HOROSCOP. Ce te enervează TERIBIL, în funcție de semnul tău zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Noah Buscher
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Noah Buscher

HOROSCOP. Iată cum poți enerva o persoană în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Dacă vrei să enervezi un Berbec, este destul de ușor, deoarece aceștia așteaptă orice ocazie pentru a se lupta cu tine. Așa că, mai bine nu te-ai certa cu ei.


Așa este - dacă vrei să enervezi un Berbec, ignoră-l. Nimic nu-i enervează mai mult decât atunci când vor să se certe și tu îi dai la o parte ca și cum nu ar exista.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Nu îi luați în serios. Da, așa este. Dacă vrei să privești taurul cum aruncă fum, atunci ia în derâdere ceva ce îi interesează. 


Fie că este vorba de ceva ce le place să facă sau de un interes care le este drag, dacă vrei să enervezi un Taur, atunci uită-te la realizările și dorințele lor și cere mai mult, lăsându-i în același timp să știe că nimic din ceea ce fac nu este suficient.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Fă-ți un obiectiv și pune-i să îl atingă. Nimic nu îi paralizează mai mult pe Gemeni decât ideea de presiune. Dacă vrei să-i enervezi , atunci spune-le că trebuie să realizeze ceva.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Prinde-i cu o minciună. Racul nu este întotdeauna sensibil la faptul că trebuie să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, așa că atunci când îi prinzi efectiv făcând sau spunând ceva care este o minciună totală, atunci cheamă-i în față. Ei urăsc asta.


Urăsc să fie nevoiți să recunoască faptul că greșesc.


Leu (23 iulie - 22 august)


Dacă vrei să intri în inima Leului cu scopul de a-i enerva și de a-i înfuria, atunci fă abstracție de realitatea lor. Leul are tendința de a trăi într-o lume a fanteziei, atât de mult încât estompează destul de des linia dintre fantezie și realitate.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Practic, nu există nimic care să nu-i enerveze pe Fecioară, dar dacă există ceva care să-i scoată din sărite, probabil că ar fi faptul că tu crezi în ceea ce crezi.


Așa este. Fecioarei nu-i place și nu tolerează nimic din ceea ce crezi, decât dacă este identic cu ceea ce cred ei, așa că, dacă faci ceva diferit de ceea ce sunt obișnuiți, mai mult ca sigur că te vor urî de moarte pentru simplul fapt că ești diferit.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanța este serios deranjată de răutăți. Dacă vrei să vezi cum Balanța te scoate din viața ei, atunci fă ceva rău altcuiva.


Nu că Balanțele sunt persoane perfecte, dar simțul lor de corectitudine este extraordinar și pot fi nemiloase când vine vorba de ceea ce consideră că este greșit. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Să-l enervezi pe Scorpion nu este atât de ușor pe cât ai crede. Acești oameni trăiesc oarecum în acea lume a animozității și agresivității, așa că sunt deja obișnuiți să perceapă lumea ca pe o jucărie făcută din furie și supunere.


Cu toate acestea, dacă vrei cu adevărat să intri sub pielea unui Scorpion, atunci pur și simplu fii prost. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Cere-le timp. Săgetătorul este un singuratic. Sigur, se pot încălzi și îți pot permite să intri, dar trebuie să fie în timpul lor liber. Carismaticul Săgetător atrage mulți, dar vrea foarte puțini.


Dacă vrei să-ți enervezi prietenul sau iubitul Săgetător, atunci cere-le să îți ofere mai mult decât îți oferă acum. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Spune-le cum să își facă treaba. Capricornului îi place să dețină controlul; le place să își conducă propriul mediu și sunt mândri de ceea ce fac. Nu insistă să îți conducă spațiul, pur și simplu își doresc propriul spațiu pentru a-și exercita tendințele lor de obsedați de control.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Nu le dați de ales. Luați opțiunile unui Vărsător și riscați să îi enervați la culme. Vărsătorului îi place libertatea; le place ideea că pot evada dacă așa aleg.


Ceea ce disprețuiesc este ideea de a fi cumva prinși într-o situație, au nevoie de opțiuni. Luați-le opțiunile și vă veți trezi în fața unui Vărsător răutăcios și nesuferit.

Pești (19 februarie - 20 martie)


Uiți să le mulțumești. Uitați să le faceți complimente. Multe dintre lucrurile pe care le fac, le fac pentru a pescui complimente.


Dacă nu le oferiți exact reacția pe care v-au determinat să le-o oferiți, atunci îi veți enerva complet. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel