Horoscop. Ce semne zodiacale nu ar trebui să se căsătorească niciodată între ele

Data publicării:
Nunta, sursa pixabay/ autor Alicia Zinn
Descriere foto: Nunta, sursa pixabay/ autor Alicia Zinn

Astrologia ne surprinde întotdeauna, fiind capabilă să ne dezvăluie câteva aspecte ale personalității noastre și cum tindem să ne comportăm în situații dificile. De data aceasta vom afla ce zodii nu sunt compatibile pentru a ajunge în fața altarului.

Berbec - Rac

Căsătoria lor s-ar sfârși în lacrimi. Uneori, personalitățile opuse par să se potrivească, spre surprinderea tuturor, însă alteori nu, iar acesta pare să fie cazul Berbecului și Racului. Deși căsnicia lor ar avea un început promițător, Berbecul ar deveni în curând prea dominator pentru blândul și amabilul Rac. Sfatul  este ca ei să evite să meargă la altar.

Taur - Pești

Căsnicia lor ar dura  aproximativ 6 luni. Ceea ce duce în cele din urmă la prăbușirea acestui cuplu sunt diferențele dintre ei atunci când vine vorba de visele și ambițiile lor. Taurul își dorește o carieră de succes și o viață de familie respectabilă, în timp ce Peștii sunt mai degrabă un spirit liber și urăsc să fie nevoiți să se ridice la nivelul așteptărilor.

Gemeni - Capricorn

Își vor arunca inelele în scurt timp. Pe hârtie, aceasta este o pereche improbabilă și se pare că ghinionul lor se transpune și în realitate. Acest cuplu are multe puncte slabe, fie că este vorba de lipsa de comunicare sau de lipsa de dorință de a face compromisuri pe subiecte care rup înțelegeri. Gemenii preferă să trăiască viața pe banda rapidă, în timp ce Capricornul logic are nevoie ca viața lor să fie organizată și sistematică.

Leu - Scorpion

 Cu personalități atât de puternice, această pereche va considera că viața de cuplu este imposibil de gestionat și își vor petrece timpul certându-se în loc să își facă amintiri dulci în timp ce sunt împreună.

Fecioară - Săgetător


Când vine vorba de cupluri căsătorite, perechea Fecioară și Săgetător este probabil una dintre cele mai slabe și mai puțin prospere. Această pereche nu prea are multe în comun și nu este tocmai răbdătoare când vine vorba de a înțelege visele și dorințele altora. 

Balanță - Vărsător

Ca prieteni, această pereche s-ar înțelege foarte bine, deoarece personalitățile lor visătoare și amuzante înseamnă că au multe în comun. Cu toate acestea, odată ce lucrurile devin mai serioase și mai intense, lipsa lor de seriozitate se va întoarce împotriva lor și va scoate la iveală fisurile din relația lor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel