Horoscop. Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru tine, în funcţie de zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Jafet Catarg
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Jafet Catarg

Fiecare semn zodiacal are o zi norocoasă a săptămânii. Fiecare zi a săptămânii este guvernată de una dintre cele șapte planete tradiționale, așa că, dacă vă întrebați care este ziua voastră norocoasă, pe baza semnului zodiacal, aveți noroc.

Planetele au jucat un rol imens în modul în care calendarul a fost aranjat în vechea epocă elenistică. Duminica este condusă de soare. Luni este condusă de lună, marți este condusă de Marte și așa mai departe. Numele unora dintre zilele calendaristice chiar se corelează direct cu numele planetelor (ex. Sâmbătă = Saturn, Joi = Jupiter). Cele șapte planete tradiționale pe care astrologii le puteau vedea înainte de inventarea telescoapelor, așa că folosirea semnificațiilor doar a acestor planete era tot ce putea fi luat în considerare. Astrologii au descoperit chiar o modalitate de a urmări mișcarea soarelui prin semne, oferind astfel calendarul de 365 de zile - în același mod în care au urmărit fazele lunii pentru fiecare lună.

 

În esență, multe dintre sistemele utilizate pe Pământ se aliniază cu mișcarea planetară. Deoarece fiecare semn este guvernat de una dintre cele șapte planete tradiționale, tu întruchipezi calitățile planetei respective, iar ziua pe care aceasta stăpânește poate fi folosită în beneficiul tău. Dacă ești Berbec și ai iubit întotdeauna marțea sau un Săgetător care tinde să prospere joi, există un motiv astrologic. Iată ziua norocoasă a săptămânii, pe baza semnului zodiacal:

 

Leu: Ziua ta norocoasă este duminică

 

Ca semn al zodiacului condus de soare, duminica este ziua ta de a străluci. Aceasta este ziua perfectă pentru a vă acorda prioritate expresiei creative sau pentru a vă stabili noi obiective interesante pentru săptămâna viitoare. Dorința dvs. de recunoaștere a realizărilor pe care le-ați obținut săptămâna ce se încheie este probabil să vină în această zi și, din moment ce acesta este combustibilul care vă ține inspirat, această recunoaștere vă alimentează să continuați. În calitate de lider al zodiacului, entuziasmul tău pentru săptămâna următoare îi influențează pe ceilalți într-un mod pozitiv pentru a păși în zilele următoare cu optimism, lăsând în urmă stresul din ultima săptămână.

 

Rac: Ziua ta norocoasă este luni

 

Fiind condus de lună, îți place să dai prioritate emoțiilor tale, iar luni este cel mai optim moment pentru a face acest lucru. Pe măsură ce sfârșitul săptămânii se apropie, este posibil să aveți tendința de a vă simți scurs de activitățile care au avut loc și este esențial să acordați timp pentru întinerire pentru săptămâna următoare. Luni este ziua  perfectă pentru a petrece timpul acasă și pentru a pregăti mâncare și hrană pentru fiecare zi. Ca Rac, aveți tendința de a acorda prioritate celor din jur, astfel încât este important să vă pregătiți elementele esențiale la începutul săptămânii. Luni este cea mai bună zi pentru a vă recentra emoțional, astfel încât să puteți naviga săptămâna cu capul limpede și cu inima deschisă.

 

Berbec și Scorpion: Ziua ta norocoasă este marți

 

Ca semnele zodiacului conduse de Marte, marți este ziua perfectă pentru a începe noi proiecte și a lansa noi idei incitante. Ați avut câteva zile să vă odihniți în weekend și să reflectați luni înainte de a iniția ceva care va necesita multă energie. A avea ambiție este esențial, dar cum și când alegeți să folosiți pe deplin această energie este ceea ce contează. Orice veți începe în această zi va avea o șansă mai mare de a reuşi, ceea ce căutați cu adevărat (mai ales dacă sunteți un Scorpion). Dacă sunteți un Berbec, entuziasmul de a începe ceva nou poate fi mai mult din ceea ce căutați, dar în orice caz, aveți energia de foc Marte de partea voastră.

 

Citește articolul integral pe Știri Diaspora. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel