Horoscop. Ce NU vor zodiile să se știe despre ele. Fecioarele nu sunt atât de reci precum par

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Sammy Williams
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Sammy Williams

Cu toții purtăm măști, chiar și față de persoanele cele mai apropiate. Iată ce nu ar vrea zodiile să se știe despre ele. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie):

Oricât de încrezători ar fi, încă se îndoiesc de ei înșiși. Au nevoie de reasigurare și validare din partea persoanelor pe care le iubesc, iar dacă le oferiți acest lucru, vor fi cei mai puternici și mai loiali susținători ai voștri.


Taur (20 aprilie - 20 mai):

Se pun pe ei înșiși pe primul loc și asta pentru că au impresia că nimeni altcineva nu o face. Au impresia că sunt mereu luați de bun și ignorați, așa că s-au săturat de asta. Ei își fac din ei înșiși prioritatea lor.


Gemeni (21 mai - 20 iunie):

Se simt uneori singuri, chiar și atunci când sunt înconjurați de oameni, și asta pentru că tânjesc după o apropiere emoțională și o conexiune mentală profundă. Totuși, își pierd repede interesul față de oameni, pentru că dacă nu există o conexiune acolo, sunt eliminați.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie):

Pot fi răi și egoiști. Se comportă dur, vorbesc prostii, ies cu oameni de care nu le pasă cu adevărat și pretind că așa sunt ei, dar nu este așa. Ceea ce fac este că încearcă să se protejeze de lumea dură și critică, comportându-se ca și cum nu le-ar păsa.


Leu (23 iulie - 22 august):

Au tendința de a se învinovăți pentru orice. Un Leu poate să se comporte ca o divă, să facă o criză de furie și să te acuze că le-ai distrus viața, dar în interior, inima lor se frânge pentru că simt că au eșuat. Le este greu să-i ierte pe alții, dar le este și mai greu să se ierte pe ei înșiși.


Fecioară (23 august - 22 septembrie):

Nu sunt atât de reci pe cât par. De fapt, sunt sensibili și ușor de rănit, iar ei se protejează construindu-și un exterior robotic și analitic. Au standarde atât de înalte pentru persoanele din viața lor pentru că le este frică să nu fie rănite. În adâncul sufletului, o Fecioară vrea doar să se debaraseze de toate grijile și să se simtă liberă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie):

Sunt incredibil de loiali. Odată ce o Balanță decide că te place, îți prețuiește prietenia și te iubește mai mult decât orice. Aceasta este atât cea mai bună calitate a lor, cât și cea mai mare slăbiciune. Le dau oamenilor atât de multe șanse, încât ajung să fie folosiți și răniți de atâtea ori, pentru că nu își pierd niciodată încrederea.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):

Au nevoie de cineva căruia să îi spună gândurile lor. Scorpionii sunt secretoși și misterioși, dar nu suportă să nu aibă pe nimeni care să-i cunoască cu adevărat. Scorpionii sunt selectivi cu privire la persoanele în care au încredere, dar dacă au încredere în tine, vei fi surprins de cât de deschiși sunt.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie):

Nu își revin atât de ușor și nu sunt întotdeauna fericiți. Sunt predispuși la sentimente de anxietate, dar fac tot posibilul să ascundă acest lucru de oameni. Sunt incredibil de puternici, dar totuși se luptă în bătăliile lor personale ca toată lumea și pot fi foarte sensibili.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie):

Le pasă cel mai mult, dar le este cel mai greu să o arate. Tendința lor naturală este de a-și ascunde sentimentele și de a se retrage departe de cei la care țin. Îi derutează pe oameni cu comportamentul lor cald și rece.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie):

Au un respect și o credință enormă în umanitate, dar nu se pot hotărî să aibă aceeași dragoste pentru cei mai apropiați de ei. Sunt mai preocupați de "binele general" și nu lasă ca indivizii să le stea în cale.


Pești (19 februarie - 10 martie):

Nu vor permite să te porți urât cu ei. Nu te vor confrunta și nici nu vor încerca să vorbească cu tine despre comportamentul tău. Nu vor încerca să te convingă că ei au dreptate și tu greșești. Pur și simplu vor dispărea încet din viața ta, lăsându-te să te întrebi dacă ai însemnat vreodată ceva pentru ei. Așadar, nu subestimați puterea unui Pești.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel