Horoscop. Cea mai norocoasă zi a săptămânii, pentru fiecare zodie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care sunt zilele tale norocoase din săptămâna 12-28 decembrie 2022.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Cele mai norocoase zile: Luni, 12 decembrie și miercuri, 14 decembrie 2022

Soarele din Săgetător va lumina cea mai norocoasă parte a vieții tale în această săptămână, deoarece se aliniază pozitiv cu Saturn din Vărsător. Uneori, poți lăsa realitățile dure ale trecutului să dicteze cât de mare este visul tău pentru viitor. Săptămâna aceasta va fi mai ușor să crezi că totul se întâmplă întotdeauna exact așa cum trebuie, ceea ce îți permite să îmbrățișezi oportunitățile fantastice care îți apar în cale. Saturn face trigon cu planeta ta guvernatoare Marte și este o rețetă pentru succes și rezultate favorabile în tot ceea ce îți propui să faci.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cele mai norocoase zile: Vineri, 16 decembrie și sâmbătă, 17 decembrie 2022

Venus va face trigon cu Uranus la sfârșitul săptămânii, iar acest lucru îți poate aduce o surpriză dulce în calea ta. Mercur în Capricorn aduce oportunitatea unor conversații norocoase în această săptămână, pe măsură ce se armonizează cu Uranus în Taur. Uranus este planeta neașteptatului, ceea ce înseamnă că te poți confrunta cu niște credințe și gânduri surprinzătoare, care vor sfârși prin a te ajuta să te împingă la următorul nivel al vieții.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cele mai norocoase zile: Joi, 15 decembrie și vineri, 16 decembrie 2022

Cariera ta este în centrul atenției acum, pe măsură ce Jupiter și Neptun continuă să își croiască drum prin semnul de apă al Peștilor. Ești încurajat să îmbrățișezi ceea ce îți dorești cu adevărat pentru tine și pentru obiectivele tale profesionale. Pe măsură ce Soarele din Săgetător se află în cuadratură cu Neptun din Pești, s-ar putea să existe o alegere între o relație și o carieră; nu lăsați nimic să vă rețină de la împlinirea scopului vostru.
Mercur lucrează în armonie cu Uranus în această săptămână, ajutându-vă să surprindeți un moment care s-ar putea să nu dureze, dar care va lăsa o amintire minunată.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cele mai norocoase zile: Joi, 15 decembrie și vineri, 16 decembrie 2022

În ceea ce privește norocul, energia Peștilor domină acest domeniu anume din viața ta. Cu Neptun și Jupiter în prezent în acest semn zodiacal, vei primi multe descărcări despre următorul pas al călătoriei. Pe măsură ce Soarele din Săgetător se află în cuadratură cu Neptun, creatorul de vise din Pești, vi se dă să vă urmați cuvântul și să nu lăsați nimic să vă rețină.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Cele mai norocoase zile: Marți, 13 decembrie și sâmbătă, 17 decembrie

Săptămâna începe cu trigonul Soarelui cu Luna, aducând o aliniere a ego-ului și a energiei tale emoționale. Poți face alegeri înțelepte știind că inima și mintea ta sunt de acord. Mai târziu în cursul săptămânii, Mercur în Capricorn activează conversațiile și gândurile dintr-o mentalitate mai sănătoasă. Acest lucru se întâmplă atunci când implementezi lecțiile pe care le-ai învățat în acțiunile tale. Făcând acest lucru îți afectează în mod pozitiv cariera, deoarece poți alege ceea ce este aliniat cu sinele tău cel mai înalt.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cele mai norocoase zile: Marți, 13 decembrie și vineri, 16 decembrie și

Mercur în conjuncție cu Venus toată săptămâna poate aduce oportunități financiare în calea ta. Luna din ultimul sfert în Fecioară vă va activa convingerile și punctele de vedere. Este timpul să recunoști că ți-ai blocat norocul crezând că lucrurile nu pot arăta decât într-un singur fel în viața ta. Când renunți la asta, vezi că, uneori, universul are un plan mai bun decât tine.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cele mai norocoase zile: Marți, 13 decembrie și vineri, 16 decembrie

Este posibil să vă ignorați sentimentele sau să negați adevărul pentru a păstra pacea. Dar pentru a crește, a te schimba și a crea viața la care visezi, trebuie să te deschizi. Săptămâna aceasta, Luna de Ultimul Pătrar în Fecioară activează partea subconștientă a vieții tale, ceea ce înseamnă că este timpul să simți, astfel încât să te poți elibera și să faci mai mult spațiu pentru norocul pe care vrei să îl primești. Cu Venus susținut de Mercur care atinge punctul culminant marți, conversațiile sunt susținute de iubire și claritate.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cele mai norocoase zile: Marți, 13 decembrie și miercuri, 14 decembrie, 2022

Când vine vorba de cariera ta, sentimentele tale sunt întotdeauna legate intrinsec de ea. Dacă ești tratat greșit sau trebuie să îndeplinești sarcini care îți contrazic direct valoarea sau dorințele profesionale, ai tendința de a te simți mai epuizat emoțional și invalidat. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Luna se mișcă prin Leu, subliniind sectorul carierei tale, vei avea șansa de a vorbi și de a ghida lucrurile într-o direcție mai pozitivă.
Pluton vorbește cu norocosul Jupiter miercuri, permițându-ți să faci o schimbare semnificativă sau să transformi o situație problematică din viața ta personală și profesională.

 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cele mai norocoase zile: Luni, 12 decembrie și joi, 15 decembrie 2022

Este sezonul zilei tale de naștere, Săgetătorule, ceea ce înseamnă că trăiești deja o perioadă norocoasă a anului, deoarece poți profita de oportunitățile de creștere și expansiune mai mare. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Luna se deplasează prin Leu, evidențiază sectorul norocos al vieții tale. Luna este legată de eul tău emoțional, nu de cel logic. Folosește acest lucru ca pe o oportunitate de a vedea care sunt adevăratele tale sentimente, astfel încât acestea să te ghideze spre abundența pe care o cauți. Joi începe un tranzit pe termen lung: Jupiter în cuadratură cu Uranus. O situație se poate prezenta ca o dificultate bruscă și imediată. Cu toate acestea, rezultatul se lasă cu un dar și o binecuvântare. 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cele mai norocoase zile: Joi, 15 decembrie și vineri, 16 decembrie

Soarele se va armoniza cu Saturn, oferindu-ți o energie amplă pentru a structura un domeniu esențial din viața ta, fie la serviciu, fie acasă. Vei avea rezistența necesară pentru a realiza un proiect complex și capacitatea de a te concentra și de a ignora distragerile. Luna din ultimul sfert în Fecioară activează cea mai norocoasă parte a vieții tale. Acest lucru înseamnă că te-ai agățat să gândești sau să faci lucrurile într-un mod atât de special încât te blochezi să primești tot ceea ce îți dorești. Să vedem ce magie încearcă universul să creeze pentru tine.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cele mai norocoase zile: Joi, 15 decembrie și duminică, 18 decembrie

Patru planete vorbesc cu planeta ta guvernatoare, Uranus, în această săptămână, dar joi, Luna și Mercur se armonizează cu Uranus. Acest lucru îți aduce energia emoțională și claritatea mentală necesare pentru a încheia săptămâna. Ceres în Balanță te ajută să descoperi oportunitățile norocoase care vin din faptul că te bucuri de părțile mai simple ale vieții. Această energie te va ajuta să te concentrezi mai mult pe îngrijirea de sine și să găsești bucurie în tine și în casa ta. Te vei simți mai recunoscător și mai iubitor în această perioadă, ceea ce îți va permite să fii receptiv la oportunități neașteptate.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cele mai norocoase zile: Miercuri, 14 decembrie și joi, 15 decembrie 2022

Soarele în Săgetător intră în cuadratură cu Neptun în Pești, aducând un punct de cotitură semnificativ în cariera ta. Cu atât de multă energie din Pești prezentă cu Neptun și Jupiter aici până pe 20, această săptămână oferă posibilitatea de a acționa asupra unui vis de carieră. S-ar putea să vi se pară riscant, dar numai pentru că recompensa va fi mare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel