Horoscop. Cea mai bună destinaţie de vacanţă, în funcţie de zodia ta

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Care sunt cele mai potrivite destinații de vacanță, în funcție de semnul tău zodiacal sau ascedent? Aflăm din recomandările smartertravel.com:

Berbec: Spania

Spania este o destinaţie de vis pentru nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, unde culorile vibrante, mâncarea delicioasă şi mişcările pasionale pe ritmuri latino te poartă într-o adevărată aventură. 

Taur: Franţa

Dacă mai trebuie să explicăm de ce aceasta este alegerea perfectă pentru un Taur, vom începe cu energia romantică şi visătoare şi arhitectura frumoasă. Apoi îţi vom face poftă de mese la braserii cochete, cu un pahar de vin, o degustare de brânzeturi şi alte delicatese fine. Nu uita să îţi delectezi simţul vizual şi cu galeriile de artă din minunatele muzee şi să te îţi bucuri simţul olfactiv cu câteva parfumuri franţuzeşti, bineînţeles. Mai ai nevoie de motive?

Gemeni: Brazilia

Ce am putea să îi recomandăm unui "fluture social" ca tine dacă nu o ţară reprezentată de carnavaluri superbe şi unde spontaneitatea este un stil de viaţă. Nu vei fi dezamăgit/ă nici de opţiunile culinare şi crede-ne pe cuvânt: Nu ai cum să te plictiseşti o clipă!

Citește continuarea pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel