HOROSCOP. Cele mai CREDINCIOASE zodii. Sunt loiale și mereu ACOLO pentru partener

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Cele mai credincioase semne zodiacale din astrologie. Iată ce semn zodiacal se află în fruntea clasamentului. 

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Atâta timp cât nevoile emoționale ale Racului sunt satisfăcute și se simt în siguranță în relația lor, sunt fideli.

Racul este adeptul găsirii sufletului pereche și al stabilirii rădăcinilor. Ei nu se joacă când vine vorba de relații. Atâta timp cât se simt apreciați de partenerul lor, nici nu s-ar gândi să se îndepărteze.

 

2. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Poate dura ceva timp până când Scorpionul își lasă garda jos și lasă pe cineva să se apropie de el, dar odată ce au făcut o conexiune puternică, sunt extrem de fideli.

Cu toate acestea, dacă încrederea lor este încălcată, atunci lucrurile pot deveni complicate. Scorpionii nu sunt mai presus de răzbunare și au un întreg arsenal în care să o ducă la îndeplinire.

Sunt exact la fel de credincioși ca și partenerul lor și nici un minut în plus. Să fie țapul ispășitor al cuiva nu le convine, așa că, pentru a-și recăpăta stima de sine, au nevoie de răzbunare.

 

3. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricornii iau angajamentele foarte în serios și sunt unul dintre cele mai fidele semne zodiacale.

Dacă se află într-o relație puternică, probabil că au început deja să se gândească la viitor și nu vor dori să facă nimic care să îl pună în pericol.

Dacă nu sunt fericiți într-o relație, cel mai probabil o vor încheia mai degrabă decât să își înșele partenerul. Dacă relația are probleme, ei sunt dispuși să lucreze la ele.

 

4. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioarele sunt extrem de fidele pentru că nu numai că sunt foarte practice, dar gândul de a fi prinse înșelând este atât de oribil pentru ele încât nu ar face-o niciodată.

Apoi, mai este și faptul că Fecioara este mult prea ocupată pentru a avea pe cineva pe lângă ea. Probabil că a fost destul de dificil să își găsească partenerul (din cauza standardelor super înalte ale Fecioarei), așa că a găsi pe altcineva de calibrul partenerului lor este practic imposibil.

Nu, cel mai bun lucru de făcut este să practice fidelitatea.

 

5. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Este mult mai probabil ca Taurul să își acuze partenerul de înșelăciune decât să înșele el însuși de fapt.

Taurii tind să fie foarte credincioși și se vor agăța bine atunci când și-au găsit persoana pentru totdeauna. Dar, deoarece au probleme de gelozie, ar putea suspecta că partenerul lor este infidel, chiar și atunci când nu există dovezi care să susțină acest lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel