Horoscop: Cel mai periculos lucru despre fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

S-ar putea să vă prezentați ca o persoană care respectă regulile și nu face niciodată nimic care să depășească limitele, dar adevărul este că există părți din dumneavoastră care sunt periculoase. Iar atunci când privim mai adânc în astrologie, cel mai periculos lucru despre fiecare semn zodiacal devine clar.

Fiecare persoană are ceva periculos în ea - un temperament rău, o nevoie de răzbunare, tendințe de intimidare sau poate că nu ține cont de lege. Și pentru că există semne zodiacale periculoase, cel mai bine este să determini când este un moment bun să le lași în pace sau să riști să te arzi. Nu toate pericolele sunt evidente, mai ales dacă acel pericol este de natură emoțională.

Dacă instinctul vă spune că cineva reprezintă un pericol pentru dumneavoastră, chiar dacă pare imposibil, ar trebui să îl credeți. Dacă decideți să ignorați  semnele de avertizare, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru că ați permis ca acel pericol să intre în viața dumneavoastră. Cu toții suntem periculoși, dar depinde de tine să decizi dacă este un pericol cu care poți trăi.

Berbec 

Cel mai periculos lucru la Berbeci sunt izbucnirile lor emoționale neașteptate și impulsivitatea lor. Dintre toate semnele zodiacale, Berbecii sunt cei care au cele mai multe șanse să comită o crimă pasională. Atunci când se înfurie, se dezlănțuie și, uneori, nu doar vorbele îi rănesc pe oameni, ci și acțiunile lor. Berbecii nu se gândesc întotdeauna înainte de a acționa și pot face multe pagube înainte de a se liniști.

Taur 

Cel mai periculos lucru la Taur este încăpățânarea lor. Dacă se hotărăsc în legătură cu ceva, este greu să îi faci să se schimbe sau să facă un compromis, ceea ce înseamnă că pot intra în certuri teribile cu oamenii. Poate dura ceva timp pentru a înfuria complet un Taur, dar odată ajuns acolo, furia lor arde. Taurii tind să aibă o personalitate foarte dominantă și vor face aproape orice pentru a obține ceea ce vor.

Gemeni 

Cel mai periculos lucru la Gemeni este că nu sunt de încredere și sunt dezorganizați. Sigur, probabil că nu te vor jefui, dar s-ar putea să-ți piardă colierul preferat atunci când îl împrumută, sau ar putea să dea cu piciorul unei amenzi de parcare până când vor avea un mandat de arestare. Poate fi periculos să intri într-o conversație cu un geamăn atunci când ești în criză de timp, pentru că nu va conta cât de des îți verifici ora pe telefon. Dacă Gemenii vor dori să discute ceva, nu vor observa că trebuie să pleci.

 Rac 

Cel mai periculos lucru la un individ Rac sunt schimbările de dispoziție. Dacă îi rănești sau îi enervezi și îi lovește într-un anumit fel, vor reacționa exagerat de mult. Dacă au cea mai mică idee că i-ai disprețuit sau că nu ai fost respectuos cu emoțiile lor, te vor scoate din viața lor atât de repede încât nici nu-ți vei da seama. Emoțiile lor îi pot copleși și îi pot face să fie instabili și iraționali.

Leu 

Cel mai periculos lucru la Leu este pasiv-agresivitatea lor. Vor rămâne în relații care nu sunt bune pentru ei sau vor face lucruri care sunt pe partea dubioasă dacă ei cred că în cele din urmă le va aduce beneficii. Par a fi puternici și curajoși în cea mai mare parte a timpului, dar există o latură a lor care este nesigură, nevoiașă și singuratică. Au nevoie de multă atenție și îi vor manipula pe ceilalți pentru a o obține.

Fecioară 

Cel mai periculos lucru la Fecioară este mentalitatea lor de geniu. Dacă vor să ucidă pe cineva, probabil că va fi o crimă perfectă, pentru că vor cerceta fiecare detaliu.  Este mai probabil ca ei să fure sau să comită fraude decât să ucidă pe cineva. Cu toate acestea, dacă suspectezi o Fecioară de un fel de crimă, să știi că sunt foarte capabili să o facă.

Balanță

Cel mai periculos lucru la Balanță este modul în care au tendința de a-și reține emoțiile și apoi, într-o bună zi, cedează. Când își pierd cumpătul, fii atent, pentru că nu se știe de ce ar putea fi capabili - să fure sume mari de bani, să joace jocuri de noroc sau să experimenteze cu substanțe ilegale. Balanțele sunt, de asemenea, capabile să aibă crize emoționale înfricoșătoare și să spună oamenilor lucruri pe care în mod normal nu le-ar spune.

Scorpion 

Cel mai periculos lucru la un Scorpion este nevoia lor de răzbunare. Acest semn nu intră în joc atunci când vine vorba de a fi răzbunător. Ei vor veni cu planul perfect și apoi vor aștepta cât timp este nevoie pentru ca obiectul răzbunării lor să nu știe ce l-a lovit. Scorpionii rareori uită când cineva le-a greșit, chiar dacă acea persoană își cere scuze. Scorpionii sunt sensibili, dar asta nu îi va opri să facă pe cineva să plătească pentru că i-a rănit.

Săgetător

Cel mai periculos lucru la Săgetător este cât de direct pot fi. Te pot tăia în bucăți fără să își dea seama. Un Săgetător poate crede că este doar sincer, dar pare să nu fie conștient de daunele pe care le poate face cu cuvintele sale. Sunt foarte nerăbdători, așa că, dacă îi încetinești din orice motiv, pregătește-te să fii sfâșiat.

 Capricorn 

Cel mai periculos lucru la Capricorn este lipsa lor de empatie. Uneori, Capricornii sunt reci și zgârciți. Dacă ai nevoie de cineva care să îți acorde un împrumut, nu cere unui Capricorn sau îți va ține o prelegere despre cum nu ar trebui să ceri niciodată să împrumuți bani și nici să îi împrumuți cuiva.

Vărsător

Cel mai periculos lucru la Vărsător este incapacitatea lor de a vedea imaginea de ansamblu. Dacă ceva sau cineva nu le poate fi de folos chiar acum, atunci Vărsătorul nu este interesat. Au tendința de a lua decizii fără a lua în considerare consecințele pe termen lung. Ei vor rezultate chiar acum, iar dacă trebuie să facă ceva care nu este la nivel pentru a le obține, pot trăi cu asta.

 Pești 

Cel mai periculos lucru la Pești este predilecția lor pentru dependență. De la alcool, jocuri de noroc, droguri și analgezice până la mâncare, Peștilor nu le place să fie privați de nimic, iar dacă le place ceva, se vor răsfăța pe deplin. Cuvântul "nu" nu este ceva ce le place să își spună singuri, și atenție dacă altcineva încearcă să țină departe de ei ceva la care Peștii tânjesc. Poate deveni urât rapid.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel