HOROSCOP. Cele mai bune SFATURI pentru Anul Nou, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Ian Schneider
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Ian Schneider

HOROSCOP. Iată ce trebuie să faci în 2022 pentru a avea un an bun și plin de momente fericite, în funcție de semnul zodiacal. 

Berbec: Fii mai răbdător cu proiectele tale.


Pentru Berbeci, anul 2022 va fi ideal pentru a finaliza unele proiecte importante sau veți începe altele noi. Important este să scoateți la lumină proiectele voastre și să nu le țineți într-un sertar, de teamă că oamenii nu vor fi interesați de ideile voastre. 


Aceste proiecte trebuie tratate cu răbdare, deoarece lucrurile bune au nevoie de timp și perseverență, așa că nu va aruncați să terminați totul prea rapid. 

 

Taur: Apreciați ceea ce aveți.


Taur, în anul 2022 este bine să lași gelozia și  invidia deoparte și să te concentrezi pe lucrurile care sunt deja în fața ta. Uneori ai tendința de a nu te bucura de ceea ce ai și te gândești la lucruri de viitor care nu îți aduc nicio împlinire. Privește în fața ta și bucură-te de ceea ce ai. 


În mod similar, ar trebui probabil să regândești modul în care îți gestionezi finanțele. Nu sunteți cea mai frugală gașcă, așa că, în loc să cheltuiți sume nesfârșite de bani pe lucruri temporare.

 

Gemeni: Nu vă mai grăbiți.


Gemeni, te grăbești, te grăbești, sari la concluzii și ai nevoie doar să încetinești, în general. Deoarece Gemenii sunt unul dintre cele mai creative și mai visătoare dintre toate semnele stelare, folosiți acest lucru în avantajul dvs.


Atunci când creăm artă sau luăm parte la o activitate creativă, ne va fi foarte benefic să încetinim și să nu ne grăbim cu ea. Doar pentru că poezia ta este scrisă prost, asta nu înseamnă că trebuie să mototolești hârtia și să o arunci, iar faptul că ai primit o scrisoare de respingere nu înseamnă că trebuie să împachetezi totul și să renunți.


Respiră adânc, scrie mai încet, pictează cu o mână mai fermă și acceptă faptul că s-ar putea să dai greș, dar că, în cele din urmă, tot poți găsi succesul.

 

Rac: Fii mai pozitiv.


Racii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt destul de pesimiști. Dar când nu putem schimba lumea din jurul nostru, trebuie să facem o schimbare în noi înșine.


Ștergerea contactelor și a chat-urilor de grup care ne stresează este primul pas în blocarea negativității, iar pasul doi este să te înconjori de lucruri și oameni pe care îi iubești. Pentru probleme mai profunde, cel mai bine ar fi să consultați terapia cognitiv-comportamentală.

 

Leu: Ascultă-i pe ceilalți.


Uneori poți fi puțin cam enervant deoarece nu îi asculți și pe cei din jur. Prietenii tăi vin la tine pentru sfaturi și pentru înțelegere, dar nu te poți abține să nu faci ca problema să fie despre tine, chiar și din greșeală.


Uneori, prietenii tăi nu au nevoie să audă că ai mai fost în situația lor sau că te identifici din cauza asta și aia; uneori, trebuie doar să treci direct la subiect și să asculți ce au de spus, oferindu-le alinare când au terminat.

 

Fecioară: Ridică-te în picioare pentru tine.


Fecioară, ai o inimă bună pe care oamenii o calcă în picioare, iar tu nu te poți opri să te gândești la durerea pe care o provoacă. După un timp, totuși, această hiper-concentrare pe modul în care oamenii te-au rănit poate să te afecteze cu adevărat.

 

Balanță: Nu acceptați orice.


La fel ca și Capricornul, de multe ori se profită de tine de către cei din jurul tău. Fie că oamenii o fac cu intenție sau nu, uneori te tratează așa cum tu nu meriți, iar acest lucru trebuie să înceteze anul viitor.

 

Trebuie să înveți să nu mai râzi alături de cineva când își bate joc de tine "afectuos". De asemenea, trebuie neapărat să înveți cum să spui "stop" și "nu-mi place asta".

 

Meriți respect, Balanță, și singurul mod în care îl vei primi este dacă ți-l oferi mai întâi ție însuți.

 

Scorpion: Ai mai multă încredere în oameni.


Încrederea este dificilă, mai ales dacă ai fost rănit de atâtea ori, dar nu putem lăsa experiențele din trecut să le ruineze pe cele viitoare. Desigur, este minunat să fii precaut; de exemplu, dacă instinctul tău îți spune că un tip pare cam dubios, atunci ai încredere în el și pleacă de acolo.

 

Săgetător: Rupeți distanța.


Devii destul de distant atunci când ești stresat, așa că acesta este anul în care trebuie să tragi oamenii mai aproape atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Înțeleg că nu vrei să-ți stresezi prietenii și familia, dar ei țin la tine și nu vor decât să te ajute.

 

Din moment ce ești o persoană atât de creativă, de ce să nu faci artă cu cei pe care îi iubești? Vă va aduce mai aproape și vă puteți arăta faimoasele tale abilități artistice.

 

Capricorn: Ieși din zona ta de confort.

 

S-ar putea să nu fii o persoană care se lasă înduplecată, dar de multe ori ai tendința de a te pune pe locul doi în fața celorlalți.

 

Așadar, anul acesta, asigură-te că înveți cum să spui nu oamenilor și să te pui pe primul loc, chiar dacă asta te face să te simți inconfortabil pentru o vreme. Să vă împrieteniți cu mai multe Fecioare vă va ajuta în acest sens, deoarece amândoi aveți aceleași atitudini față de prietenii.

 


Vărsător: Nu exagerați cu totul.


Să ai mai multe obiective este grozav, dar când ai 20 în decurs de o lună, sunt șanse să ai probleme în a termina vreunul dintre ele. Așa că fă câte un pas pe rând și alege-ți bătăliile, Vărsătorule.

 

Vorbind de bătălii, ar trebui, de asemenea, să urmărești să fii mai diplomat în acest an, deoarece franchețea ta, în ciuda faptului că este bine intenționată, poate fi puțin cam greu de suportat uneori. Toată lumea iubește pe cineva care spune adevărul, dar nu și dacă acesta se manifestă atât de tranșant.

 

Pești: Lasă-ți creativitatea să zburde.


Pești, ești un artist înnăscut, iar dacă nu ești sigur unde se află cu adevărat talentul tău, atunci anul viitor este anul în care vei afla. Ești un sculptor iscusit? Un scriitor poetic? Un pictor înnăscut? Nu vei ști niciodată până când nu încerci.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel