Horoscop. Ce spune luna în care te-ai născut despre tine și viața ta, potrivit astrologiei

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Poate că ești persoana care este în mod constant copleșită de emoții și nu are cum să le exprime, sau poate că ai tendința de a fi un lup singuratic și ești fericit cu asta pentru că ești total mulțumit să fii pe cont propriu. Ce spune luna în care te-ai născut despre tine?

IANUARIE


Persoanele născute în luna ianuarie sunt muncitori, cu opinii puternice și nu vă este teamă să le spuneți oamenilor ce credeți. Au tendința de a fi încăpățânați și nu le place să fie conduși. Au tendința de a fi buni lideri, având în vedere dorința lor persistentă de a reuși. Au probleme în a asculta indicațiile.

FEBRUARIE


Persoanele născute în februarie sunt tipurile creative și pline de imaginație. Le place să se dedice unor proiecte mari și adoră conversațiile profunde și filozofice. Oamenii superficiali sunt plictisitori și enervanți pentru ei. Cei apropiați îi numesc "spirit liber", iar întreaga lume este o aventură. 

MARTIE


Persoanele născute în martie sunt imaginative, dar, spre deosebire de copiii din februarie, tind să fie mai introvertite și mai liniștite. Ei trăiesc după regulile lor și creează capodopere mentale, ca să spunem așa. Sunt cei mai blânzi și mai grijulii oameni. Ele tânjesc după pace.

APRILIE


Persoanele născute în aprilie sunt persoane care caută atenția. Le place să fie în centrul atenției. Nu le place să primească ordine de la alții, ceea ce este în contradicție cu dorința lor de altfel puternică de a fi faimoși. Își doresc noi aventuri și sunt în permanență în căutare de adrenalină. Pot părea gălăgioși și nesuferiți.

MAI


Persoanele născute în luna mai au tendința de a fi un pic mai nestatornice, schimbându-și adesea brusc și frecvent părerile. Sunt expresive și le place să cunoască oameni noi. Le place să aibă o viață socială vibrantă și nu le place să fie singuri. Se plictisesc cu ușurință.

IUNIE


Persoanele născute în luna iunie sunt cei care salvează lumea. Sunt sensibile și grijulii și vor doar ce e mai bine pentru lume. Au tendința de a fi creativi și de a gândi departe în viitor. Sunt în mod constant în căutarea modului de a da viață ideilor lor. Pe cât sunt de sensibili, au tendința de a avea probleme în a exprima ceea ce simt.

IULIE


Persoanele născute în iulie sunt aproape exact ca cele născute în iunie, dar tind să fie și mai extrovertite. Sunt oameni încrezători și fericiți, dar au o natură mult mai serioasă chiar sub suprafață. La fel ca în luna iunie, își ascund temerile și sentimentele.

AUGUST


Persoanele născute în luna august sunt cei care preiau conducerea și conduc lumea. Sunt uneori cu păreri exagerate și sunt cei mai buni delegatori. Deseori gândesc prea mult la lucruri și se descurcă bine în domeniile care implică gândire critică. Nu își arată adesea latura umană.


SEPTEMBRIE


Persoanele născute în septembrie au uneori așteptări nerealiste de la cei din jur. Pot părea răutăcioase și încăpățânate și, dacă ajungi în partea lor proastă, nu te vor lăsa niciodată să trăiești. Idealurile lor înalte duc adesea la dezamăgire.

OCTOMBRIE


Persoanele născute în octombrie sunt opusul anotimpului în care s-au născut. În timp ce vremea se schimbă și lucrurile fie se sting, fie revin la viață (în funcție de emisfera în care vă aflați), persoanelor născute în octombrie le place ca lucrurile să fie solide și stabile. Nu le plac confruntările și urăsc schimbările.

NOIEMBRIE


Persoanele născute în noiembrie sunt cele mai enigmatice dintre toate. Își ascund sentimentele, dar nu au prea multe temeri. Asta duce la o combinație interesantă. Viața nu îi oprește. Au o pasiune puternică pentru viață.

DECEMBRIE


Persoanele născute în decembrie sunt cele mai generoase, dar au tendința de a fi mândre și puternice cu convingerile lor. Muncesc din greu și nu pot sta locului prea mult timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel