Horoscop. Ce personaj Marvel ai putea fi, în funcție de zodie

Data publicării:

Fiecare personaj Marvel are mai multe trăsături de personalitate cu care te poți potrivi în funcție de zodie. 

Marvel cuprinde un univers centrat pe o serie de filme cu super-eroi. Personajele sunt îndrăgite de milioane de fani din toată lumea. 
De la Căpitanul Marvel la Iron Man, iată ce personaj ai putea fi în funcție de zodie:


Berbec - Căpitanul Marvel


Încrezător, îndrăzneț, înflăcărat și pasionat, Căpitanul Marvel este o adevărată oglindă a Berbecului. Îi place să preia conducerea și să fie șeful tuturor. Este temperată și iubește să facă față provocărilor și să le depășească singură.


Taur - Pantera Neagră


Fiabil, sensibil, puternic și loial, Black Panther este o adevărată descriere a Taurului. Le place să se țină de planurile lor și sunt extrem de practice în abordarea lor. 


Gemeni - Iron Man  


Dacă există vreo reflectare perfectă pentru zodia Gemeni, atunci trebuie să fie Iron Man. Iron Man este înțelept, dar și sarcastic. El este cochet și un geniu din fire. Îi place să fie în centrul atenției și poate fi un pic impulsiv. 

 

Rac - Hulk


Hulk are un exterior dur, dar este cu adevărat sensibil în interior. Atunci când nu este supărat, el este sensibil și grijuliu. 

 


Leo - Thor


Thor este mereu în centrul atenției și iubește să fie în lumina reflectoarelor. Are un mare simț al umorului, cu un nivel uimitor de energie și entuziasm. Are o personalitate fermecătoare și un aspect atrăgător.


Fecioara - Vision


The Vision are o personalitate rezervată cu o minte analitică. Este grijuliu și politicos și mai ales calm. 


Balanță - Omul-Furnică 


Mintea lui funcționează ca un inginer și tot ce vrea să facă este să aducă dreptate și să aibă parte doar de lucruri plăcute în jur. Are unele dificultăți în a-și exprima emoțiile reale.


Scorpion - Văduva Neagră


Black Widow este plină de resurse la fel cum ar fi un Scorpion pentru prietenii care au nevoie. Ea se pricepe la păstrarea secretelor și uneori poate fi puțin violentă pentru a-și atinge obiectivele. 


Săgetător - Hawkeye


Hawkeye este optimist. Este dedicat acțiunilor sale și este pasionat. Este spontan și o companie plăcută pentru alții. 


Capricorn - Căpitanul America


Căpitanul America este un supererou loial și dedicat care se angajează să salveze planeta. Gândește mereu înainte și își face planuri de viitor. Este organizat, practic, orientat spre obiective și gata să facă sacrificii pentru a-și atinge țelurile. 

 


Vărsător - Bucky Barnes


Bucky este fermecător și are calități excepționale de dreptate și onoare. El este autonom și independent. Un asasin care lucrează în secret fără să-și arate prea mult din super-puterile sale. 


Pești - Spider Man


Spider Man este mereu atent la alții. Are un profund sentiment de angajament, compasiune și simpatie pentru ceilalți. Este grijuliu, loial și bun.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel