având soarele ca planetă guvernantă, cred că radiază căldura asupra altora prin multiplele lor talente. Ei vor să te motiveze cu cuvintele lor, să te miște cu muzica lor și să te încânte cu o petrecere extravagantă-surpriză și sunt chiar deciși să te forțeze să îți placă toate astea. Le pasă prea mult mai mult de modul în care îi vede lumea și se așteaptă la aplauze doar pentru faptul că există în preajma ta. Pot fi și pisoii sensibili care au nevoie de o iubire suplimentară, dar doar  dacă reușești să le intri în inimă. 

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel